vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

432 επισκέπτες, 1 χρήστης
manoslykos

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος Atmistador

• *
  • 68
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #870 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 19:31 »
Προφανώς του πήρε κάποιο χρόνο μέχρι να το διαβρώσει. Πάλι καλά που το πήρες πρέφα έγκαιρα...

Αποσυνδεδεμένος spyrosrg505

• **
  • 168
« Απάντηση #871 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 19:32 »
...Το τανκάκι είναι κινέζικο γιαυτο..

Να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου.
Κινέζικα δεν είναι όλα (η έστω τα περισσότερα) ή κάνω λάθος;
Και εγώ κατά 99% diy από atmos κάνω αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα, το καρπούζι  βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει.

• *
  • 68
« Απάντηση #872 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 19:41 »
Το έχει αναφέρει ο kallitexnis ότι κάποια τανκάκια (πολυκαρβονικά) έχουν θέμα με ορισμένα αρώματα της Atmos που περιέχουν βενζυλική αλκοόλη ή αιθυλική αλκοόλη. 
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10659.0.html

• **
  • 168
« Απάντηση #873 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 19:56 »
Ας με διοθώσει κάποιος αλλά νομίζω οτι το watermelon (καρπούζι) δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτά.

Αποσυνδεδεμένος dm4891

• **
  • 453
« Απάντηση #874 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 20:02 »
για να καταλάβω το τανκακι έλιωσε κ έγινε το υγρό έτσι ???
όταν το έβγαλες σε τι κατάσταση ηταν εσωτερικά ?? εκτός απο το θόλωμα που είχε

έχω  σπάσει 3-4 τανκάκια με τα υγρά του AL αλλά κανένα δεν έγινε έτσι κ σε
κανένα δεν άλλαξε η υφή του υγρού
γι αυτό που λέει ο φίλος Atmistador
απλά τα τανκάκια έγιναν όλο ρωγμές κ στο τέλος παπαλα !!!
κ δεν ήταν κινέζικα ήταν lavatank

κ λογικά είσαι ο μόνος που έχεις τέτοιο τανκ κ ο μόνος που του έβαλες αυτό τον συνδυασμό υγρών ............... λέω εγω τώρα
γιατί όπου δεν μπορούμε να βρούμε δικαιολογία..... ξέρουμε φταίει η κίνα ..... :wall: :wall: :wall: :wall:

κ μια φίλη μου έχει παρατηρήσει αυτό ακριβώς το φαινόμενο ( με άλλης εταιρίας βάση κ άρωμα )όταν τα βάλει μαζί γίνονται ζελές κ όχι σε θερμοκρασία ανταρκτικής αλλά σε φυσιολογική  αλλα το τανκάκι το έχει ακόμα κ ατμίζει !!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Nikosgor

• **
  • 267
« Απάντηση #875 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 20:20 »
Το τζαμακι δεν εσπασε..εγινε θολο πλεον...και το υγρο εγινε σαν ζελε..εχω δοκιμασει παρα πολλα υγρα και απο διαφορετικες εταιριες σε αυτο το τανκακι και δεν επαθε τιποτα..

• *
  • 68
« Απάντηση #876 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 20:31 »

Σπύρο όντως το καρπούζι δεν είναι στη λίστα αλλά ο Νίκος λέει ότι μίλησε με τον Πάνο
έχω μιλήσει με τον Πάνο.
Το τανκάκι είναι κινέζικο γιαυτο..
έχει θολώσει..εφυγε στα σκουπίδια..παλι καλά που έγινε έτσι και το πήρα χαμπάρι..

απλά μου φάνηκε περίεργο που μου το έκανε μετα απο 5 μέρες!!
οπότε αυτός ξέρει κάτι παραπάνω...

Αποσυνδεδεμένος greedy

• **
  • 145
  • www.rottweilers-club.com
« Απάντηση #877 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 20:33 »
έχω μιλήσει με τον Πάνο.
Το τανκάκι είναι κινέζικο γιαυτο..
έχει θολώσει..εφυγε στα σκουπίδια..παλι καλά που έγινε έτσι και το πήρα χαμπάρι..

