Είχε καιρό να σου συμβεί παρόμοιο σκηνικό και μου 'χε λείψει.
Ημουν το πρωί σε ενα φιλο μου μηχανικό και μπαίνει ένας κύριος 50+ ετων με το τσιγάρο στο χερι και περιμένει να του φέρουν το αμάξι του.
Με βλέπει με το ητ στο χερι και λεει την κλασική ατάκα "Το ξέρεις οτι αυτό είναι χειροτερο απτό κανονικό τσιγάρο;".
Αφού συγκρατήθηκα να μην αρχίσω το τρολλαρισμα, να συμφώνησω μαζί του και να αρχίσουμε μαζί να θαβουμε το ητ, είπα να τον ρωτησω που το στηρίζει αυτό.
Η ιστορία του λοιπον ηταν οτι πριν 1-2 χρόνια είχε ξεκινήσει κι αυτός το ητ και στην αρχή όλα ωραία, όλα καλά. Κάνα μήνα μετα, εκεί που δούλευε σε ενα ξενοδοχείο, τον πετυχαίνει ένας Γερμανός τουρίστας γιατρος και του λέει οτι το ητ είναι πολύ επιβλαβές για την υγεια κι οτι δημιουργεί πρόβληματα στο στομάχι.
Παρένθεση. Μου είπε οτι ο γιατρός ηταν καπνιστής και του είπε και την (θεϊκή) ατάκα: " Κι εγώ καπνιστής είμαι, αν έκανε καλό το ητ δε θα τον ξεκινούσα; Κάτι παραπανω ξέρω." Κλείνει η παρένθεση.
Τρεις μέρες λοιπον μετα αφού του είπε ο Γερμανος γιατρός τα παραπάνω, ο κύριος όπως προέβλεψε ο γιατρός, εμφάνισε πόνους στο στομάχι. Τη δεύτερη μέρα των πόνων σκέφτεται "Λες να έχει δίκιο ο γιατρός;" και το ίδιο βράδυ αγοράζει ενα πακέτο τσιγάρα. Την επόμενη μέρα οι πόνοι σταμάτησαν.
"Ορίστε μου λέει, το ητ μου προκάλεσε τους πόνους. Θα δεις κι εσύ μετα απο λίγο καιρό χρησης θα εχεις τα ιδια.". Δεν του ανεφερα οτι ατμιζω 2 χρόνια και δεν είχα ποτε το παραμικρό προβλημα, δεν ήθελα να του χαλασω την ιστορία του.

Μεχρι να τα πουμε όλα αυτά του είχε φέρει ο φίλος μου το αμάξι του κι ο κύριος σηκώνεται να φύγει. Και στο δρόμο μου πετάει αυτό που με αποτελειωσε: "Και εκτός των άλλων, όπως είναι γνωστό, προκαλει υγρό στους πνεύμονες!".
Συμπεράσματα δικά σας.