vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

317 επισκέπτες, 4 χρήστες
kkoumas, grag, vasim, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Angelos

• stravogian-non ατμιστής
  • 1045
  • Φύλο: Άντρας
Έχεις δίκιο, είχα αποθηκεύσει τους κωδικούς

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• *
  • 862
Δεν ξέρω αν έχει ξαναπροταθεί αλλά το σκεφτόμουν στις διακοπές που δεν είχα υπολογιστή συνέχεια.Μια εφαρμογή του Forum για κινητά (π.χ. android) η μια έκδοση Mobile forum όπως έχουν κάποια άλλα forums.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Υπάρχει ήδη.Εγώ απ το κινητό μου έμπενα κ ήταν σε mobile έκδοση. ;) :thumpup:

• *
  • 862
Υπάρχει ήδη.Εγώ απ το κινητό μου έμπενα κ ήταν σε mobile έκδοση. ;) :thumpup:
Ναι??..Εγώ προσπάθησα από το κινητό κ μου έβγαζε την κανονική έκδοση :hmmm:.Γράφεις την δνση όπως είναι?e-kapnisma.gr κ σε βγάζει σε Mobile έκδοση?

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
Ναι??..Εγώ προσπάθησα από το κινητό κ μου έβγαζε την κανονική έκδοση :hmmm:.Γράφεις την δνση όπως είναι?e-kapnisma.gr κ σε βγάζει σε Mobile έκδοση?
Ναι,όταν μπήκα στο google κ έβαλα e-kapnisma.gr μου έβγαλε τη διεύθυνση κ δίπλα είχε ένα εικονιδιάκι σε σχήμα κινητού.

• *
  • 862
Ναι,όταν μπήκα στο google κ έβαλα e-kapnisma.gr μου έβγαλε τη διεύθυνση κ δίπλα είχε ένα εικονιδιάκι σε σχήμα κινητού.

Θα το δοκιμάσω.Thanks. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
Λευτερ,το πλοβλημα με τον Firefox ακομα υπαρχει  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Γι' αυτό κι εγώ το γύρισα σε Chrome.  ::)

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• Retired moderator
  • 626
  • Project *Atmopipes* ..coming soon?
    • Atmopipes.gr - Συντομα κοντα σας!
Γι' αυτό κι εγώ το γύρισα σε Chrome.  ::)

Και γω τα ιδια, αλλα μιας και εχω 3 οθονες δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα να χω και τους δυο browsers ανοιχτους..  ;)
Chrome για το e-kapnisma και firefox για τα υπολοιπα μεχρι να κανει αναβαθμιση ο firefox και να σταματησει να σερνεται. Εμενα παρεπιπτοντως σερνεται και στα βιντεο του youtube και γενικα σε οτι εχει να κανει με flash ο firefox, και ας εχω 4 γιγα μνημη και 4πυρινο επεξεργαστη, με καρτα γραφικων αρκετα δυνατη επισης.. :wall:

Αποσυνδεδεμένος legend7gr

• **
  • 316
  • The decisions you make define you as a person.
Ρε παιδια, εγω χρησιμοποιω μονο Chrome, αλλα μερικες φορες οταν παταω μεταβαση σε καποιο αλλο τοπικ αργει να φορτησει και θελει κανα 5 λεπτο να συνελθει  :angry_orange: Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος αυτο το φαινομενο? Ειναι πολυ σπαστικο!!

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2645
Αυτό μου έχει σημβεί πολλές φορές με όλους τους Browsers,mozilla,chrome,explorer,opera(πιο σπάνια).Άρα μάλλον lagάρει το forum και δε φταίνε τόσο οι Browsers.Παίζει το ρόλο της κ η σύνδεση νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Αν είναι κάποιες νυχτερινές ώρες, γίνεται ημερήσιο backup. Τότε καθυστερεί ή και μπορεί και να κολλήσει μερικές φορές για αρκετά λεπτά.

• *
  • 862
Ηθελα να προτείνω να γίνει ένα νέο θέμα με τίτλο π.χ. ΈΚΠΤΩΣΗ  εκεί που είναι συγκεντρωμένοι οι Ελληνες Αντιπρόσωποι -Εμποροι και να αναγράφεται τι έκπτωση υπάρχει για τα μέλη του φόρουμ, ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να τα βρίσκουμε εύκολα.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Οκ. Θα το φτιάξω εγώ και θα τροποποιώ το πρώτο μήνυμα ανάλογα με τις αλλαγές που υπάρχουν. Επειδή όμως είναι δύσκολο να ψάξω τι ισχύει για κάθε έμπορο αυτή τη στιγμη, θα γράψουν και από κάτω όσοι ξέρουν και εγώ θα το συμπεριλάβω στο πρώτο μήνυμα.

Αποσυνδεδεμένος bazexa

• **
  • 271
Κάτι άλλο που θα ήταν χρήσιμο κ.τ.τ.μ.γ.
Αντί να γράφουμε ένα σκέτο ευχαριστώ όταν αυτό απαιτείται μετά από μια απάντηση για να μην φανούμε και "αγενής" και για να αποφεύγουμε την εξτρά επιβάρυνση του site (spamming) καλό θα ήταν να υπήρχε ένα "κουμπάκι" THANKS

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19976 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360863 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465194 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905215 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518395 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374717 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700801 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445731 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto