vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

272 επισκέπτες, 5 χρήστες
Duck76, kkoumas, Pip, vasim, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
  • Φύλο: Άντρας
Θα επιληφθώ του θέματος σύντομα γιατί κι εγώ έχω χαθεί στο θέμα τι σπείρωμα έχει ο κάθε ατμοποιητής ή το κάθε καρτομάιζερ.

Αποσυνδεδεμένος AdeLaiN

• *
  • 40
Λευτερη θα ηθελα να ζητησω κατι που δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο να γινει αλλα θα βοηθαγε αρκετα ολους οσους χρησιμοποιουν καποιο smartphone.
Σε ολα τα λειτουργικα των smartphones(iOS,Android,Symbian) υπαρχει μια εφαρμογη που λεγεται Tapatalk.Ουσιαστικα με αυτη την εφαρμογη μπορει καποιος να μπαινει στο αγαπημενο του φορουμ χωρις να καταναλωνει πολλα mb αφου δεν ανοιγει φωτογραφιες και ειναι γρηγορο και ευκολο αφου προσαρμοζει την σελιδα με τον δικο του τροπο.Π.χ. το www.myphone.gr μπορω να το βρω στο tapatalk.Ισως γιατι ειναι γραμμενο σε αναλογο κωδικα.
Δεν ξερω τι χρειαζεται,αν εχει εξοδα,απλα αν μπορεις να το κοιταξεις.Ευχαριστω!
+1000 για το tapatalk.Θα βοηθήσει πολύ αρκετούς από εμάς  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος paitos

• *
  • 99
Εδω και 4-5 μερες ψαχνω στο φορουμ για μαγαζια στην περιοχη μου (Χανια Κρητης)

Μηπως θα επρεπε να γινει μια ενοτητα με θεματα ανα περιοχες?

Αρχιζουν και ανοιγουν μαγαζια ή καποια αλλα (ασχετα με το ΗΤ) το εχουν βαλει παραλληλα με  οτι αλλο πουλανε χωρις να εχουν τις γνωσεις.

Δεν ξερω αν το φορουμ εχει¨"συμβαση" με καποιους επαγγελματιες, αλλα θα ηταν καλο να μπορουμε να σχολιασουμε την καθε επιχειρηση και ποσο εξυπερικοι ειναι.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Ανά περιοχή υπάρχουν ήδη θέματα για φυσικά καταστήματα. π.χ. για Ηράκλειο και άλλα εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/board,22.0.html

Αν βρει κάποιος στα Χανιά, μπορεί να ανοίξει νέο θέμα εκεί.

Αποσυνδεδεμένος paitos

• *
  • 99
Τα εχω δει αυτα, ειχα στο μυαλο μου υποενοτητες ανα τοπους. Π.χ Κρητης, Πελοπονησου Αττικης κλπ. Ωστε και για μαγαζια να μιλαμε και γιατι οχι να κανονιζουμε και κανενα ατμισμα σε καφε ολοι μαζι  :yes:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Σε τέτοιο βαθμό εξειδίκευσης με ειδικά θέματα και κατηγορίες το βρίσκω κάπως υπερβολικό.
Συναντήσεις ατμιστών ανά περιοχή υπάρχουν και μπορούν να δημιουργηθούν νέες εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/board,24.0.html

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1413
Τα εχω δει αυτα, ειχα στο μυαλο μου υποενοτητες ανα τοπους. Π.χ Κρητης, Πελοπονησου Αττικης κλπ. Ωστε και για μαγαζια να μιλαμε και γιατι οχι να κανονιζουμε και κανενα ατμισμα σε καφε ολοι μαζι  :yes:

στα site απο εταιριες αν μπεις , σου γράφουν ακριβώς τους αντιπροσωπους τους ανα νομο στην ελλαδα:) π.χ.

http://www.nobacco.gr/content/11/shmeia-polisis

(sory αν δεν επρεπε να το γράψω εδω)

Αποσυνδεδεμένος Darky

• **
  • 176
ο διαχειριστης της σελιδας του FB να αλλαξει το:
"Σχετικές πληροφορίες
Ο εναλλακτικός τόπος συνάντησης για τα μέλη του φόρουμ e-kpanisma.gr"

εκτος αν απο τα πολλα ατμισματα το γυρισαμε σε "κοπάνισμα.gr"   ;D

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Σωστός!  :))
Διορθώθηκε.

Αποσυνδεδεμένος ΧΡΗΣΤΟΣ

• **
  • 177
  • EVO-Ego-901
Δεν ξερω αν εχει ξανα αναφερθει αλλα θα ηθελα ενα κουμπακι +1 σε καθε απαντηση που δινουμε και ενα μικρο παραθυρακι που να γραφει το συνολο των +1,
πιστευω πως θα γλιτωναμε πολλα αχρειαστα σχολια του τυπου ''μπραβο  :thumpup:  :respect: ωραια γευση καλος ατμοποιητης κτλπ''.
αυτα απο μενα πιστευω να σας αρεσε η ιδεα. δεν ειναι κατι πρωτοποριακο υπαρχει σχεδον παντου γιατι οχι και εδω...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Συμφωνώ... :)
+10000 :)) 8)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • 5632
Εγώ να δεις πώς το θέλω αλλά δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για την έκδοση λογισμικού που τρέχει το φόρουμ.
Αν ξέρει κανένας κάτι που μου διαφεύγει, ας μου δώσει link.

Αυτό εδώ περιμένω: http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?action=download;mod=1890;id=102970;image

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
O Γιάννης(Jeke04) ή ο Arxos μήπως γνωρίζουν :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • 977
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Την έκδοση που τρέχει αυτό το φόρουμ Βαγγέλη, δεν την ξέρω καθόλου.
Σε παλαιότερη έκδοση που έχω κάποια πείρα, δεν υπήρχε αυτή η κωδικοποίηση.
Παρόλα αυτά, ρωτάω έναν εξπερτ εάν θέλει ο Λευτέρης.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • 2117
να δω σαν αυτο μηπως

για δες το κατω link νομιζω αυτο ειναι κ ειναι συμβατο με την εκδοση
που τρεχεις τωρα
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 27, 2011, 01:29 από billakosgr »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19986 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 931 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877252 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360902 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465208 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905256 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518406 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374720 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700808 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19838 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445876 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto