vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

519 επισκέπτες, 5 χρήστες
manoslykos, camber, stsoulos, dallaskdp, Aoratix

Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος kitrinos

• *
  • 34
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κανονικό τσιγάρο μετά από 1 μήνα ατμίσματος
« Απάντηση #180 στις: Ιουνίου 17, 2012, 17:21 »
Εγώ παρόλο που δεχόμουν πιέσεις (ε καλά, δεν με έδερναν κιόλας), να δοκιμάσω κ.τ από τους γνωστούς μου, είτε καπνιστές είτε ατμιστές, για να έχω άποψη και καλά, δεν το αποφάσισα, γιατί απλά δεν έβρισκα τον λόγο να το κάνω, αφού είχαν περάσει 3 μήνες χωρίς τσιγάρο κι αφού είχαν περάσει οι πρώτες 10 δύσκολες μέρες, που η αλήθεια να λέγεται μια νευρικότητα την είχα!
Τελικά αποφάσισα έτσι ξαφνικά, να κάνω το μοναδικό τσιγάρο που υπήρχε στο αυτοκίνητο.
Το αποτέλεσμα, ούτε με αηδίασε, ούτε με ευχαρίστησε και στην πορεία (μετά από εκείνο το τσιγάρο) δεν το σκεφτόμουν η τέλος πάντων να το αναζητήσω κτλ κτλ
Στο σπίτι έχω 8 πακέτα τσιγάρα, γιατί αγόραζα πάντα κουτές, που ξέμειναν, επειδή αγοράζοντας το η.τ έκοψα το κ.τ αφήνοντας τα κλειστά πακέτα και δυο ανοιχτά άθικτα! Και όχι μόνο άθικτα, αλλά και σε κοινή θέα! 

Αποσυνδεδεμένος malamadre

• 717
« Απάντηση #181 στις: Ιουνίου 17, 2012, 18:04 »
.... για να έχω άποψη και καλά,.....
Eιναι σαν να λές σε εναν πρωην χρηστη ναρκωτικων ουσιων ο οποιος ειναι στην αποτοξινωση, να δοκιμασει να πάρει ηρωινη για να εχει άποψη και καλά...
Ειναι σαν να λές σε καποιον που ετρεχε με 200 και επεσε στο χαντακι να πάει να το ξανακανει για να μην ξεχναει πώς ειναι να βρισκεται στο κρεβατι του νοσοκομειου και στην εντατική ετσι ωστε να μην το ξανακανει.
Ειναι σαν να λές σε καποιον που εχει περασει από τη φυλακη, να κανει μια αξιοποινη πραξη ετσι ωστε να βρεθει ξανα μεσα στη ''στενή'' μονο και μονο για να μην ξεχναει πώς ειναι να εισαι φυλακισμενος και να μην ξανα διαπράξει καποιο εγκλημα.
Εγω πιστευω πώς ειμαστε μεγάλα παιδια και ωριμοι και νοημονες ανθρωποι και δεν χρειαζομαστε κανεναν που να μας λέει δοκίμασε ωστε να σιχαθεις για να μην ξαναγυρισεις στο κ.τ.
Απο τη στιγμη που εχουμε πάρει μια απόφαση σημαινει πώς το εχουμε σκεφτει καλά και πώς ότι και να γινει δεν θα μας κανει να γυρισουμε ή εστω να δοκιμασουμε αυτο που αποδεδειγμένα μας έκανε κακό.Τέτοια πειράματα καλό θα ειναι να ειναι μακρυά από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος lefteriszgr

• *
  • 20
« Απάντηση #182 στις: Ιουλίου 14, 2012, 18:51 »
Μόλις είδα τον τίτλο του θέματος... τρελάθηκα, λές και άνοιξα εγώ αυτό το θέμα. Θα σας πώ λοιπόν μια "μικρή" ιστορία...

Για έναν ακριβώς μήνα (ύστερα από 12 χρόνια καπνίσματος) άτμιζα σαν κύριος, χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να μου λείπει καν το τσιγάρο. Είχα βρεί πολλά θετικά στο Η.Τ. και έναν τρόπο να απαλλαγώ από τον καπνό αλλά και από τα έξοδα. Άλλωστε αυτός ήταν και κύριος λόγος που άρχισα, γιατί αυτήν την περίοδο περνάω την δυσκολότερη οικονομική φάση (όπως και αρκετός κόσμος επίσης).

Είχα αγοράσει λοιπόν την φθηνότερη μπαταρία ego που μπόρεσα να βρώ, ύστερα από πολλές ώρες αναζήτησης και τον φθηνότερο ατμοποιητή (ce4+) και φυσικά ένα μπουκαλάκι υγρό (γιατί δεν θέλω πολυτέλειες  ;D ). Όλα καλά μέχρι που στο μήνα πάνω τα έφτυσε η μπαταρία και έχοντας αγοράσει σε αυτό το διάστημα άλλον έναν ce4+, ένα ακόμα υγρό και την προηγούμενη μέρα πριν χαλάσει, μια βάση και άρωμα για να φτιάξω το δικό μου υγρό (για λόγους οικονομίας).

Λεφτά για μπαταρία γιοκ, επομένως επισκεύασα την μπαταρία (είχε κοπεί το καλώδιο από τον θετικό πόλο). Για να μην σας ζαλίζω, ανα 3-4 μέρες χάλαγε μια το ένα καλώδιο, μια το άλλο και το ξαναέφτιαχνα. Σε αυτό το διάστημα ήταν που άναψα ξανά τσιγάρο, με άφησε ξαφνικά ενώ βρισκόμουν εκτός. Και αυτό έγινε ξανά αρκετές φορές μέχρι που βαρέθηκα και μη έχοντας την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω μια καλή μπαταρία ή κάποιο mod, κατέληξα στην εύκολη λύση του περιπτέρου. Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει 3 καπνούς και δυστυχώς η τσιγαρίλα επανήλθε στην ζωή μου.

Την προηγούμενη βδομάδα έφτιαξα ένα δικό μου mod (σαν το MODaBOX) με μια μπαταρία AW 14500, σαν μια προσπάθεια να επιστρέψω στο Η.Τ. και χθες έγινε η πρώτη δοκιμή. Φυσικά επειδή η μπαταρία δεν κρατάει πολύ (600mah), όταν φορτίζει ανάβω τσιγάρο. Θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα mod 18650 ή αν περισσέψουν κάποια στιγμή λεφτά να πάρω ένα έτοιμο για μεγαλύτερη αυτονομία και ελπίζω να επανέλθω πλήρως στο Η.Τ. για να μην ξαναπιάσω στα χέρια μου τσιγάρο ποτέ.

Τώρα όλα αυτά γιατί σας τα είπα...  :hmmm:
 1) Για να πώ τον πόνο μου και να σας πώ ότι χαίρομαι που σας ξαναβρήκα (ύστερα από την μικρή μου απουσία).

2) Για να πώ ότι, πολλές φορές σε μια αναποδιά, επιλέγουμε την εύκολη λύση, συμβιβαζόμαστε και παραιτούμαστε πολύ εύκολα, χωρίς να σκεφτούμε τι είναι πραγματικά καλό για εμάς και τους γύρω μας. Δεν μιλάω μόνο για το Η.Τ. αλλά γενικά. Δυστυχώς στις μέρες μας, πρέπει απλά να επιβιώνεις και όχι να ζείς και γιαυτό όνειρα και φιλοδοξίες για ένα καλύτερο μέλλον πάνε περίπατο. Αλλά πάντα όσες φορές και αν "πέσεις" κάτω, πάντα πρέπει να βρίσκεις την δύναμη να "σηκωθείς", όσες αναποδίες και αν τύχουν, πρέπει... σταματάω εδώ γιατί ξέφυγα...  :lipssealed:

3) Για να πώ ένα μεγάλο μπράβο στις κληρώσεις, που γίνονται από διάφορα μαγαζιά και ειδικά για τους άνεργους, καθώς και κάποιες γενναίες εκπτώσεις που κάνουν. Ας ελπίσω να ακολουθήσουν και άλλοι αυτό το παράδειγμα και να μην μας βλέπουν μόνο ως ένα πορτοφόλι γιατί το πορτοφόλι μας είναι άδειο κύριοι (για μόστρα το κουβαλάμε) και πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα.

