Εμένα πάλι μου έχουν πει ότι θα γίνει "ξεκαθάρισμα" στα υγρά που πουλιούνται στην αγορά γιατί κυκλοφορεί πολύ "σκάρτο πράγμα" (βλ. φθηνό) και θα μείνουν μόνο λίγα και ποιοτικά-ελεγμένα, κι ότι επίσης θα καταργηθούν κι οι σκέτες βάσεις και θα πουλιούνται μόνο έτοιμα!
Δεν ξέρω αν θα ισχύσει κάτι τέτοιο και ποιός θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση, προσωπικά δεν μου ακούγεται καθόλου λογικό, πέραν του ότι μπορεί να μπουν ορισμένες πιο αυστηρές ίσως προδιαγραφές στα υγρά με κάποια οδηγία/νόμο.
Αυτό δε για τις βάσεις... μου ακούγεται εντελώς παράλογο.
Το τραγικότερο όμως όλων είναι ότι η πληροφορία αυτή μου δόθηκε από άτομο (υπάλληλο ή ιδιοκτήτη) γνωστού κι επώνυμου καταστήματος Η/Τ !!!! Δεν έχει νόημα να το κατονομάσω, γι'αυτό και δεν το κάνω, θεωρώντας απλώς ότι ήθελε να επαινέσει τα δικά του έτοιμα υγρά, όμως αν κάποιος που εργάζεται στον κλάδο αυτόν σκέφτεται και πράττει έτσι, διαδίδοντας ανακρίβειες (εφόσον δεν ισχύουν) δεν εκπλήσσομαι καθόλου για την παραπληροφόρηση κάποιου που είναι έξω απ'αυτόν, πόσο μάλλον κάποιου που είναι πολέμιος για τον Χ ή Υ λόγο.