Ας το αναλύσουμε λιγάκι. Είσαι μέλος σχεδόν δυο μήνες κι έχεις 51 ποστ σε πίνακες που "μετράνε" δλδ όχι εμπορικούς ή χαλαρά θέματα.
Αγαπητή συμφορουμίτισα θες να πείς κάτι, ή απλά έτσι το ανέφερες; Κέρδισα κάτι με τα 51 Ποστ;
Εφόσον μου έκανες και την σχετική "ακτινογραφία",αναφέρω ξεκάθαρα για ποιούς λόγους ασχολήθηκα με το ΗΤ και το φόρουμ
και όλα μου τα ποστ / μηνύματα κλπ είναι σχετικά. Οταν κρίνω σκόπιμο να γράψω κάτι στους εμπόρους θα το γράψω. Για τα χαλαρά θέματα ισχύει το αυτό.
Εκανα παραγγελεία απο συγκεκριμένο μαγαζί που το έμαθα από εδώ, ούτε του ανέφερα περί φόρουμ για πιθανή έκπτωση, ούτε τίποτα.
Τον ευχαρίστησα προσωπικά με email για την εξυπηρέτηση και μια χαρά. Ούτε πήγα στο νήμα του να τους ευχαριστήσω.
Τους ευχαρίστησα σε άλλο σχετικό νήμα που θα τους βοηθήσει περισσότερο....πάντα κατά την αποψή μου.
Αυτό το πίνακες που "μετράνε" θέλω να πιστεύω οτι μπήκε εκ παραδρομής και δεν έχει σκιές....
Σαφέστατα κι αν έμπαινες στο νήμα του εβίβα να μας απαντήσεις σε κάθε απορία που μπορεί να έχουμε για κάποιο αποτυχημένο στήσιμο, ίσως και να μπουρδολογούσες. Νομίζω όμως ότι η αντίληψη του μέτρου είναι ευδιάκριτη και προτιμότερη από τη σιωπή.
Ακριβώς γι αυτό μίλησα κι εγώ... για το μέτρο. Πουθενά δεν είπα για σιωπή. Απόλυτα σύμφωνος.
Μέλη 2-3 ετών δεν έχουν γνώσεις; Εχουν. Γιατί δεν ποστάρουν, ώστε να λύσουν απορίες κάποιων;
Μέλη με ελάχιστο χρόνο σύνδεσης στο φόρουμ (φαινεται στα στατιστικά προφίλ) δεν έλυσαν τις δικές τους απορίες διαβάζοντας: περαστικοί είναι από εδώ.
Οχι ακριβώς αυτό που θα αποκαλούσαμε ενεργά μέλη του φόρουμ, που προσφέρουν σ΄αυτό.
Δεν μπορώ να μπώ στο μυαλό του Τζών Μάλκοβιτς και δεν γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο ο καθένας κάνει ότι κάνει.
Αλλωστε το φόρουμ είναι ανοιχτό για να διαβάσει κανείς και χωρίς να είναι μέλος. Εγώ τουλάχιστον 3 μήνες επι καθημερινής βάσης
διάβαζα διάφορα εδώ χωρίς να έχω γραφτεί ως μέλος. Απλά εγώ και οι περισσότεροι υποθέτω έχουμεπρόσβαση στον υπολογιστή μας,
λόγω εργασίας κλπ, 20 ώρες το 24 ωρο. Δεν το έχουν όλοι και δεν μπορώ να τους μεμφθώ.
Η παρέμβασή μου είχε ως γνώμονα την συμμετοχή με ποστ κυρίως νέων μελών με σχετικά ελάχιστο χρόνο (μηνών ή και εβδομάδων) στο φόρουμ
σε σχέση με τις κληρώσεις που ανέφερε ο φίλος. Εθεσα κάποιες παραμέτρους που αν γίνουν κανόνας του φόρουμ πιθανότατα θα αποκλείσουν
πολλά νέα μέλη εν δυνάμει πολύ ενεργούς χρήστες. Γι αυτό και ανέφερα ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Προσωπικά δεν έχω κανένα θέμα αλλά
όπως ανέφερα έχω "ευαισθησία" στους αποκλεισμούς και χωρίς βέβαια ιδιαίτερο λόγο.
Απο την στιγμή που δεν είναι κανόνας....κανένα πρόβλημα.
Συμφωνώ 100% μαζί σου (δεν το χρειάζεσαι άλλωστε) στο θέμα των παλαιών εγγεγραμμένων που είναι τρόπον τεινά εξαφανισμένοι.
Αλλο θέμα και σαφέστατα μπορούν να γίνουν πολλά στο θέμα αυτό.
Υπάρχουν και οι "εξυπνάκηδες"...οκ, παντού και πάντα θα υπάρχουν...και οι 2πλο εγγραφές. Οκ κι αυτό υπάρχει αλλά υπάρχουν τρόποι για τους κλώνους..τεχνικά..
Βασικά δεν πολυδιαφωνούμε στο ζουμί.....για το ρύζι στην σούπα συζητάμε, γλασέ ή νυχάκι...
Σήμερα όμως, με τα social media σε τροχιά ανάπτυξης......... FB επίσης. Είναι ένας νέος τρόπος προβολής.
Το κατέχω το αντικείμενο αρκετά.... .
Το γνωρίζεις άλλωστε ότι οι δωροθέτες έμποροι θέλουν όλους τους εν δυμάμει πελάτες τους να συμμετέχουν και δεν τους πολυαπασχολούν
αν είναι μιά μέρα στο φόρουμ ή 1000 ή μ΄ένα ποστ ή 1εκ. Σαφέστατα δικαίωμά τους να βάλουν και ότι περιορισμούς θέλουν.
Δεν μας πέφτει λόγος. Περισσότερο ασχολούμαστε οι χρήστες μ΄αυτό παρά οι δωροθέτες.
Εκανες ποτέ κλικ στο banner Lucky Vaper? Στην αριστερή στήλη του φόρουμ; Κάνε, έχει κι άλλες κληρώσεις
Γιατί να το κάνω; Πρέπει; μπορεί αργότερα, αύριο, σε μια εβδομάδα σ΄ ένα μήνα.....1 χρόνο...
Φιλικά πάντα και χωρίς έριδες....δεν τις θέλω και δεν τις χρειαζόμαστε