vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

455 επισκέπτες, 2 χρήστες
manoslykos, camber

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος kourou90s

• **
  • 125
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #1290 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 15:22 »
Εγώ προσωπικά πήρα πριν 1 μήνα τον squape e motion σε κλώνο... Έχω δοκιμάσει kayfun v5, lite plus rtas rdtas... Ε μέχρι στιγμής τόσο εύκολο στήσιμο δεν είχα ξαναβρεί... Ούτε να αφρατεψω βαμβακια ούτε τπτ αντίσταση δέσιμο το βαμβάκι αλλά το κόβω σε ένα σημείο και όλο μέσα. Διαρροές 0. Μόνο μία φορά που έφταιγα εγώ καθαρά... Και σε γεύση λες και έχω πνευμονικο και ακόμη καλύτερη... Βασικά έχει μεγαλύτερη ανάλυση γεύσεων... Άνετα θα τον πρότεινα σε καινούργιο για πρώτο επισκευασιμο ειδικά με το b deck 

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #1291 στις: Ιανουαρίου 05, 2018, 15:37 »
...αρκεί να μπορεί να τον γεμίζει και να μπορεί και να τον λύσει-δέσει άμα χρειαστεί. ;D

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
  • ... makes Jack a dull boy
« Απάντηση #1292 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 13:45 »
Τι θα συμβουλεύατε σε έναν τελείως άσχετο με το σπορ των επισκευάσιμων; Ενδιαφέρομαι για ντρίπερ, για μονή αντίσταση και θα χρησιμοποιηθεί σε regulated mod. Αντιστάσεις θα πάρω έτοιμες για αρχή και μετά βλέπουμε. 
Έχω στα υπ' όψιν τα wasp nano, digiflavor drop και dead rabbit.

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #1293 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 13:49 »
Toν καινούργιο τον Dead Rabbit SQ που είναι για μονή πάρε.Οι άλλοι που αναφέρεις είναι λίγο πιο δύσκολοι για αρχάριο

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
« Απάντηση #1294 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 14:04 »
Ευχαριστώ. Το wasp rdta είναι καλή λύση ως προς την αυτονομία, ή όλα πάνω κάτω το ίδιο είναι; Αν και αν τελικά πάρω και ένα squonk mod θα μου είναι άχρηστο. 

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #1295 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 14:07 »
ο wasp βασικά είναι μόνο για squonking καλός.Αν τον στήσεις όπως πρέπει είναι πολύ δύσκολος για dripping.
Oι αλλοι 2 που ανέφερες είναι  για διπλές αντιστάσεις που η κατανάλωση αυξάνεται κατα πολύ όπως είναι λογικό

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
« Απάντηση #1296 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 14:12 »
Μάλιστα. Στο δεύτερο μύνημα αναφερόμουν σε αυτό βέβαια. Αν και το φοβάμαι γιατί οι rda είναι που είναι επιρρεπείς στις διαρροές, αν έχει και tank ο κίνδυνος αυξάνεται. 
Τέλος πάντων. Θα δώ κάνα βίντεο ακόμα και θα προσπαθήσω να δω και απο κοντά τον SQ. Να είσαι καλά!

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
« Απάντηση #1297 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 14:23 »
Ναι sorry τώρα είδα το RDTA.Eιναι μια καλή λύση(απροβλημάτιστος ο συγκεκριμένος) αλλά με  την  κατανάλωση που έχει θα βαρεθείς να γεμίζεις.Γι αυτό τον χρησιμοποιούμμε κυρίως στα squonk μας τον αντίστοιχο RDA

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #1298 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 14:25 »
Αν τον θες και για έξω από το σπίτι, δεν θα πρότεινα RDTA. Πολλοί λένε οτι δεν έχουν διαρροές αλλά όσοι έχω δοκιμάσει εγώ, έκλαιγαν.

Πιο πιθανό είναι να πάρω το squonk με RDA πάνω, μαζί μου, παρά RDTA.

Μέσα στο σπίτι βέβαια, τη γεύση και την ευκολία που παίρνω από τον Fodi F2, δεν την έχω βρει αλλού.

Αποσυνδεδεμένος MAFAKA

• **
  • 226
« Απάντηση #1299 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 14:33 »
[member=21148]dazed[/member] αφου θελεις RDA με μονη και ευκολο τοτε σιγουρα τον SQ παρε, απλα να ξερεις οτι αυτα που ηξερες απο καταναλωση απο εργοστασιακους θα τα ξεχασεις εκτος και αν τον στηνεις με 24g η λεπτο κλαπτον τυπου 28/32g. Δεν ρουφαει οπως ο μεγαλος του αδερφος (και δεν ξερω ποσο καταναλωνεις αυτη τη στιγμη με το τωρινο σου setup) αλλα τα 10ml υγρο την ημερα τα εχεις σιγουρα.

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
« Απάντηση #1300 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 15:15 »
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μια τελευταία ερώτηση. Πήγα να πάρω αντίσταση και στο μαγαζί είδα τον Pulse. Με μια γρήγορη αναζήτηση, είδα πως στήνεται και με μονή. Άσχετα με την ευκολία που ανέφερα πριν αξίζει ο συγκεκριμένος, μιας και μου άρεσε αρκετά απο κοντά;

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #1301 στις: Ιανουαρίου 13, 2018, 17:18 »
το ιδανικο ειναι να τον δοκιμασεις.. εαν μπορεις.
δεν ειναι κακος.

Αποσυνδεδεμένος redfish

• *
  • 26
« Απάντηση #1302 στις: Φεβρουαρίου 20, 2018, 10:13 »
Καλημερα,μετα απο αρκετο διαβασμα και πληροφοριες που εχω "στραγγιξει" απο το forum  -και σας ευχαριστω πολυ γιατι εχω καταφερει κανα 3μηνο να φτιαχνω τα δικα μου υγρα και οχι μονο- ηρθε η ωρα για την πρωτη μου απορια.
Ξεκινησα με pico 25/cubis απο τα οποια εχω κρατησει μονο το pico αλλα με ello ο οποιος με καλυπτει.Καποια στιγμη επειδη με κουρασαν οι φορτισεις πηρα διμπαταρο σετακι smok με tvf8-x baby το οποιο αν εξαιρεσω αυτονομια εμενα δεν μου εχει προσφερει κατι αλλο καλυτερο απο το pico/ello.
Ειπα να ψαχτω λοιπον για επισκευασιμο (Για πνευμονικες) γιατι οι αντιστασεις καθε λιγο και λιγακι ειναι πονος ???...Ελεγα για Geekvape Zeus RTA η GeekVape Medusa Reborn RD.Ειμαι παντελλως ασχετος με το θεμα οποτε δεν περιοριζω σε αυτους μονο τα αποτελεσματα απλα το περιοριζω στο κοστος.
Υγρα κανω pink mule 70/30 η 80/20 VG/PG,προσφατα κατεβηκα σε 3αρα νικοτινη και αρωματα pink mule (οταν παιρνω δωρο χριστουγενων,πασχα,εφαπαξ :D) και inawera καπνικα ολα εκτος vanilla gustαrd :D.Υγρο κανω αναλογως την ημερα αλλα παιζω απο 5 εως 10-12 ml την ημερα.
Να προσθεσω οτι δεν ξερω αν "θελω" 1 η 2 αντιστασεις,οτι δεν θα εχω θεμα στην κατασκευη αντιστασεων δεν με νοιαζει η αυτονομια τοοοσο πολυ (ello χρησιμοποιω 4-5 μηνες ετσι κι αλλιως) αλλα με νοιαζει η στεγανοτητα γιατι ειμαι φορτηγαντζης :) και το μοντακι "περιφερεται" γενικα ....με προσοχη βεβαια αλλα μετακινειται μπολικα.

Ελπιζω να μην σας ζαλισα με ολα τα παραπανω αλλα ξερω οτι εχετε αντεξει και χειροτερα :)).

Εχυαριστω.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #1303 στις: Φεβρουαρίου 20, 2018, 10:22 »
O Ζευς ειναι η ιδανικη επιλογη 

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• 702
« Απάντηση #1304 στις: Φεβρουαρίου 20, 2018, 10:33 »
Προτείνω ijoy exo. Έχει 2 ντεκ. Ένα μονό και ένα διπλό έως τετραπλο. 2 χωρητικότητες στα 2 και στα 6 ml.
Από ντουμανι άλλο τίποτα. Πάρα πολύ καλή απόδοση γευσεων. Πολύ εύκολο στήσιμο και στα δύο ντεκ. Κλείνουν τα υγρά εντελώς. Μόνο αρνητικό είναι 26 mm οπότε θέλει μεγάλο μοντ

Δεύτερη επιλογή και φθηνή Ultimo + rba deck. Έχει το καλό ότι παίρνει και εργοστασιακες αντιστάσεις. Αλλά με την επισκευασιμη θέλει λίγο προσοχή στο βαμβακωμα.

Και η πιο φθηνή επιλογή μάλλον από όλες.
Έχεις δοκιμάσει την επισκευασιμη κεφαλή του baby?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110880 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328473 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F