vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

644 επισκέπτες, 2 χρήστες
dvelev, bloodlessz

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος gigelis78

• 748
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.
« Απάντηση #1905 στις: Αυγούστου 12, 2017, 12:49 »
η αγνοηση των κινεζο site εκανε το φορουμ πολυ πιο ευαναγνωστο :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος dinos_74

• 1689
  • πεφτω γιατι μπορω να σηκωθω
« Απάντηση #1906 στις: Αυγούστου 12, 2017, 12:50 »
με τους τσαμπα μαγκες-τσαμπατζιδες δεν τα παω καλα
(δεν θα πω 44 χρονια) ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20+ΧΡΟΝΙΑ.
Οποτε και σε 200 χρονια την ιδια γνωμη θα εχω.

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #1907 στις: Αυγούστου 12, 2017, 12:57 »
Βρε μαζί σου και γω δεν λέω ότι δεν με πειράζει απλώς λέω ότι θα σου περάσει και δεν θα ασχολείσαι.

Γιατί άλωστε να ασχοληθείς με κάτι που σε χαλάει και ΔΕΝ θα διορθωθεί ποτέ? :palios:

Αποσυνδεδεμένος e-spy

• 2471
  • Χιούμορ είναι η τέχνη να κρύβεις τις πληγές σου...
    • 99designs
« Απάντηση #1908 στις: Αυγούστου 12, 2017, 13:06 »
Ντίνο, δίκιο έχεις κι εσύ κι ο tsiv.
Πέρα όμως από το ότι δεν θα διορθωθεί ποτέ (γενικά, όχι μόνο εδώ μέσα)
δεν είναι εφικτό οι διαχειριστές να παρακολουθούν τέτοιου είδους πράγματα
ούτε θα ήταν ωραίο να μετατραπεί το φόρουμ σε πάρτυ "ρουφιάνων". ;)

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #1909 στις: Αυγούστου 12, 2017, 14:29 »
Κινούμενος κάπου ανάμεσα σε cpbaroque και cruiser, θα έβαζα προς σκέψη και την περίπτωση να κλείσει τελείως η "Αναμονή Παραγγελίας" και να έμενε το "Δασμοί και Τελωνεία" με προσεκτική παρακολούθηση και σκούπα. Η τρέχουσες συνήθειες των τελωνείων και τα ποσά εκτελωνισμού ή/και "ποινών" πάσης φύσεως είναι χρήσιμη πληροφορία -αν καταφέρουμε να μην γράφεται με το νι και με το σίγμα κάθε δική μας πρακτική.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1910 στις: Αυγούστου 12, 2017, 15:02 »
[justify]Εδώ, αγαπητέ BigSur, αν μου επιτρέπεις, έχει φτάσει μία άκρως παλαβή κατάσταση. Έρχεται ο χι Joe και όχι μόνον λέει παπάτζες αλλά απαιτεί ή και απειλεί ν’ απολογηθούν άπαντες, φόρουμ, Σύλλογοι, Διαχείριση, μέλη. Αγοράζεις από Ελλάδα; είσαι κορόιδο, λεφτάς, βλάκας ή βολεμένος. Τον πιάνεις και με το καλό, του λες, “χαλάρωσε, δεν είσαι τα μόνα μάτια και αυτιά”, τίποτα, εκεί αυτός, παιδικές ειρωνείες σε ύφος “είσαι φούσκας μαγαζάτορας, είσαι τσιράκι, είσαι γνωστός γνωστού” κ.ο.κ.[/justify]

[justify]Ούτε ένα ούτε δύο χαλασμένα νήματα, η ιδανική λύση για μένα; άφησε το λουρί απ’ τον κύριο modivin. Είπες παπάτζα; να σε πάει τρένο μέχρι τις νήσους Φερόες. Αυτό θέλει ο πισινός μας, όλοι οι άλλοι είναι ελληναράδες εκτός από εμάς. [/justify]

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
« Απάντηση #1911 στις: Αυγούστου 12, 2017, 15:15 »
Να μου τον στείλεις στο νήμα της κλασικής μουσικής αυτόν! Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερη τιμωρία. Μετά από δυο CD θα έχει λαλήσει...  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #1912 στις: Αυγούστου 12, 2017, 15:19 »
Σαν μέλος του φόρουμ, θα τολμούσα να συστήσω ψυχραιμία και νηφαλιότητα.
ΔΕΝ είναι λύση και καθόλου αποτελεσματικό να συστήνουμε "Πονάει κεφάλι-Κόβει κεφάλι"

1. Το νήμα "αναμονή παραγγελίας, είναι χρήσιμο, τουλάχιστον σε μένα, για να ενημερώνομαι για την κατάσταση των μεταφορέων του εξωτερικού SP - TR - NL κλπ, ώστε μα μπορώ να κανονίζω τον καλύτερο στη δεδομένη στιγμή.
Δεν απαιτώ αυτόνομο νήμα αλλά κάπου να υπάρχει.

2. Το νήμα "Δασμοί και τελωνείο" για μένα είναι χρησιμότατο και αναγκαίο για την ενημέρωση μου για τις συνθήκες εισαγωγής των ατμιστικών ειδών που ισχύουν κάθε χρονική στιγμή (νόμοι, διατάξεις, απαγορεύσεις, ποινολόγιο κλπ)

3. Μεγάλα παιδιά αυτοπαρουσιαζόμαστε, ας φερθούμε και ας γράφουμε έτσι.
    Αλλά και το να λογοκρίνουμε και να κόβουμε τα πάντα, και αυτό δεν είναι καλό.

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

• 1576
  • perception is reality
« Απάντηση #1913 στις: Αυγούστου 12, 2017, 15:53 »
Αν είναι το η.τ. να "προσφερθεί" σε χιλιάδες καπνιστές ως "έξοδος" από μια βεβαιωμένη μείωση της ζωής τους, κάντε το φόρουμ όσο πιο ανοιχτό γίνεται στον καθένα. Βρείτε νέους τρόπους και κάντε το πιο "εύκολο". Βρείτε τους καπνιστές... στον "ύπνο" τους! Αν βρεθεί τρόπος να "πέσουν" πάνω στο φόρουμ, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα σκεφτούν την "έξοδο". "Προσφέρετε" ό,τι περισσότερο μπορείτε. Κρατήστε τα θέματα "προτροπής εξόδου" από το κάπνισμα σε πρώτη ανάγνωση.

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #1914 στις: Αυγούστου 12, 2017, 16:38 »
[justify]Διαφωνώ τρελά και καλοκαιρινά. Δεν γίνεται πάντα να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους, δεν είναι καν ανθρώπινο, και είναι χιλιόμετρα μακριά απ’ ό,τι χαρακτηρίζουμε κάτι ως αλληλέγγυο, “κάνε αυτό, κάνε εκείνο”. Καμία λογοκρισία και κανένας περιορισμός, ποιος διαφωνεί στις απαράβατες ελευθερίες μας; όμως, μία απλή και ανοικτή ερώτηση: έχουμε διαβάσει ποτέ τους ρημαδοκανονισμούς ή δεν μας αφορά το θέμα; Να μπορώ να λέω ό,τι θέλω, να απαιτώ και να απειλώ, (και το τραγικό; ως κάποιος που δεν λογαριάζει νόμους). Και η Διαχείριση και ο Συντονισμός, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα. Φοβερή ομάδα ατμιστών, δεν το συζητάω καθόλου. Όμως, θα ψάξω για καλόβουλους; όχι δα. [/justify]

[justify]Προσωπικά, έμαθα από σπόρος πως, όταν είμαι φιλοξενούμενος δεν φτύνω τον νοικοκύρη, δεν τον απειλώ, δεν απαιτώ, δεν κάνω κουμάντο στο σπίτι του. Είμαι υποχρεωμένος μέχρι τα αυτιά. Πιο συγκεκριμένα να το δούμε; ας ρίξουμε μερικές γρήγορες ματιές σε άλλα ατμιστικά φόρουμ. Άλλος επιλέγει την ηρεμία και τη σιγουριά του (και των μελών του) με το να κλείσει τα πάντα. Θέλεις να δεις και να μάθεις; κάνε εγγραφή και βλέπουμε για το παρασύνθημα. Και τέλος, δεν είπα τυχαία το όνομα του κυρίου modivin. Σαν άνθρωπος ξεχωρίζω αυτόν που δεν θα με χαϊδέψει, που δεν θα γίνει φιλαράκι μου στα λάικ. Έκανα φάουλ; θα με κράξει κι ας με ξέρει και 100 χρόνια. Αυτούς σέβομαι. Συγγνώμη. Και κλείνω εδώ το θέμα ως όμορφος Joe. [/justify]
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2017, 16:44 από JoeBarTeam »

