vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

363 επισκέπτες, 6 χρήστες
Duck76, Taskaramou, maprix, Buliwyf, tapantari, Πολυκράτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • Φύλο: Άντρας
  • DUM SPIRO SPERO
Συμφωνω κι εγω οτι ειναι ασχημο, ειδικα για νεους ατμιστες, να μπαινουν στο φορουμ και να βλεπουν στα τελευταια θεματα μονο 2-3 να εχουν σχεση με το η/τ. Σκοπος του φορουμ ειναι πρωταρχικα η ενημερωση πανω σε θεματα που αφορουν το η/τ καθως και η συσπειρωση των μελων μιας και βαλλομεθα απο παντου. Ομως πολλοι απο εμας, αφου περιδιαβουμε στις ενοτητες σχετικα με το η/τ και ενημερωθουμε για νεα μοντελα και οτι αλλο μας ενδιαφερει, χρειαζομαστε να χαλαρωσουμε λιγο συζητωντας με τους νεους φιλους που καναμε μεσα στο φορουμ. Κατα συνεπεια, νομιζω πως το Chat (ετεροχρονισμενο) ειναι ενα θεμα που θα μπορουσε κατ'εξαιρεσιν να εμφανιζεται στα Τελευταια Θεματα μιας και μπορουν να συμμετασχουν φιλοι συνατμιστες απο ολη την Ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
  • Say Hello to my little friend!
Συνηθίζω να γράφω μεγάλα ποστ και πολλές φορές (εκνευριστικά πολλές) τυχαίνει να πατήσω το backspace για να σβήσω κάτι και ο browser κάνει back με αποτέλεσμα να χάνω ότι έχω γράψει. Δεν μπορώ άλλο πρέπει να βρεθεί μια... θεραπεία.
Προς το παρόν γράφω πρώτα σε notepad και μετά copy paste στο φόρουμ αλλά και πάλι είναι εκνευριστικό με τόσα notepad.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι αυτό απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!

Και για την ειρωνεία του θέματος το ίδιο συνέβει όταν έγραφα κι αυτό το ποστ...
 :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Discordia

• GG+PP+CC+VV+SS+MM+NN=LOL
  • **
  • 358
  • Εμπόριο όπλων και Εgo-T. Προσιτές τιμές, Εχεμύθεια
αμα πατησεις ξανα το βελακι μπροστα, το κειμενο σου θα ειναι εκει,δεν σβηνει απ οσο θυμαμαι.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
και όμως εξαφανίζεται...
τουλάχιστον στον chrome που χρησιμοποιώ...

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Σε τι browser πατας backspace ενω εισαι στο κειμενο και αντι να σβησει κανει back?

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
συνήθως σβήνει αλλά καμιά φορά τυχαίνει και κάνει back και μετά χάνεται.
Chrome χρησιμοποιώ

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
κάνε remap το backspace σε κάτι άλλο  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• You’ve been watched…. Resistance is futile.....You'll be assimilated..
  • 746
Μηπως πατιέται και αλλο κουμπί καταλάθος ή εχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
@domaze,
αν ο κέρσορας αναβοσβήνει μέσα στο πλαίσιο του κειμενογράφου, δεν κάνει "πίσω στην προηγούμενη" ο chrome.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχεις κάνει κλικ κάπου έξω στη σελίδα.

Πρόσεξέ το και δε θα έχεις πάλι πρόβλημα πιστεύω. ;) :bye:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
πολύ καλή ιδέα για remap, αλλά νομίζω ότι το έχω συνηθίσει και δεν χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο browser μόνο για το site αυτό και δεν τον χρησιμοποιώ μόνο σε ένα υπολογιστή.
Φαντάστηκα κι εγώ ότι παίζει ρόλο που είναι το focus (ο κέρσορας δηλαδή) αλλά μου έχει τύχει να πατάω 2-3 συνεχόμενες φορές το backspace και να σβήνει πρώτα γράμμα και μετά να αλλάζει σελίδα. Μπορεί να πατιέται κατά λάθος κάτι πάνω στην οθόνη αφής και να αλλάζει το focus.
Μάλλον θα ζήσω με αυτό (αφού δεν θέλω να αλλάξω τη συνήθεια) και θα κάνω copy paste από το notepad....

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια παιδιά

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
Μάλλον χανει την εστίαση, και εγω τον χρησιμοποιώ αλλα δεν μου το κανει, όμως προσεχω να αναβοσβηνει ο κερσορας μεσα στο κείμενο

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
παρατηρώ ότι μου το κάνει άμα αφού έχω γράψει λίγο κείμενο πατήσω να δω τι κάνει άλλο πρόγραμμα που τρέχει παράλληλα με τον chrome. Μόλις γυρίσω μετά από κανα δυο δευτερόλεπτα μου το κάνει κι ας αναβοσβήνει ο κέρσορας μέσα. Μπορεί να φταίνε και τα windows 7 που έχω. Να δίνουν δηλαδή στιγμιαία focus αλλού (πχ αυτό το πρόγραμμα που κοίταξα πριν από λίγο)...
Ηθικό δίδαγμα: Stay tunned στο φόρουμ! μην αλλάζετε συχνότητα παρά μόνο όταν έχετε ολοκληρώσει το κείμενο!!!  8)

Αυτό κάνω τα τελευταία λεπτά και no problem!!!  :thumpup: :thumpup: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
Αν αλλάξω πρόγραμμα σχεδόν ασυναισθητα (απο συνήθεια) κανω κλικ μεσα στο κείμενο όπως επιστρέφω

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
Δοκίμασε να απαντήσεις ανοίγοντας νέα καρτέλα . Η νέα καρτέλα δεν θα μπορέσει να πάει πίσω  ;)

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
Σωστοοοοοος!!!!   :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 122 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20155 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1006 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877632 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361755 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466001 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907541 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519132 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1563 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375185 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701363 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19925 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos