Πριν απο λιγο τελειωσαν τα γενεθλια του μικρου μου που καναμε κατω στην αυλη του συγκροτηματος που μενω.
Καποια στιγμη με ρωταει μια καλεσμενη αυτο που κανεις τι ειναι?
Απαντω και σε χρονο μηδεν ακουγεται απο καποια κυρια το εξης.
"Εγω δουλευω στο ταδε νοσοκομειο Θεσσαλονικης και η Διευθυντρια μας ειπε οτι ειναι πολυ πιο επικινδυνο απο το κτ."
Εχω μεινει παγωτο καποια στιγμη και με το που συνερχομαι ρωταω...που το ξερει?εχει κανει καποιες ερευνες?
Απαντηση.....απο αυτα που διαβαζει στο ιντερνετ.
Ερωτηση...καλα τις διαφορες ερευνες που εχουν επισημα ανακοινωθει πως δεν τις διαβασε?Και αναφερω με λεπτομερειες οτι εχει ανακοινωθει μεχρι σημερα σε διαφορα συνεδρια κτλ κτλ.
Απαντηση.....δεν γνωριζω ακριβως αλλα δεν θελει και πολυ σκεψη...νικοτινη δεν εχει αυτο που κανεις.Εεε η νικοτινη βλαπτει οπως και ναχει.
Εγω......Μα νικοτινη εχουν οι ντοματες οι πατατες οι μελιτζανες αλλα παιζει ρολο και ο τροπος που την λαμβανεις.
Απαντηση εισαι λαθος οι ντοματες εχουν στρυχνίνη
Τα συμπερασματα δικα σας .Και κατι που δεν κολλαει με την ολη συζητηση αλλα θα το πω.Εγω μετα απο τεσσερα χρονια χρησης με 36αρες νικοτινες και 24αρες τωρα θα επρεπε να κανω συμφωνα με αυτα που διαβασα στα δυο χρονια τιλτ (φλιπερ) και στα επομενα αλλα δυο να εχω καταληξει πισα σε ασφαλτο.Αντε ρε ολοι παρατηστε μας