vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

306 επισκέπτες, 5 χρήστες
npaolo, kkoumas, grag, vasim, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • Φύλο: Άντρας
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
Να υπενθυμίσω τον απλούστερο τρόπο ενσωμάτωσης βίντεο από Youtube:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,9090.msg468514.html#msg468514

Χωρίς προβλήματα, με όποιον browser κι αν χρησιμοποιείτε. ;)

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1210
Όντως φταίει ο τρόπος που μπήκε το link. Ο Jericho π.χ. τα δημοσιεύει πάντα έτσι:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6105.msg507156.html#msg507156
Εκεί το παίζει διπλό όπως ανέφερε ο eGoTube, εδώ το παίζει κανονικά:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ezgqg_ZTIA[/youtube]

Off topic on

To bravo ήταν για το video Λευτέρη... :thumpup:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι το έχω ακούσει και σαν soundtrack σε ταινία? :hmmm:

Off topic off

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• Γαμώτο λίγο χώρο, θέλω οξυγόνο Μέσα μου έχω βάρος πολλών μεγατόνων Δεν υποδηλώνω πως δεν κατορθώνω Να σταθώ στα πόδια μου μα θέλω λίγο χρόνο Δεν είναι θέμα φόντων και λοιπών προσόντων Ούτε θέμα όλων για να ασκήσουν λόγο
  • **
  • 152
Παιδες μαλλον ακυρο ειναι αυτο που θα πω αλλα δεν ηξερα που να το γραψω  :tongue_smilie:
πιστευω οτι στις αγγελιες θα πρεπε να χουν προσβαση ολα τα μελη, οσον αφορα το να τις βλεπουν, χωρις περιορισμο να χουν 50 μηνυματα.
Ο λογος ειναι οτι βλεπω πολλες φορες πωλουνται πραγματα που μπορουν να φτιαξουν καποιον νεο στο ατμισμα, διαφορα πακετακια με vv και ατμοποιητες, ενω για ατομα που εχουν καμποσους μηνες στο ατμισμα και εχουν ψιλοεξοπλιστει δεν εχουν χρησιμοτητα .

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • 534
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Ο περιορισμός των 50 μηνυμάτων κατά τη γνώμη μου καλώς τέθηκε. Πιστεύω ότι τελικά είναι προς το συμφέρον των νέων ατμιστών. Για να μπορέσει κάποιος που μόλις ξεκίνησε το άτμισμα να κρίνει αν το προϊόν της αγγελίας είναι κατάλληλο γι' αυτόν κι αν η τιμή του είναι συμφέρουσα, θα πρέπει να έχει κάποιες βασικές τουλάχιστον γνώσεις. Και τις γνώσεις θα τις αποκτήσει αν περιηγηθεί στις σελίδες του φόρουμ, του δημιουργηθούν απορίες, κάνει ερωτήσεις και πάρει τις απαντήσεις. 

Παρατήρησα επίσης ότι, μετά τον περιορισμό της πρόσβασης, και οι αγγελίες μειώθηκαν και οι τιμές "εκλογικεύθηκαν" και αυτό το αποδίδω σ'αυτό που προανέφερα, ότι δηλαδή οι αναγνώστες των αγγελιών και υποψήφιοι αγοραστές είναι πλέον πιο ενημερωμένοι, αφού έχουν περάσει κάποιο χρόνο διαβάζοντας για τα προϊόντα.

Εξάλλου 50 μηνύματα (και αναφέρομαι σε πραγματικά μηνύματα, όχι τύπου "Πολύ ωραίο!"), αν κάποιος διαβάζει το φόρουμ, σε 10-15 μέρες (άντε 1 μήνα) μπορεί να τα φτάσει. Δεν είναι και πολύ μεγάλο το διάστημα για να έχει προλάβει να καλυφθεί από εξοπλισμό.

