vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

451 επισκέπτες, 3 χρήστες
camber, stauros53, manoslykos

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #930 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 01:30 »
Φυσικά και τις μετράει. Είναι αδύνατο για ένα μοντ να έχει ρύθμιση watt χωρίς να μετράει αντιστάσεις.

Και όταν μιλάω για καταστροφή με τα πιόνια, εννοώ ότι μπορεί να σου αρέσουν και να αρχίσεις να πληρώνεις υψηλά τιμήματα για να τα απολαύσεις...

Αποσυνδεδεμένος relax_dv

• **
  • 212
  • ..όλα είναι ατμός - Θρασύβουλας..
« Απάντηση #931 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 01:42 »
Πάντως και εγώ θα σου πρότεινα Kayfun v5 αντί του Lite Plus. Είναι απείρως πιο εύκολος στο στήσιμο και γενικά πιο πασπαρτού ατμοποιητής. Ο Kayfun Lite Plus κάνει κάτι πάρα πολύ καλά, αλλά είναι μόνο ένα. Είναι πολύ μονοδιάστατος ατμοποιητής, με σχετικά κουραστικό γέμισμα. Δεν μπορείς επίσης να διαρθώσεις την αντίσταση ή τα βαμβάκια σου, αν δεν αδειάσεις πρώτα το υγρό κλπ κλπ. Ο v5 δεν έχει κανένα από τα παραπάνω ζητήματα αλλά σαφέστατα είναι πιο αεράτος από τον Lite Plus. Phenomenon δεν έχω, έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια αλλά και σχετικά με παραξενιές.

Αποσυνδεδεμένος karmakoma

• 1634
  • Reboot: 8/9/15
« Απάντηση #932 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 01:48 »
Έγραψες ότι σου αρέσουν οι τσιγαρίσιες τζούρες. Ο V5 δεν είναι για τσιγαρίσιες τζούρες σε όποια αλχημεία και αν καταφύγεις...
Κοίτα το παρακάτω σετάκι και πες μου: Δεν είναι decadence??? Το χρυσό δε φαίνεται καλά λόγω του φωτισμού...

Αποσυνδεδεμένος Nia

• *
  • 42
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #933 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:18 »
Κάτι σαν αυτό θα προτιμούσα https://pink-mule.com/provari-p3-soft-touch-white-edition-uk
Cruiser 79 τώρα που τα κοίταξα πιο προσεκτικά είδα οτι το provari διαβάζει και αντιστάσεις και έχει και έλεγχο θερμοκρασίας. Οπότε λέω να μου το κάνω δώρο...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές και καλώς σας βρήκα.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Karmakoma λες αν παρω το mtl κιτ  δεν θα γίνει πιο σφιχτός?

Αποσυνδεδεμένος bendersteed

• **
  • 168
« Απάντηση #934 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:21 »
Το provari δεν έχει έλεγχο θερμοκρασίας. Αν θες tc κοίταξε το dicode extreme v2 που πρότεινα παραπάνω ή το 2380t.

Αποσυνδεδεμένος Nia

• *
  • 42
« Απάντηση #935 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:24 »
Α και κάτι που ξέχασα. Από αυτονομία πως πάει το provari αν γνωρίζει κανείς? Θα πρέπει να κουβαλάω μπαταρίες μαζί μου? Καταναλώνω περίπου 2 ml την ημέρα με το aio. 

• **
  • 168
« Απάντηση #936 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:27 »
Εξαρτάται από τη μπαταρία που έχεις μέσα. Παίρνει μπαταρίες 18500 και 18650 με μεγαλύτερο όμως μήκος, οπότε χρειάζεται επέκταση. Η 18500 δε νομίζω να σε βγάζει, η 18650 μάλλον. Με άλλο ατμοποιητή να έχεις στο μυαλό σου ότι πιθανότατα θα αλλάξει η κατανάλωση που κάνεις σε σχέση με το aio, καθώς τα ποιοτικότερα ντουμάνια χρειάζονται περισσότερο υγρό.

