vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

288 επισκέπτες, 4 χρήστες
Buliwyf, npaolo, kkoumas, grag

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
  • Φύλο: Άντρας
εννοειται Πάνο, θα πω όμως πηγα στο τάδε πνευμονολόγο, η γιατρό και μου ειπε αυτο και αυτό, θα αναφέρω προσωπο που το ειπε, αυτό εννοω, αλλο να πεις πηγα στον τάδε, κτι ελεγχόμενο δηλαδη και άλλο να πεις πηγα σε εναν πνευμονολόγο και μου ειπε για υγρά η οτιδήποτε, γενικά και αόριστα.. :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
Για μενα ολα πρεπει να λεγονται και να αναφερονται.
Εδω ειμαστε εμεις,το φορουμ γενικα για να τον διαψευσει αν χρειαστει.
Ξερω πολλους με ανησυχιες πανω στο η.τ. επειδη καποιος ασχετος τους ειπε οτι ειναι επικινδυνο.
Καλο ειναι να τα συζηταμε.

Εξαιρουνται μηνυματα οπως αυτο που εγραψε ενας οτι ειδε σε καναλι κατι κακο,και τελικα ουτε καν ειχε δει την εκπομπη.

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
Άλλο: συχνά όταν πατήσεις 'Αποστολή' ή 'Προεπισκόπιση', σου βγάζει μήνυμα λάθους ο server και χάνεις ότι έχεις γράψει.
Στο φόρουμ του vaportalk.com βάλανε λέει Auto Save Feature , που κάνει ακριβώς αυτό: τα κρατάει να μην χαθούν.
Το αναλύουν εδώ: http://www.vaportalk.com/forum/topic/13777-auto-save-feature/
Δεν ξέρω αν είναι εύκολο να το είχαμε και δω...

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Θυμάμαι που το ξανάπες, αλλά σ' εμένα δε συμβαίνει. Πατάω back στον browser και τα έχει όλα εκεί.
Νομίζω ότι είναι θέμα browser γιατί από τη στιγμή που είναι down ο server, δεν μπορεί να έχει κρατήσει κάτι για να το σώσει.

Και τώρα που πήγα να επισκεφτώ το λινκ έχουν κόλλημα πάλι.  :))
Σ' εμάς συνήθως συμβαίνει γύρω στις 1:30 το βράδυ. Θα αλλάξουμε σέρβερ, τι να κάνουμε. Αλλά αυτά τα πράγματα δε γίνονται με ένα κλικ, δυστυχώς.

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
Το Auto Save Feature δεν πρέπει να είναι θέμα σέρβερ. Πρέπει να είναι client-side, να έχει σχέση με τα cookies και τον browser, τον editor των posts βασικά.
Τέλος πάντων, αν ακούσεις κάτι γι' αυτό πες.

Αποσυνδεδεμένος Tzimisce

• *
  • 54
Αν μου επιτρέπεται... :)
Εδώ έχουμε δύο διαφορετικά save...

Το autosave για το οποίο μιλάει το άλλο forum είναι feature του vbulletin και λόγω inferitance και του ipboard (προγραμματιστές από το vb πήγαν προς ipb μεριά πριν από τη vb 4.0.1 και τράβηξαν και πολλούς πελάτες μαζί τους).

Το ότι σκάει ο server αλλά μπορούμε να κάνουμε back και να δούμε το κείμενο είναι καθαρά θέμα client. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει στην κανονική σελίδα post και όχι στο quick reply.

Επίσης μπορείτε να κάνετε απλά refresh στη σελίδα που έσκασε.
Το κείμενο έχει σωθεί σε post variable, οπότε μόλις επανέλθει το forum και του στείλουμε τα απαραίτητα post variables για να καταχωρίσει το post στη db, θα το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, φίλε Tzimisce.
Λιάκουρα, μήπως αυτό φταίει; Γράφεις κάτω στη γρήγορη απάντηση και όχι πατώντας το κουμπάκι "Απάντηση";

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
Όχι. Την κανονική απάντηση χρησιμοποιώ, και αν χαθούν το refresh δεν τα ξαναφέρνει.
Σε ένα άλλο site είδα πως το auto save είναι, λέει, feature του post editor.

Κοιτάξτε, όταν γράφω μεγάλα μηνύματα πλέον τα γράφω σε word και τα κάνω paste. Αλλά έτσι η μορφοποίηση τα παίζει λίγο (μία ασυνέχεια στο μέγεθος της γραμματοσειράς στο review μου του ice, εκεί οφείλεται - εγώ όλα ίδιο μέγεθος και ίδια γραμματοσειρά τα έκανα).

Atmos, απλώς αν ακούσεις να είναι διαθέσιμο τέτοιο feature, κοίτα το.

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
Και μένα, στην γρήγορη απάντηση μου βγάζει πως το θέμα είναι κενό και χωρίς κείμενο.Ένα back και ένα refresh το φτιάχνει

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Κι εγώ παθαίνω τα ίδια με τον Λιάκουρα και γράφω πρώτα στο word.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Δοκιμάστε το εξής: Τη στιγμή που θα γράφετε το μήνυμά σας, κι αφού έχετε γράψει δυο λέξεις, πατήστε πάνω στο μενού π.χ. στο "Forum". Η σελίδα αλλάζει. Πατήστε back. Είναι ακόμα εκεί οι λέξεις που είχατε γράψει; Σ' εμένα ναι.

• Τέλος όλα! Τώρα;
  • 638
Εμένα όχι. Χρησιμοποιώ chrome, ξέρει κανένας τί πρέπει να ρυθμίσω;

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Όχι, δεν δουλεύει...  :nope:
Με firefox
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 19, 2011, 14:27 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνευματος
  • 764
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
Σε chrome εμενα πετυχαινει παντως.Παραξενο...

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
και εμενα με chrome ειναι οκ , απλα εδω και 3-4 μερες μου κανει download συνεχεια ενα ηχο :confused1: το ανοιγω και ειναι ενα μπιπ μισου δευτερολεπτου :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19977 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 929 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877250 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360863 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465194 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905220 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518395 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374717 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700801 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19836 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445753 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto