vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

408 επισκέπτες, 5 χρήστες
maraki1308, Tem, camber, manoslykos, vasim

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος pico

Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #1065 στις: Φεβρουαρίου 08, 2017, 11:32 »
Διαβασα αρκετες απαντησεις σε αυτο το νημα.
Θα ηθελα να δωσω και την δικη μου αποψη στο θεμα.
Νομιζω οτι καλα ολα αυτα που λετε, ομως το τι ζηταει ο καθενα ειναι υποκειμενικο και το λεω αυτο καθος εαν δεν δοκιμασεις κατι δεν μπορεις να εχεις αποψη.
Το πως νιωθει ο καθενας τον εκατστοτε ατμοποιητη,το ποσο ευκολα μπορει να τον στηνει,το εαν εχει διαρροες κατα την δικη του χρηση,με το τι θα κανω π.χ. εγω μπορει να διαφερει παρα πολυ.
Προσωπικα οταν αγορασα τον δικο μου πηγα σε αρκετα μαγαζια και εκανα δοκιμες,ηθελα να δω απο πρωτο χερι τι αερα εχει,κατα ποσο μπορω να τον φτιαξω ευκολα,τι καταναλωση εχει εαν χωραει στο μοντακι μου,εαν μου αρεση εξωτερικα και αλλα πολλα.
Ναι υπαρχουν ατμοποιητες που σε γενικες γραμμες εχουν πολλα υπερ και λιγα κατα.
Αλλα αυτα μονο απο πρωτο χερι μπορει καποιος να τα καταλαβει.
Γιαυτο λοιπον εχω να πω πως εαν θελει καποιος να παρει τον πρωτο επισκευασιμο του, να παρει χαρτι και μολυβι να γραψει αυτους που οι πολλοι προτινουν και να παει να τους δοκιμασει.
Τοτε θα ειναι σιγουρος οτι η αγορα του θα ειναι και η σωστη.
Ελπιζω να μην σας κουρασα και να μην ειμαι εκτος θεματος.

Αποσυνδεδεμένος vasouri

• *
  • 73
  • Φύλο: Γυναίκα
  • I believe in the person I want to become.
« Απάντηση #1066 στις: Φεβρουαρίου 08, 2017, 11:50 »

Eπειδη εχω και τους δυο,σε κλωνο τον v3...προτεινω μακραν τον fodi
πιο ευκολος στο στησιμο

Πηρα fodi f2 εν τέλει! Ακομα παιδευομαι με το στησιμο αλλα που θα μου παει θα τον καταφέρω!! Χθες δεν μου αναβε καθόλου το σύρμα όταν τον εβαλα πάνω στο mod

Σταλθηκε απο το Huawei P9

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #1067 στις: Φεβρουαρίου 08, 2017, 11:55 »
vasouri.  ριξε μια ματια στο νημα του, κ κοιταξε κ μερικα βιντεο.
θα σε βοηθησουν.

Αποσυνδεδεμένος wannabe

• **
  • 288
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1068 στις: Φεβρουαρίου 08, 2017, 12:04 »
Καλοάτμιστος!!! Ήταν ο πρώτος επισκευάσιμος και για μένα. Όπως πολύ σωστά έγραψε ο συνατμιστής, διάβασε απ την αρχή το νήμα του και δες και βίντεο για στήσιμο.
Μια χαρά σχολείο ήταν για μένα και τώρα πια δοκιμάζω σ αυτόν υγρά για να πάρω με ένταση τη γεύση τους.
Αν επιμείνεις με λίγο υπομονή, οι εργοστασιακοί θα γίνουν .... ξεχασμένο παρελθόν.

Αποσυνδεδεμένος wishmaster1

• *
  • 21
« Απάντηση #1069 στις: Φεβρουαρίου 14, 2017, 23:50 »
Καλησπερα σε ολους,πριν απο λιγο πηρα τον ammit και ειπα πριν τον στησω να τον πλυνω αλλα δεν μπορω να λυσω το ντεκ,ξερει κανενας που τον εχει αν λυνεται το ντεκ η ειναι φιξ.

Αποσυνδεδεμένος NekosAthina

• 571
  • Εσύ. Πόσο θέλεις να ακουστείς;
« Απάντηση #1070 στις: Φεβρουαρίου 14, 2017, 23:55 »
για δές εδώ μήπως το έιχε κάποιος άλλος και το έλυσε

http://vaping.gr/index.php/topic,33184.0.html

« Απάντηση #1071 στις: Φεβρουαρίου 17, 2017, 15:16 »
Καλησπέρα σε όλους,

Σκέφτομαι να πάρω έναν επισκευάσιμο, αλλλα με τόσα βίντεο που έχω δει και με τόσα που έχω διαβάσει έχω μπερδευτεί ως προς την επιλογή.Θέλω κάτι να ταιριάζει στο πίκο μου, και να είναι παρόμοιος με τον μελο3μινι που έχω τώρα.Sub ohm και αεράτες τζούρες.Καμία πρόταση;

Αποσυνδεδεμένος babis1993

• **
  • 400
  • Αν κόψουμε την νικοτίνη δν μπορουν να μας αγγίξουν
« Απάντηση #1072 στις: Φεβρουαρίου 17, 2017, 15:45 »
Από επισκευάσιμο avocado

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #1073 στις: Φεβρουαρίου 17, 2017, 15:51 »

« Απάντηση #1074 στις: Φεβρουαρίου 17, 2017, 16:31 »
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, τους 3 απο τους 4 τους είχα κατά νου κι εγώ.Δεν δευκρίνησα ότι θέλω να είναι όσο πιό εύκολος γίνεται στο στήσιμο.Επίσης πήρε το μάτι μου τον Goblin Mini από Ελληνικό σαιτ σε πρόσφορά 14.5 ευρώ.Τι λέτε για αυτόν;

Αποσυνδεδεμένος electroNick

• *
  • 79
« Απάντηση #1075 στις: Φεβρουαρίου 17, 2017, 16:49 »
Για οτι πιο ευκολο στο στησιμο και subohm και αερατο κτλ, kanger toptank.

Στάλθηκε από το HUAWEI Y330-U01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος papageorgiou.pan

• *
  • 11
« Απάντηση #1076 στις: Φεβρουαρίου 18, 2017, 11:05 »
Καλησπέρα και από μένα η γνώμη μ για τον serpent mini είναι η εξής μιας και είναι ο βασικός μ ατμό και ο πρώτος επισκευασιμος που πηρα

Είναι περίεργος στο στήσιμο του

Εννοώ το εξής όταν ξεκίνησα να κάνω τ πρώτο μ στήσιμο ταλαιπωρηθκα πολύ και για αρκετές μέρες είχα σύρμα ψιλό π με δυσκόλευε στην τοποθέτηση του επίσης έχει και ένα θεματακι με το βαμβάκι αν δεν μπει σωστά στα Λουκία τρως πολύ καμένο

Με βοήθησαν πολύ από το forum εδώ ανέβασα φωτογραφίες κ μ έδωσαν αμέσως λύση

Είχα κοίταξε πολλά βίντεο αλλά κανένα δεν μ είχε δώσει την λύσει για τα dry hits

Ένα tip από εμένα όσον αφορά τον serpent είναι το εξής

Μόλις βιδώνεις το σύρμα στο ντεκ καλά σήκωσε ψιλά με ένα κατσαβιδακι την αντίσταση για να μην κάνει επαφή με μέταλλο και σου δίνει καμμενες γεύσεις

Όσον αφορά το βαμβάκι του θα πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό όταν είναι στεγνό γιατί μόλις πέσει το υγρό πάνω θα μαζέψει και θα είναι όπως πρέπει και θα πρέπει να είναι στην μέση στα Λουκια αν είναι πιο πάνω ή ποιο χαμηλά θα έχεις θέμα με την τροφοδοσία

Η λύση για μένα στο σύρμα είναι kanthal 26ga στα 3,00 mm πυρήνα 6 - 7 Σπυρωματα θα παίξεις από 0,68 έως 0,85 ohm

Σύρμα χοντρό εύκολο να πιαστεί στα βιδακια του ντεκ

Αυτά από μένα από την μικρή εμπειρία που έχω στο κομμάτι αυτό όσον αφορά τον serpent

Η γνώμη μ για πρώτο επισκευασιμο και είναι αυτό π έχω βάλει στο μάτι

Avocado είναι απλά παιχνιδάκι και με όλο το σετ ντουμανια και χτύπημα και γεύση

Ο ατμό είναι τελειος

Στάλθηκε από το D5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

« Απάντηση #1077 στις: Φεβρουαρίου 20, 2017, 14:48 »
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση.Με βλέπω να παίρνω 2 διαφορετικούς στην τελική, γιατί δεν πρόκειται να αποφασίσω :))

Αποσυνδεδεμένος ivris

• **
  • 105
« Απάντηση #1078 στις: Φεβρουαρίου 20, 2017, 15:20 »
Εγώ πάντως έχοντας wotofo serpent mini και καυφουν5 μίνι κλωνοποίηση και οι δυο στο συρτάρι απολαμβάνω με τρέλα και κορδέλα augvape melin mini.

Ο καλύτερος επισκευάσει όσο και τα έχει ολα μέσα,διπλό μόνο ντεκόρ, σφιχτή , πολύ σφιχτή και τέρμα αέρα τη τζουρα.

Τον αλλάζεις μονάχα όταν τον βρεθείς .

Για μένα πάντα...

« Απάντηση #1079 στις: Φεβρουαρίου 27, 2017, 15:33 »
Πολύ ενδιαφέρον και αυτός και πολύ καλά reviews.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1026 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114370 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450738 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110927 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375336 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1087 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6463 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15326 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99989 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F