Δε ξέρω αν πρέπει να γράψω εδώ, ή στο ... έτσι για να γελάμε.
Γιατί πραγματικά για γέλια είναι!!!
Θέλω να σας τα γράψω όμως κάπου, γιατί πραγματικά είμαι ανάμεσα στο να σκάσω στα γέλια, και να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο με όσα ακούω!!!
Για άλλη μια φορά, οι
καπνιστές στη δουλειά, άρχισαν και δε σταματάνε....
"Σκέτο υδρογόνο είναι αυτό που κάνεις", Ναι, και θα φουσκώσω σα μπαλόνι και θ' αρχίσω να πετάω
Ωραία, θα ταξιδέψω και τσάμπα χωρίς να πληρώσω εισιτήριο αεροπλάνου!!! Να δω προς τα που φυσάει, να σχεδιάσω τη διαδρομή και το ταξίδι μου...
"Θα γίνει το πνευμόνι σου ζαχαροπλαστείο" , Ωραία, και δε μου φτάνει ο μισθός που μου δίνετε!!! Θα μπορέσω να πουλήσω και καμιά σοκολατίνα να τσοντάρω στο εισόδημά μου...
"Να σου δώσω ένα marlboro να καταλάβεις;" , Να καταλάβω

τι να καταλάβω;;;; Σαν τι είναι αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω δηλαδή.....
ΡΕ ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΤΕ;;;;

Και πραγματικά, με τίποτα δε θέλω κτ. (Και δε νομίζω ότι θα ξανακάνω ποτέ...) Αλλά ότι βλακεία του κατέβει καθενός στο κεφάλι, πραγματικά δε μπορώ να την ακούω πια.... Και είναι και πολλά τα άτομα εδώ..... Πριν απαντήσω στον έναν ακούγονται άλλοι 10!!!
Και το ξανατονίζω, μιλάω για καπνιστές!!!!!!! Ούτε που ενδιαφέρονται, ότι τους κατέβει στο κεφάλι, το πετάνε λες και τι λένε!!! Και αυτή τη νοοτροπία, σίγουρα υπάρχουν παραέξω άτομα που την ενστερνίζονται.
Και κάπως έτσι, τα διάφορα κουφά, με τη βοήθεια της "τρίχας που γίνεται τριχιά", τα ακούμε ως σοβαρά από κάποιους!!!

Να κλαίω, ή να γελάω;;;;