απλά μου φάνηκε περίεργο που μου το έκανε μετα απο 5 μέρες!!
Οκ ,μιλησες με τον Πανο? ακι ποια εξηγηση σου εδωσε?
Οτι το τανκακι ηταν κινεζικο....Και?Αλληλεπιδρασε με το υγρο και εγινε ζελε,και θαμπωσε και διαβρωθηκε το τανκ?Πως?
Αν διαβρωθηκε το τανκ απο το υγρο ,ειναι καλο τωρα αυτο? :confused1: :confused1:

• **
  • 168
« Απάντηση #878 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 20:56 »
Εντάξει μην φέρνουμε και την καταστροφή.
Σίγουρα το ίδιο υγρό το έχουν ατμίσει αρκετοί και δεν έγινε τίποτα παράξενο.
Μπορεί να συνέβει κάτι τελείως αθώο που να μην ευθύνεται καν το υγρό του πάνου. Μπορεί (χωρίς παρεξήγηση πάντα) και ο συνατμιστής εν αγνοία του να έκανε κάτι λάθος. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να το ψάξει Πάνος και να μας ενημερώσει.

Αποσυνδεδεμένος LKLO330

• **
  • 312
« Απάντηση #879 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 21:14 »
Καλησπέρα ξεκίνησα αν και αργισα να φτιαχνω δικα μου υγρα ειδα τα βίντεο του καλητεχνη καο εχω μια απορια σχετικα με την ωρίμανση
αναφερςι ότι χρειάζεται 3 μερες αλλα αν αναμιγνύουμε μονοι μας τις βασεις τοτε μπορει να θελουν ως και μια βδομαδα.
Αυτο αναφερεται οταν εχουμε καθαρη γλικερινη και βαζουμε νερο ή οταν εχουμε ηδη αρεομενες βασεις και ενώνουμε vg με  PG για μα φτιαζουμε μια balance?

• **
  • 168
« Απάντηση #880 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 21:19 »
Απο οτι κατάλαβα εγώ κάθε φορά που αναμιγνύεις βάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #881 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 21:20 »
Γενικα χρειαζεται μια περιοδος ωστε να ομογενοποιηθουν ολα τα συστατικα του υγρου, αρωμα, PG, VG, wfi.
Ορισμενοι βεβαια δεν περιμενουν καθολου κι ατμιζουν το υγρο αμεσως μετα την παρασκευη του,
ενω αλλοι περιμενουν 7-10 μερες.
Βγαλε συμπερασμα.  :)

Αποσυνδεδεμένος George X

• **
  • 228
« Απάντηση #882 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 21:23 »
Και στις δυο περιπτώσεις έχεις παραπάνω υλικά προς ομογενοποίηση.
Όταν έχεις μόνο το άρωμα να πρέπει να ομογενοποιηθεί με την έτοιμη νικοτινούχα βάση, θέλει λιγότερο χρόνο.

Αποσυνδεδεμένος greedy

• **
  • 145
  • www.rottweilers-club.com
« Απάντηση #883 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 21:50 »
Εντάξει μην φέρνουμε και την καταστροφή.
Σίγουρα το ίδιο υγρό το έχουν ατμίσει αρκετοί και δεν έγινε τίποτα παράξενο.
Μπορεί να συνέβει κάτι τελείως αθώο που να μην ευθύνεται καν το υγρό του πάνου. Μπορεί (χωρίς παρεξήγηση πάντα) και ο συνατμιστής εν αγνοία του να έκανε κάτι λάθος. Σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να το ψάξει Πάνος και να μας ενημερώσει.
Φιλε μου και εγω τα υγρα αυτα ατμιζω.Μαλλον ΚΑΙ ΑΥΤΑ τα υγρα.
Δεν υπαρχει καταστροφολογια,υπαρχει ενα δεδομενο.Το τανκ χαλασε και το υγρο εγινε ζελε.
Ρωτω ποια η εξηγηση του εδωσε ο κατασκευαστης του υγρου.Απλα τα πραγματα.... ???

Αποσυνδεδεμένος Nikosgor

• **
  • 267
« Απάντηση #884 στις: Φεβρουαρίου 26, 2013, 22:25 »
Καλησπέρα σου.

Διάβασα το ποστ σου και νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10659.msg396188.html#msg396188
Το καρπούζι έχει τριακετίνη βέβαια και δεν θα έπρεπε να παρουσιάζει πρόβλημα. Μήπως όμως το υλικό από το τανκ έχει θέμα με τριακετίνη;
http://atmoslab.com/en/product/watermelon-flavour

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο νου μου.

Με εκτίμηση,

Πάνος

Αυτο ειναι το πμ του Πανου..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360290 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1025 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450685 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110890 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375255 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328474 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29395 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F