vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

491 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, camber, Mensanos, jim356, Milarepa, manoslykos, mathimatikos1966

Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος psychologos

• **
  • 224
  • Φύλο: Άντρας
  • DUM SPIRO SPERO
Απ: Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ.
« Απάντηση #1170 στις: Αυγούστου 04, 2012, 00:08 »
Συμφωνω κι εγω οτι ειναι ασχημο, ειδικα για νεους ατμιστες, να μπαινουν στο φορουμ και να βλεπουν στα τελευταια θεματα μονο 2-3 να εχουν σχεση με το η/τ. Σκοπος του φορουμ ειναι πρωταρχικα η ενημερωση πανω σε θεματα που αφορουν το η/τ καθως και η συσπειρωση των μελων μιας και βαλλομεθα απο παντου. Ομως πολλοι απο εμας, αφου περιδιαβουμε στις ενοτητες σχετικα με το η/τ και ενημερωθουμε για νεα μοντελα και οτι αλλο μας ενδιαφερει, χρειαζομαστε να χαλαρωσουμε λιγο συζητωντας με τους νεους φιλους που καναμε μεσα στο φορουμ. Κατα συνεπεια, νομιζω πως το Chat (ετεροχρονισμενο) ειναι ενα θεμα που θα μπορουσε κατ'εξαιρεσιν να εμφανιζεται στα Τελευταια Θεματα μιας και μπορουν να συμμετασχουν φιλοι συνατμιστες απο ολη την Ελλαδα.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #1171 στις: Αυγούστου 05, 2012, 12:52 »
Συνηθίζω να γράφω μεγάλα ποστ και πολλές φορές (εκνευριστικά πολλές) τυχαίνει να πατήσω το backspace για να σβήσω κάτι και ο browser κάνει back με αποτέλεσμα να χάνω ότι έχω γράψει. Δεν μπορώ άλλο πρέπει να βρεθεί μια... θεραπεία.
Προς το παρόν γράφω πρώτα σε notepad και μετά copy paste στο φόρουμ αλλά και πάλι είναι εκνευριστικό με τόσα notepad.
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα γι αυτό απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου!

Και για την ειρωνεία του θέματος το ίδιο συνέβει όταν έγραφα κι αυτό το ποστ...
 :angry_orange: :angry_orange: :angry_orange: :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος Discordia

• **
  • 358
  • Εμπόριο όπλων και Εgo-T. Προσιτές τιμές, Εχεμύθεια
« Απάντηση #1172 στις: Αυγούστου 05, 2012, 12:55 »
αμα πατησεις ξανα το βελακι μπροστα, το κειμενο σου θα ειναι εκει,δεν σβηνει απ οσο θυμαμαι.

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #1173 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:07 »
και όμως εξαφανίζεται...
τουλάχιστον στον chrome που χρησιμοποιώ...

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #1174 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:09 »
Σε τι browser πατας backspace ενω εισαι στο κειμενο και αντι να σβησει κανει back?

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #1175 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:12 »
συνήθως σβήνει αλλά καμιά φορά τυχαίνει και κάνει back και μετά χάνεται.
Chrome χρησιμοποιώ

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #1176 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:15 »
κάνε remap το backspace σε κάτι άλλο  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος daywalker06

• 746
« Απάντηση #1177 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:24 »
Μηπως πατιέται και αλλο κουμπί καταλάθος ή εχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #1178 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:28 »
@domaze,
αν ο κέρσορας αναβοσβήνει μέσα στο πλαίσιο του κειμενογράφου, δεν κάνει "πίσω στην προηγούμενη" ο chrome.
Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχεις κάνει κλικ κάπου έξω στη σελίδα.

Πρόσεξέ το και δε θα έχεις πάλι πρόβλημα πιστεύω. ;) :bye:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #1179 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:34 »
πολύ καλή ιδέα για remap, αλλά νομίζω ότι το έχω συνηθίσει και δεν χρησιμοποιώ τον συγκεκριμένο browser μόνο για το site αυτό και δεν τον χρησιμοποιώ μόνο σε ένα υπολογιστή.
Φαντάστηκα κι εγώ ότι παίζει ρόλο που είναι το focus (ο κέρσορας δηλαδή) αλλά μου έχει τύχει να πατάω 2-3 συνεχόμενες φορές το backspace και να σβήνει πρώτα γράμμα και μετά να αλλάζει σελίδα. Μπορεί να πατιέται κατά λάθος κάτι πάνω στην οθόνη αφής και να αλλάζει το focus.
Μάλλον θα ζήσω με αυτό (αφού δεν θέλω να αλλάξω τη συνήθεια) και θα κάνω copy paste από το notepad....

Ευχαριστώ πολύ πάντως για τη βοήθεια παιδιά

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #1180 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:38 »
Μάλλον χανει την εστίαση, και εγω τον χρησιμοποιώ αλλα δεν μου το κανει, όμως προσεχω να αναβοσβηνει ο κερσορας μεσα στο κείμενο

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #1181 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:50 »
παρατηρώ ότι μου το κάνει άμα αφού έχω γράψει λίγο κείμενο πατήσω να δω τι κάνει άλλο πρόγραμμα που τρέχει παράλληλα με τον chrome. Μόλις γυρίσω μετά από κανα δυο δευτερόλεπτα μου το κάνει κι ας αναβοσβήνει ο κέρσορας μέσα. Μπορεί να φταίνε και τα windows 7 που έχω. Να δίνουν δηλαδή στιγμιαία focus αλλού (πχ αυτό το πρόγραμμα που κοίταξα πριν από λίγο)...
Ηθικό δίδαγμα: Stay tunned στο φόρουμ! μην αλλάζετε συχνότητα παρά μόνο όταν έχετε ολοκληρώσει το κείμενο!!!  8)

Αυτό κάνω τα τελευταία λεπτά και no problem!!!  :thumpup: :thumpup: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #1182 στις: Αυγούστου 05, 2012, 13:55 »
Αν αλλάξω πρόγραμμα σχεδόν ασυναισθητα (απο συνήθεια) κανω κλικ μεσα στο κείμενο όπως επιστρέφω

Αποσυνδεδεμένος Diver

• 692
  • H νεκροψία θα δείξει ....
« Απάντηση #1183 στις: Αυγούστου 05, 2012, 14:12 »
Δοκίμασε να απαντήσεις ανοίγοντας νέα καρτέλα . Η νέα καρτέλα δεν θα μπορέσει να πάει πίσω  ;)

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
« Απάντηση #1184 στις: Αυγούστου 05, 2012, 14:27 »
Σωστοοοοοος!!!!   :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359905 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450094 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328173 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99931 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F