Αυτά τα ολίγα...  :bye:

Αποσυνδεδεμένος ALATOPIPERO

• *
  • 38
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #183 στις: Ιουλίου 16, 2012, 14:23 »
ωραία τα είπες λευτέρη! Εγώ δοκίμασα το πρώτο κτ περίπου μετά από 3 βδομάδες που ξεκίνησα το άτμισμα και ήταν δυστυχώς μια χαρά.... δεν ήταν όσο τέλειο περίμενα, αλλά δεν ξέρασα κιόλας! το θέμα είναι ότι επειδή από τότε έχω κάνει 4-5 ακόμα, πλέον θα έλεγα ότι μου αρέσουν τα κανονικά.... άρα είμαι σε εκείνο το κρίσιμο στάδιο, που ή θα πρέπει να κόψω κι αυτά τα σποραδικά κανονικά, ή να ετοιμάζομαι να κατρακυλήσω στο βούρκο!
Αυτό στο οποίο θέλω να καταλήξω είναι ότι, ενώ όταν ξεκινάμε το ητ στους περισσότερους από εμάς φαίνεται πανεύκολο να μην ξανακαπνίσουμε ποτέ στη ζωή μας Απ'ότι δείχνουν όμως τα στατιστικά από τις συζητήσεις μας εδώ, τελικά είναι εξίσου εύκολο να γυρίσεις στο κάπνισμα και μάλιστα ακόμα και μετά από 2 χρόνια αποκλειστικού ατμίσματος!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ!!!!

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
« Απάντηση #184 στις: Ιουλίου 16, 2012, 14:26 »
Αυτό το πείραμα να ανάβει κάποιος τσιγάρο μετά από καιρό αποχής για να τεστάρει αν έχει κάνει δουλειά το η.τ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είναι σα να βάζεις αντιηλιακό και να κάθεσαι 6 ώρες στον ήλιο για να δεις αν κάνει δουλειά..

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
« Απάντηση #185 στις: Ιουλίου 16, 2012, 14:39 »
Για μενα παλι η αναγκη να αναψεις τσιγαρο δεν ειναι κατι κακο.
Δεν μπαινω βεβαια πλεον στην διαδικασια - δοκιμασα 2 φορες στην αρχη.
Διαπιστωσα οτι αλλο πραγμα ειναι η επιθυμια για καπνισμα και αλλο η ικανοποιηση
που μπορει να σου δωσει - εφοσον η δεσμευση σου για διακοπη ειναι ουσιαστικη και το θελεις αληθινα.
Βλεπεις πως η επιθυμια ειναι μια ιδεατη κατασταση του εγκεφαλου που σου θυμιζει το κτ ως ιδανικη και ευχαριστη διαδικασια,
χωρις απαραιτητα να συμβει κατι τετοιο μολις αναψεις κτ.
Ας θυμηθουμε ποσα μη ευχαριστα κτ εχουμε αναψει στο παρελθον και ακομα συνεχιζαμε για το επομενο πακετο - φαυλος κυκλος.

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• **
  • 299
  • 생활은 아름답습니다
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 16, 2012, 14:43 »
9 μήνες μετά το τελευταίο μου κ.τ, απόλυτα καλυμμένος από το άτμισμα, κάπου ξεχασμένη μέσα στο σπίτι , είναι η θήκη με τον καπνό και τα χαρτάκια.
Γιατί δεν την πετάω?
Δεν νιώθω έτοιμος ακόμα.
Κακά τα ψέμματα, δεν αναθεωρείς μια ολόκληρη ζωή και τις συνήθειες που την διέπουν, άμεσα και ανώδυνα.
Θεωρώ άκρως επικίνδυνο και απόλυτα ανούσιο να δοκιμάσεις κ.τ απλά για να δεις πως θα σου φανεί.

Αποσυνδεδεμένος tobias

• *
  • 79
« Απάντηση #187 στις: Ιουλίου 16, 2012, 14:48 »
kimmi φίλος μου μού έχει δώσει την πιο σωστή απάντηση:
Εκεί που συζητούσαμε για το τσιγάρο μου λέει ότι έχει σταματήσει το τσιγάρο 6 χρόνια τώρα.
Σοβαρά ρε συ του λέω? Έχεις κόψει το κάπνισμα 6 χρόνια?
Και μου απαντάει: Όχι απλά έχω να καπνίσω 6 χρόνια.

« Απάντηση #188 στις: Ιουλίου 20, 2012, 13:11 »
Αυτό το πείραμα να ανάβει κάποιος τσιγάρο μετά από καιρό αποχής για να τεστάρει αν έχει κάνει δουλειά το η.τ πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είναι σα να βάζεις αντιηλιακό και να κάθεσαι 6 ώρες στον ήλιο για να δεις αν κάνει δουλειά..
Αυτό γίνεται γιατί πολλοί δεν το χουν πιστέψει ακόμα πως το έκοψαν και δεν περίμεναν να το κόψουν
Στην πραγματικότητα όταν κάποιοι επιχειρούν να δοκιμάσουν είναι σαν να θέλουν να αποδείξουν στον
εαυτόν τους πόσο δυνατοί ήταν και τα κατάφεραν ..... έλα όμως που αυτό συνήθως γυρίζει μπούμερανγκ
τις περισσότερες φορές γιατί το τσιγάρο δεν μπορεί να διαγραφεί εύκολα από τη ζωή μας επειδή κάναμε
κάποια αποχή ή διάλειμμα λίγων μηνών, απλώς μειώσαμε τη λαχτάρα που είχαμε να καπνίσουμε !!!  :)

Αποσυνδεδεμένος agiohori

• *
  • 45
« Απάντηση #189 στις: Ιουλίου 20, 2012, 13:23 »
αυτο που ελεγε μια διαφημιση ''μια σπιθα αρκει να φερει την καταστροφη'' το θυμαστε.
πριν μια εβδομαδα μετα το φαγητο με παρεα ειπα να κανω ενα τσιγαρο μετα απο 3 μηνες,τι το θελα;τις πρωτες 2 μερες το μυαλο μου ηταν συνεχεια στο τσιγαρο
μην το δοκιμασετε ποτε

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #190 στις: Ιουλίου 20, 2012, 22:37 »
Εγω παλι , δεν συμφωνω πως κοντραροντας την επιθυμια εχουμε αποτελεσμα.
Εχω κανει 3 τσιγαρα τον τελευταιο μηνα μετα απο καθολικη αποχη σχεδον 1μιση χρονου .
Αφου ξεθυμανε το απωθημενο , μου περασε και δεν εχω καμια επιθυμια .
Κι αν μου ξαναρθει η επιθυμια , παλι θα ξανακανω  :)
Το προτιμω ετσι , απο το να μου γυρισει το ματι καμια μερα και να κανω ενα πακετο σε 2-3 ωρες .

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 20, 2012, 22:39 »
 :)) :)) :))
Σαν κάποιους κάποιους!!!

:laugh1:

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 20, 2012, 22:40 »
Γενικα μιλαω.... ;)                 :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
« Απάντηση #193 στις: Ιουλίου 20, 2012, 23:07 »
Εγώ όταν έχω επιθυμία ανάβω ένα στριφτό και τραβώ 2-3 τζούρες διότι παραπάνω δεν μπορώ και είμαι μια χαρά
Πάντως όταν είχα μείνει 2 μέρες χωρίς ατμιζμα πριν 15 μέρες και κάπνιζα το ατμισμα μου έλειψε όσο δεν μου εχει λήψη το τσιγάρο ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος agialas

• 700
« Απάντηση #194 στις: Ιουλίου 20, 2012, 23:18 »
 στραβοτιμονιες... Κωστα εε ;) ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 20, 2012, 23:25 από agialas »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359957 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374918 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328210 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99937 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F