Να γράψω? να μην γράψω? Θα σκάσωωωωω

αν δεν το πω,Το κρατάω κάνα δυο μήνες πράγμα σπανιότατο για μένα.
Να ξεκαθαρίσω δεν έχω κανένα γενικά παράπονο ,βασικά είναι το ΧΑΛΑΡΟΤΙΚΟΥΑ μου μετά τις δουλειές τις ημέρας το φόρουμ,
και επίσης δεν είμαι σε κανένα άλλο καλός η' κακώς.Ιδικά με τον συντονιστή( αν δεν κάνω λάθος το ποιος το έσβησε )που έσβησε το κάτωθι μήνυμα ρέπω προς υπερβάλλουσα συμπάθεια( τι είπα!!!) Θα σπαυ-σω κούπες για τα λόγια που πες( χαχαχχαχα) Απλώς ειλικρινά θέλω να δω αν η κρίση μου είναι τόσο λάθος,η΄έτυχε η στιγμή ,για το τι είναι
ON TOPIC KAI OFF TOPIC Έχουμε λοιπόν 5329 ( αστείο ) σελίδες να αναφέρονται στο Pico e-cig e-box 75w ,στο πως πρέπει να λέγετε απο την e-cig ,αν πρέπει να λέγετε pico mico siko( sikaaaa kale sikaaa ) άλλες 100 σελίδες για το χρώμα που είναι το καλύτερό και αν το ροζ σε κάνει κουνενέ η όχι( ροζ παράγγειλα άσπρο μου έστειλε η ecig να είναι καλά θα το βουτάω από την γυναίκα ) ( θα τα γράψω και στο ποστ του pico εμ πως..μόνο αυτό )και καμιά τόσες και βάλε για το ότι έρχεται ,δεν έρχεται,πότε θα έρθει,ωχ την πατήσαμε όσοι παραγγείλαμε από εκεί,όχι εμείς την πατήσαμε που παραγγείλαμε από τον διαλέχτεεεε και χωρίς σπόρια τα κολοκυθάκια.Δεν έχω κάνει σχόλιο άλλα δεν αντέχω πλέων και ρίχνω αυτό....
Συχωρέστε με αλλά δεν κρατιέμαι.έκανα 1.8 νικοτίνη μετά από καιρό και έχω αλιθορίσει.Πάει που λέτε το Pico στο ληξιαρχείο της E-cig και λέει.Θέλω να αλλάξω όνομα.ΟΚ .πως σας λένε? Με λένε Eleaf iStick Pico (eCig eBox 75W) tsin tsoytsoyn, οι φίλοι του e-kapnisma με φωνάζουν Pico όσοι με προπλήρωσαν με λένε μην τον είδατε τον Παναγή,και κάποιοι άλλοι ο θεός να φιλάει να είμαι καλό.Η Petra δε έχει κάνει τάμα μια λαμπάδα ίσα με το μπόι μου( καλά ένα λιωμένο κεράκι)) να τις βγω σε κοκκινούλι.Επειδή λοιπόν καλοκαιριάζει και η μαμά Eleaf μου παρήγγειλε και μαγιό θελω να με λένε απλά και εν συντομία Μπλουμ Γιατί το μακροβούτι όπως πάει δεν το γλιτώνω.Αυτό λοιπόν θεωρείτε Off topic η' καυστικό χιούμορ επι των μέχρι εκείνη την στιγμή αναγραφομένων

.Γιατί αν είναι κάτι χιούμορ επί ενός θέματος που συζητάτε σε μια παρέα ( πάντα μιλάμε να είναι επί του θέματος) και όχι να μιλάμε για αγκινάρες και να πεταχτώ σαν πόρδος που έλεγε και ο παπούς μου και να πω ξέρετε ..(ακούστε και ένα ανέκδοτο για τους ινδιάνους) τότε αυτό θεωρώ πως πρέπει να θεωρείτε ότι είναι εντός της συζήτησης,οπότε on topic.Ειδάλλως αν δεν μπορούμε να ( παίζουμε ) με τα συζιτισουα στο τέλος θα καταντήσουμε( φτου φτου φτου) να μιλάμε και να γράφουμε ξύλινες λέξεις και λόγια.Μία από τις ψυχές του σαιτ ( εφτάψυχο εύχομαι από καρδιάς να είναι ) νομίζω πως εκτός από την σοβαρότητα και την ενημέρωση ,είναι αυτά τα τσαχπινογαργαλιστικά που και που και με μέτρο φυσικά.( μετρημένα, με φειδώ )
Αυταααααά!!! Αυτοψυχαναλύθηκα και σήμερα χάρη σε εσάς ,αν το κείμενο είναι μεγάλο η' off topic ας διαγραφεί ( ειλικρινά no problem εγώ τα φυλάω να διαβάζω σε τι δοκιμασίες υπέβαλα τους διαχειριστές ), μόλις είδα ότι πάει 4 και ακόμα δεν νυστάζω μαμοτο. Την ειλικρινή αγάπη μου σε όλους που σέβονται όσους τους σέβονται, και νοούν.Και ποιο λαϊκά..Βρε φιλαράκια καλημέρα και να είστε καλά.