Αποσυνδεδεμένος Nia

• *
  • 42
« Απάντηση #937 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:28 »
Εδώ δεν λέει για έλεγχο θερμοκρασίας? 
http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/category&path=20_191

• **
  • 168
« Απάντηση #938 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:31 »
Λέει ότι έχει έλεγχο θερμοκρασίας για την πλακέτα, όχι για το άτμισμα. Είναι για προστασία από υπερθέρμανση του τσιπ.

Αποσυνδεδεμένος Nia

• *
  • 42
« Απάντηση #939 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:33 »
Δεν με πειράζει η επέκταση. Μου αρέσει που έχει τη δυνατότητα αυτή γιατί θα μπορώ να αυξομειώνω το μέγεθος όταν θα θέλω κάτι πιο κομψό /όταν θα θέλω μεγαλύτερη αυτονομία.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Ααα.. Δεν την καταλαβαίνω τη διαφορά. Είμαι πολύ αρχάρια μάλλον. Χωρίς ελ. θερμοκρασίας δεν αξίζει λες? Κυρίως για θέματα ασφάλειας ανησυχώ,

• **
  • 168
« Απάντηση #940 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 02:52 »
Από θέματα ασφαλείας είναι άψογο το provari. Γενικά είναι πολύ ποιοτική συσκευή. Ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι μια διαφορετική "τεχνική" ατμίσματος. Το provari δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Αν τη θες είναι σχετικό. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ άλλοι ατμίζουν μόνο με έλεγχο θερμοκρασίας. Προσωπικά θα έπαιρνα το dicodes για την πληρότητα του. Είναι εξίσου ποιοτική συσκευή με το provari, με κάποιες παραπάνω δυνατότητες. Αν είσαι έτοιμη να διαθέσεις τέτοιο ποσό αφιέρωσε κάποιο χρόνο στα σχετικά νήματα να δεις υπέρ και κατά. Δυστυχώς δεν υπάρχει το καλύτερο στο άτμισμα. Υπάρχουν όμως συσκευές οι οποίες μπορεί να είναι πολύ κοντά σε κάθε γούστο.

Αποσυνδεδεμένος Nia

• *
  • 42
« Απάντηση #941 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 15:29 »
Μπήκα και το είδα το dicodes. Όντως παρέχει περισσότερα απο provari και μάλλον αξίζει περισσότερο τα χρήματά του. Όμως γιατί μου έχει κολλήσει αισθητικά το provari? Τέλοσπάντων θα το βασανίσω λίγο ακόμη μέσα μου μέχρι να κατασταλάξω, είμαι και εκτός θέματος μάλλον. Τώρα κάτι άλλο αν μπορεί κανείς που το έχει να μου απαντήσει. Αν πάρω τον Κayfun v5 με mtl kit δεν θα με καλύψει στην τσιγαρίσια? Μήπως να πάρω και τον ΚF V3?

Αποσυνδεδεμένος spastos

• **
  • 332
« Απάντηση #942 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 16:04 »
Καλησπέρα σας. :)
Nia για τσιγαρισια καλυτερα ο v3 ο V5 ειναι ποιο αερατος αλλα εχει και αυτος τα καλα του.
Εμενα μου αρεσουν και οι 2 για διαφορετικους λογους ο καθενας.

Αποσυνδεδεμένος skordoman

• *
  • 84
  • Τι δεν καταλαβαίνεις ;
« Απάντηση #943 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2016, 16:49 »
Δες και τον expromizer ο οποίος με εξαίρεση ότι το τανκ δεν είναι γυάλι (υπάρχει σαν έξτρα) είναι εύκολος, ποιοτικός, πιο φτηνός και έχει τζούρα από πολύ σφιχτή εως σχετικά αεράτη που σίγουρα θα σε καλύψει.

Αποσυνδεδεμένος pfso

• **
  • 184
« Απάντηση #944 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2016, 18:31 »
Καλησπέρα παιδιά θέλω να βάλω μια παραγγελία απο Κίνα μεριά και ελεγα να παραγγείλω κανένα κλώνο επισκευάσιμο  για δοκιμή, που να είναι εύκολος και τσιγαρίσιος. Εκτός απο τον Κf v3  ο kayfun five pawns τι λέει? ειναι ο kayfun lite plus με άλλο design?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360325 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450715 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375301 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328485 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6461 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15323 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99986 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F