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• Γαμώτο λίγο χώρο, θέλω οξυγόνο Μέσα μου έχω βάρος πολλών μεγατόνων Δεν υποδηλώνω πως δεν κατορθώνω Να σταθώ στα πόδια μου μα θέλω λίγο χρόνο Δεν είναι θέμα φόντων και λοιπών προσόντων Ούτε θέμα όλων για να ασκήσουν λόγο
  • **
  • 152
Σεβομαι την αποψη σου αλλα τα 50 μυνηματα για να τα φτασεις πλεον θα πρεπει να κανεις ανουσια ποστ καθως τα περισσοτερα θεματα αν τα διαβασεις θα σου λυθουν και οι αποριες (οποτε γλυτωνει και το φορουμ τον επιπλεον φορτο)
Δεν νομιζω να παιζει ρολο το οτι εγινε ο κανονας των 50 ποστ και εκλογικευτηκαν οι τιμες  :confused1: αλλες τιμες παιζαν πριν 1 χρονο γενικα
και βασικα δεν βλεπω καποιο λαθος στο να τα βλεπουν απλα και νεα μελη
Οσον αφορα το ψαξιμο του φορουμ εχω δει ατομα που ειναι γραμμενοι 1 χρονο και εχουν κατω απο 50 μηνυματα δεν σημαινει οτι δεν το διαβαζουν η οτι δεν ειναι ενημερωμενοι  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 566
Vangos......μια ερωτηση.....γραφω γραφω στο φορουμ
και ο αριθμος των μηνυματων μου δεν αυξανεται....
γιατι συμβαινει αυτο ??......προφανως κατι εχει αλλαξει......
και δεν το εχω πληροφορηθει η δεν το διαβασα καπου  :hmmm:
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 30, 2012, 22:37 από vougiouklakis »

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
και γιατι να αυξανεται σιγα!
πλεον ο πινακας εμπορων δεν μετραει στα μηνυματα.

Αποσυνδεδεμένος manos

• 1440
  • SKY
Vangos......μια ερωτηση.....γραφω γραφω στο φορουμ
και ο αριθμος των μηνυματων μου δεν αυξανεται....
γιατι συμβαινει αυτο ??......προφανως κατι εχει αλλαξει......
και δεν το εχω πληροφορηθει η δεν το διαβασα καπου  :hmmm:
διαβασε εδω Κωστα  http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6.msg519370.html#msg519370

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 566
Μολις τωρα το διαπιστωσα και γι' αυτο εκανα την ερωτηση
στον αρμοδιο που σαφεστατα γνωριζει πολυ καλα την λειτουργεια
και τους κανονισμους του φορουμ  ???

Edit:
Ευχαριστω πολυ Μανο  :respect_hat:

Αποσυνδεδεμένος dorita

• *
  • 78
  • Φύλο: Γυναίκα
θα συμφωνήσω κι εγώ ότι δεν πρέπει να ισχύουν τα 50 μνμ, γιατί είναι κουραστικό και για τους νέους που τρέχουν να ποστάρουν σε όσα νήματα μπορούν για να συμπληρώσουν το όριο αλλά και για τους υπόλοιπους να τα διαβάζουν κάποιες φορές.
Εγώ παρόλο που έχω συμπληρώσει αρκετές μέρες διαβάσματος δεν έχω προσβαση στις αγγελίες, προς το παρόν δεν τις χρειάστηκα βέβαια και δε με πειράζει,  αλλά δεν το βρίσκω και αντικειμενικό κριτήριο.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να μετράει ο συνολικός χρόνος σύνδεσης?

Αποσυνδεδεμένος WileECoyote

• Steampunk
  • 534
  • Voyage of H.M.S. Beagle - C.Darwin
Τα 50 μηνύματα για την πρόσβαση καθώς και η έγκριση των αγγελιών μπήκαν γιατί η κατάσταση στις αγγελίες είχε αρχίσει να ξεφεύγει. Είχε γραφτεί τότε, αν θυμάμαι καλά, ότι το e-kapnisma δεν είναι φόρουμ αγγελιών.
Παλιά μέλη με λίγα μηνύματα υπάρχουν, αλλά έχω την αίσθηση ότι σε αυτά δεν πρόκειται να λείψει η πρόσβαση στις αγγελίες
(edit: σύμπτωση και επιβεβαίωση - το μήνυμα της dorita παραπάνω)

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• 1292
ο χρονος συνδεσης ή ο καιρος..
τα μηνυματα δεν ειναι και τοσο καλο κριτηριο αλλα αυτα ειναι θεματα της διαχειρισης.
σιγουρα ξερουν καλυτερα..

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
διαβασε εδω Κωστα  http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6.msg519370.html#msg519370
Μολις τωρα το διαπιστωσα και γι' αυτο εκανα την ερωτηση
στον αρμοδιο που σαφεστατα γνωριζει πολυ καλα την λειτουργεια
και τους κανονισμους του φορουμ  ???

Edit:
Ευχαριστω πολυ Μανο  :respect_hat:
Σωστός ο Μάνος.
Κώστα, υπάρχει και στο κάτω μέρος της σελίδας, πρώτο λινκ στις "Ανακοινώσεις".

