οσον αφορα αυτη την μπουρδα περι υγροποιησης του ατμου, οταν κανεις αργιλε , ατμο δεν εσπνεει καποιος?? αυτος δεν υγροποιηται??
το μονο που μπορει να κανει το ατμισμα ισως ειναι οντως η επιδραση του στη χαπ αφου οτιδηποτε μπαινει στα πνευμονια και ειναι πιο εντονο να το πω απο οτι το οξυγονο με αποτελεσμα να αυξανει τις πνευμονικες αντιστασεις αλλα δεν εχει βρεθει επισημα ποσο
για τα αρωματα δεν ξερω , ρωταω συνεχεια προσωπικα χρησιμοποιω τα tpa , αλλα και να μην τα ατμιζαμε ,..τα τρωμε καθε μερα στο φαγητο και στα γλυκα , αναψυκτικα , καφεδες κτλπ
το μονο τοξικο επισημα μπορει να πει καποιος οτι ειναι η νικοτινη ..
προσωπικα εχω δει τεραστια βελτιωση στη ν υγεια μου, η ενεργητικοτητα μου εχει αυξηθει ,, εχω ξεσυνιθησει την κινηση του τσιγαρου , δεν μου προκαλει πλεον αισθηση , και το ατμισμα μου το ελενχω εγω ποσο και ποτε να κανω , οχι οπως πριν με το κτ που με ελεγχε αυτο
τελος παντων μολις το φορολογισουν , και αρχισουν οι ιδιες οι καπνοβιομηχανιες να ασχολουνται με η τ , μπει σε ταινιες κτλπ τοτε ξαφνικα θα γινει ακινδυνο . ολα γινονται για το χρημα και τιποτα αλλο