vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #525 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 18:56 »
Μια χαρά μπορείς , δεν έχουν όλοι κάποιον να τους δείχνει .
Για αυτό ειναι αυτά τα βιντεο όπως και το φόρουμ !
Απλά εχεις στην αρχη μια αμφιβολία μήπως κατι δεν έκανες σωστά αλλα σου περνάει , εδώ πιο παλιά έστηναν και χωρίς καθόλου βιντεο .

Τον kayfun δεν τον έχω ( ακομα  ;) ) αλλα τον έχω δει απο κοντά και απο βιντεο και φαίνεται πολυ εύκολος και απο ότι λένε τα παιδιά που τον έχουν , ειναι !

Αααα και αν εχεις vamo φτιάχνεις μια αντισταση κατάλληλη και δεν εχεις θέμα , γι αυτό ειναι οι επισκευασιμοι , κάνουμε ότι θελουμε.
Αυτά καλα ντουμανια!

Αποσυνδεδεμένος mantos

• 929
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #526 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 20:48 »
Προσωπικα πριν παω σε επισκευασιμο, εστριβα μονος μου τις αντιστασεις για evod, ce4, vivi nova κτλ.
Φυσικα, μονο με συρμα με αντισταση κ οχι οπως θα πρεπε κανονικα non-res-non.
Μπορεις να το πεις κ λιγη εμπειρια. Φυσικα αυτο δεν ηταν τπτ.

Επειτα μεταπηδησα σε επισκευασιμο με κεραμικο. Δε θα σου κρυψω οτι ακομα παλευω με τα συρματα προσπαθωντας να κανω καμια αντισταση της προκοπης ειτε με στριψιμο, ειτε με κομπο. Ειδα βιντεακια, ξανα ειδα, διαβασα, ξεστραβωθηκα, αλλα... ακομα παλευω.

Εχω ενα πακετακι με ετοιμες, αλλες απο ft, αλλες απο atmistique, κανω δουλεια. Αλλα εξαρχης ειχα σκοπο να το παλευω μονος.
Οποτε ψαχνω τροπο/ους να φτιαξω κανα προχειρο "τσαφ" να μπορω να τις κολλαω, απο να τις αγοραζω.
Ειδικα τωρα που ειπα να μπλεξω με microcoils!!! Δε γινεται αλλιως η δουλεια..

Κayfun δεν εχω να σου πω την αληθεια, αλλα μονο που δε χρειαζεσαι non συρμα, ειναι μεγαλο ατου!! Ειδικα για αρχη.

Αυτα τα ολιγα απο μενα φιλε Pempis!!

Αποσυνδεδεμένος Souhdezos

• *
  • 66
  • Just a Svoemesto fan..Keep vaping...
« Απάντηση #527 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 21:02 »
Kayfun για πρώτος με κλειστά μάτια.Έχουν περάσει απο τα χέρια μου αρκετοί..και συστήνω kayfun σε θέμα ευκολίας-απόδοσης.. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #528 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 21:53 »
O Kayfun παίζει καλά σε Vamo ή όχι, μιας και δεν υποστηρίζει αντιστάσεις κάτω απο 1.5Ω.
Κάπου πήρε κι εμένα το μάτι μου να αναφέρεται κάτι τέτοιο. Ξέχνα το, δεν ισχύει. Μια χαρά θα παίξει ο kayfun σε ότι Ωμ αντίσταση φτιάξεις. Εγώ τον δουλεύω με αντιστάσεις 1.3Ω αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα αποδώσει πολύ καλά και στις υψηλότερες. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, άλλος τον δουλεύει χαμηλότερα κι άλλος υψηλότερα. Θα βρεις κι εσύ τις δικές σου.

Δείτε και τον Striker dripper!
(οι drippers δεν έχουν το μέγεθος ενός άτμο με δεξαμενη υγρού, και δίνουν κορυφαία γεύση. Στάζεις μερικές σταγόνες υγρού από πάνω, που φτάνουν για πχ 20 λεπτά άτμισμα μέχρι να ξαναστάξεις).

Αύριο θα είναι διαθέσιμος στο site της Ατμομηχανής και, δεν έχει ανάγκη non resistance σύρματος.
Μικρός σε μέγεθος, Ελληνικός, μηδενικές διαρροές, και πιθανολογώ με εξαιρετική γεύση. Συν τη δυνατότητα για διπλή αντίσταση, όπως και τα Kayfun-οειδή ..
Προτείνεις σε νέο ατμιστή για πρώτο επισκευάσιμο έναν ατμοποιητή που ακόμη ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει?  :nope:

Αποσυνδεδεμένος DanLuca_

• *
  • 33
    • DanLucas Signature Liquids
« Απάντηση #529 στις: Φεβρουαρίου 11, 2014, 22:08 »
Εαν τον δουλέψεις σε VAMO δεν θα μπορέσεις να παίξεις με αντιστάσεις <1.2 Ohm.
Το VAMO θα τις διαβάζει μεν, αλλά δε θα δουλεύει.
Η οθόνη θα σου βγαζει ένδειξη "Low"

Διαγραφή άμεσης παράθεσης

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2014, 22:19 από Giannis Pap »

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #530 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 03:44 »
Φίλε  Camber,  αν και γράφω ..
Παράθεση
δείτε και τον ...
.. απευθυνόμενος σε όλους ..

.. παρ'όλα αυτά ο συγκεκριμένος ατμο, και πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε σε αυτό, δεν είναι ούτε κάτι εξεζητημένο, ούτε διαθέτει τίποτα καινοτομίες που θα πρέπει πρωτίστως να δοκιμαστούν, αλλά ούτε βλέπω οποιοδήποτε ρίσκο.

Δευτερευόντως, η ... δεν είναι κινέζος κατασκευαστής που θα αναγκάσει τον μελλοντικό αγοραστή να παίξει κορώνα γράμματα τα λεφτά του, και το ξέρουμε καλά αυτό. Νομίζω.

Ο συγκεκριμένος είναι μια πολυδοκιμασμένη συνταγή, και ας μην έχει κυκλοφορήσει ακόμη.

Αλλά, επειδή άνθρωπες είμαστε, αν κάνω κάπου λάθος, εξηγήσε μου που βλέπεις το ρίσκο, και εγώ θα ανακαλέσω … :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 12, 2014, 05:12 από Zarathustra »

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #531 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 04:13 »
Είμαστε στο νήμα Επιλογή ΠΡΩΤΟΥ επισκευάσιμου.

Προτείνουμε κάποιον επισκευάσιμο εύκολο στο setup και σύμφωνα με τα κριτήρια που ζητάει κάποιο μέλος.
Πως ξέρεις ότι ένας ατμο που δεν έχει κυκλοφορήσει θα είναι εύκολος για κάποιον που δεν έχει πιάσει επισκευάσιμο?
Πως επίσης μπορείς να ξέρεις την απόδοσή του ώστε να τον συστήσεις.

Σε καμία περίπτωση ο κατασκευαστής δεν είναι τυχαίος, αλλά ας κυκλοφορήσει με το καλό, ας γραφτούν και 2-3 σελίδες για τα στησίματα και τα προβλήματα ώστε να μπορεί να ανατρέξει σ' αυτά ο αρχάριος χρήστης.

Αν τον αγοράσεις και σου αρέσει, σε 1-2 μήνες πρότεινέ τον και στον αρχάριο. Μαζί σου.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #532 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 05:14 »
Έχεις δίκιο συνατμιστή! Ανακαλώ, και σε ευχαριστώ για την υπόδειξη! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #533 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 09:11 »
... πιο εύκολο στο στήσιμο από τον kayfun δεν έπιασα στα χέρια μου, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα ως πρώτο επισκευάσιμο, χώρια τις αποδόσεις του σε ντουμάνια, χτύπημα και γεύση!

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #534 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 10:09 »
Βέβαια, αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για kayfun κλωνο έτσι? Ο Russian ειναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο ή έχει διάφορες?

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #535 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 10:36 »
Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο russian 91% έχει καλύτερη βάση, από τον kayfun lite, για να σφυρίξει έστω και λίγο ο russian 91% πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και αν το καταφέρεις. Από την άλλη η ρύθμιση του αέρα στο πλάϊ είναι πρακτικότατη. Το τονίζω αυτό γιατί αρκετές φορές εγώ χρειάζομαι να την αλλάξω, έχει να κάνει με το πόσο πολύ υγρό έχει μέσα (όσο μειώνεται μου γίνεται πιο αεράτη η τζούρα) κλπ.  Θα συνιστούσα πάντως να προτιμάτε γνήσιους, οι διαφορές στην τιμή δεν είναι τόσο μεγάλες όπως σε άλλες συσκευές, και δεν παίζετε τζόκερ για το τι συσκευή θα παραλάβετε.

Αποσυνδεδεμένος c00kieR

• **
  • 270
« Απάντηση #536 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 10:41 »
Βέβαια, αν κατάλαβα καλά, μιλάμε για kayfun κλωνο έτσι? Ο Russian ειναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο ή έχει διάφορες?

Δε μιλαω για κλωνο. Μιλαω για τον αυθεντικο kayfun lite plus.

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #537 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 10:58 »
Κατάλαβα παιδιά κι ευχαριστω για τις απαντήσεις! Θα μπορέσω να τον βρω σε φυσικό κατάστημα ή θα πρεπει να κοιτάξω σε e-shop?

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #538 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 11:01 »
Πάρε ένα τηλέφωνο στο e-smokers.gr

« Απάντηση #539 στις: Φεβρουαρίου 12, 2014, 11:04 »
Όπως σου είπε ο Γιώργος και αν δεν έχουν κοίτα εδώ:
intaste
cloud9vaping

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359880 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374781 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328161 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F