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5371
« Απάντηση #1915 στις: Αυγούστου 12, 2017, 17:33 »

« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 12, 2017, 18:20 από drum »

Αποσυνδεδεμένος Volpad

• **
  • 276
  • ♠○•• ○♣☻☺○
« Απάντηση #1916 στις: Αυγούστου 12, 2017, 19:24 »
Ας παραθέσω και εγώ την άποψη μου, αν και θεωρώ πως είμαι πολύ νέος για να έχω την κατάλληλη εμπειρία.

Δεν θεωρώ πως αν κλείσουν τα 2 θέματα που προτείνει ο cp θα αλλάξει κάτι.

Αυτοί που θέλουν να γκρινιάζουν θα το κάνουν άλλου.

Το forum, είναι μια μικρή κοινωνία, η οποία αντιπροσωπεύει, αυτή των Ελλήνων.

Αν ο Έλληνας θέλει να βρίσει, θα το κάνει, όπου και να'ναι.
Αν θέλει να γκρινιάζει, θα βρει τον τρόπο...

Για το θέμα των κινεζosite, στην αρχή με ενοχλούσε και εμένα που στους διαγωνισμούς λάμβαναν μέρος μέλη που δεν υπήρχαν πουθενά άλλου, αλλά όταν έκατσα και το σκέφτηκα, είπα, δεν απαυτονεται; τι είχαμε, τι χάσαμε.
Άλλωστε ισχύει το ίδιο με πριν... 
Πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν για μια αρπαχτή.

Τουλάχιστον ελπίζω, να το έχουν αναγκη...

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1203
« Απάντηση #1917 στις: Αυγούστου 12, 2017, 19:42 »
O cp καλα τα λεει. Δεν υπάρχει λόγος να τους ενμερωνουμε συνεχεια.... για το τι κανουμε κα τι περιμενουμε και τι  και πως...

Ας κανει ότι νομιζει εκαστος εξ ημων , ειτε με ρισκο , ειτε χωρις ρισκο , για τα απαραίτητα ειδη , αλλα επ ουδενι , δεν υπαρχει αλλωστε λόγος,να το διαλαλουμε και να βρισκουν ετσι αφορμή ακομη και να  απειλουν ...

Αποσυνδεδεμένος cloak

• 606
  • Τα πάντα ρεί και ουδέν μένει
« Απάντηση #1918 στις: Αυγούστου 13, 2017, 01:35 »

Ειμαι νεος ατμιστης, αλλα ειμαι ατμιστης.
Το forum αυτο είναι για την Ελλαδα η εγκυκλοπαιδεια του ατμισματος, (το εχω ξανααναφερει).
Μπορει να ειμαι νεος αλλα εχω ασχοληθει αρκετα. 
Η αποψη μου λοιπον είναι , μα μην κλεισει κανενα νημα.
Η  ΓΝΩΣΗ, Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΤΟ ΒΙΩΜΑ,  πρεπει να εκφράζονται οποια κι αν είναι.
Πρεπει  όμως να υπαρχουν κανονες, (αυτους που η διαχειριση  εχει ορισει  για την ΛΟΓΙΚΗ  λειτουργια του forum) και να εφαρμόζονται  και όχι το ξεχείλωμα που παρατηρείται.
Οι προτασεις μου είναι: 
Συμμετοχη  στα δυο αυτά νηματα σε μελη με περισσοτερα των 30 posts
Συντονιστης  αυτων  και ο modivin. (Δεν είναι κολλητός μου μια φορα τον συναντησα).

Αποσυνδεδεμένος spykal1

• 980
« Απάντηση #1919 στις: Αυγούστου 13, 2017, 02:15 »
Αυτά τα 2 νήματα δεν προσφερουν τιποτα στη γνωση του ατμισματος στο νέο ατμιστη.

Το μονο που προσφερουν είναι να μας παρακολουθουν οι <<άλλοι>>

Ας κλείσουν το γρηγορότερο....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450306 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110753 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374965 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328273 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99943 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F