Εμείς όμως πρέπει να νοιαζόμαστε για αποδείξεις πως τα υγρά μας δεν έχουν διακετύλιο,
Μια προσωπική τελείως παρατήρηση. Δεν με ενδιαφέρει τόσο το να
μην έχουν διακετύλιο, αλλά το
αν έχουν και
πόσο.
Ο λόγος είναι ότι μου αρέσουν κάποιες γεύσεις που έχουν συνήθως διακετύλιο (Custards κλπ).
Το popcorn lung δεν παρουσιάζεται με το που ατμίσεις διακετύλιο, αλλά μετά από
χρόνια χρήση και σε
μεγάλες ποσότητες. Άλλωστε το όνομα βγήκε γιατί πρωτοανακαλύφθηκε σε εργάτες που ανέπνεαν πολύ μεγάλες ποσότητες διακετύλιου για δεκαετίες.
Αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως λοιπόν είναι να ξέρω τι ακριβώς ατμίζω ώστε να μπορώ να κάνω τα κουμάντα μου.
Edit: ορθογραφικά