Το θέμα με τις αγγελίες και τα 50 ποστ, είναι κάτι που συζητήθηκε διεξοδικά μεταξύ του διαχειριστή και της Σ.Ο. λαμβάνοντας υπόψιν πολλές παραμέτρους και  σκεφτόμενοι τη διασφάλιση των μελών από τυχόν επιτήδειους (είτε πωλητές, είτε αγοραστές). Για να εγκριθεί δε μια αγγελία, απαιτείται και το τρίμηνο απ'την εγγραφή του μέλους/πωλητή, με μέγιστο τις δύο αγγελίες ανά μήνα.

Υπάρχουν αντίστοιχοι περιορισμοί σε πολλά φόρουμ, διαφόρων θεμάτων κι ενδιαφερόντων. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο, ούτε αποσκοπεί να "ταλαιπωρήσει".
Απλά, αποτελεί μια στοιχειώδη δικλείδα ασφαλείας...

Αποσυνδεδεμένος hemlock

• Its morally wrong to let a sucker keep money.
  • **
  • 342
Σωστός ο Μάνος.
Κώστα, υπάρχει και στο κάτω μέρος της σελίδας, πρώτο λινκ στις "Ανακοινώσεις".

Το θέμα με τις αγγελίες και τα 50 ποστ, είναι κάτι που συζητήθηκε διεξοδικά μεταξύ του διαχειριστή και της Σ.Ο. λαμβάνοντας υπόψιν πολλές παραμέτρους και  σκεφτόμενοι τη διασφάλιση των μελών από τυχόν επιτήδειους (είτε πωλητές, είτε αγοραστές). Για να εγκριθεί δε μια αγγελία, απαιτείται και το τρίμηνο απ'την εγγραφή του μέλους/πωλητή, με μέγιστο τις δύο αγγελίες ανά μήνα.

Υπάρχουν αντίστοιχοι περιορισμοί σε πολλά φόρουμ, διαφόρων θεμάτων κι ενδιαφερόντων. Δεν είναι κάτι πρωτότυπο, ούτε αποσκοπεί να "ταλαιπωρήσει".
Απλά, αποτελεί μια στοιχειώδη δικλείδα ασφαλείας...
Είναι πολλύ ειρωνικό αυτό που γράφεις Βαγγέλη...Απο την μια μεριά γράφεις ξεκάθαρα οτι υπήρξαν (ή και υπάρχουν) "παληκάρια" που έχουν όλη την καλή διάθεση να εκμεταλευτούν και απο την άλλη προτάθηκε σαν λύση η μη δυνατότητα πώλησης/αγοράς στους νιούφιδες...
Νομίζω οτι θα πρέπει να υπάρξει πολλύ ποιο ξεκάθαρη θέση απέναντι στους "καλοθελητές"...

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Η Θέση είναι ξεκάθαρη! Αλλα επειδή και εμείς είμαστε άνθρωποι, και δεν μπορούμε να τα βλέπουμε ή να τα καταλαβαίνουμε όλα, γι αυτό υπάρχει η δικλείδα των δύο αγγελιών το μήνα.
Εξάλλου, εσεις βλεπετε τις αγγελίες που εγκρίνονται! Οχι ομως αυτές που ΔΕΝ εγκρίνονται , έτσι δέν ειναι? Οπότε σε διαβεβαιώ οτι το σύστημα δουλεύει. Ειδικά λόγω των δύο αγγελιών το μήνα.
Απ την αλλη αν δεν υπήρχε περιορισμός μηνυμάτων και ο κάθε νέος εβλεπε τις αγγελιες και αγόραζε? Και αν δεν του εκανε, και ήθελε να πουλήσει? Αν ισχυε ομως ακόμα ο κανονισμός του τριμήνου, δεν θα μπορούσε. Να καταργηθεί και αυτός? Ισως ξανακαταλήξουμε μπλόγκ αγγελιών ομως. Δεν θα είναι καλό.

Οι αγγελίες όπως γραφει και η διαχείριση, είναι μεν απαραίτητες σε ενα φόρουμ, αλλα δεν παύουν να είναι μια επιπλέον παροχή στα "παλαιότερα" μέλη, και στα μέλη που όντως συμμετέχουν στο φόρουμ. Το να διαβάζεις μόνο, όπως διατείνονται πολλοί, είναι χρήσιμο για το μέλος, κι εγώ διαβάζω πολλά απο πολλά φορουμ, αλλα ΔΕΝ ειναι συμμετοχή.
Συμμετοχή ειναι αυτό που κάνουμε εμείς εδώ τώρα. και ολοι μας απολαμβανουμε της επιπλεον παροχής των αγγελιών.
Αυτός που μονο διαβάζει, είναι όμως σαν επισκέπτης.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19976 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360863 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465194 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905218 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518395 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374717 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700801 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445740 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto