vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

490 επισκέπτες, 4 χρήστες
stauros53, Tem, Milarepa, kyrgiannis

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #375 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 21:13 »
τελικα η βρωμα ηταν απο το καπνος...η κανελα λιγωτικη μεν αλλα οκ.εχει δοκιμασει κανεις tuscan και maxboro?για diy αναφερομαι

ξεκινα με λιγες σταγονες και μετα προσθετεις μεχρι να βρεις το σημειο που σου αρεσει....ξεκινα απο 5 εμενα μεχρι τις 8 δεν με μπουκωνει αλλα ειναι καθαρα θεμα γουστου που λεει και ο ψυχολογος απο πανω :tongue_smilie: (γεια σου ψυχοοοο μου :bye: )το tuscan τωρα για εμενα ειναι ιδιαιτερο υγρο.....με γευση που δεν μπορω να την ενταξω καπου.....θα το ελεγα καλο ;)

Αποσυνδεδεμένος MIHALIS7

• *
  • 13
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #376 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 16:39 »
Γεια σας κατα αρχην δεν ξερω αν γραφω στην σωστη μερια αλλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα σε ατμιστικη βαση οταν δεν εχει διαφανο χρωμα αλλα εχει παρει ενα κιτρινοπο,γιατι μεχρι τωρα ατμιζα σκετη βαση απο flavour art και τωρα  παραγγειλα  πρωτη φορα απο nobacco και ειχε διαφορα στο χρωμα, η βαση ειναι pg 36 mg,θυμαμαι παλιοτερες αναρτησεις εδω στο forum για αναφορες αλιωσεις οταν υπαρχει αυτο το χρωμα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #377 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 18:31 »
Φιλε μου στα 4 χρονια τωρα που ατμιζω ακομα βαση pg με κιτρινωπο χρωμα δεν εχω δει.Η αλλαγη χρωματος η αλλοίωση συμβαινει στην vg που ειναι ευαισθητη στο φως του ηλιου.Ημερομηνια ληξης δεν εχει επανω στο μπουκαλακι?
Στην φωτο που σου παραθετω ειναι δυο βασεις vg απο την ιδια εταιρια και σε ιδια mg αγορασμενες οπως με καποιους μηνες διαφορα μεταξυ τους.Η μια κιτρινωπη και η αλλη ροζέ και χωρις να εχουν ληξει συμφωνα με τις ετικέτες 

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #378 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 18:36 »
Στο δεξι μπουκαλακι η ετικετα δε γραφει  EXP: Jan / 03 / 2012 ?

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #379 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 18:50 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: Η φωτο ειναι παλια φιλε μου και την ποσταρα σαν αποδεικτικο του τι εχω συναντησαει μεχρι σημερα.
Θα το επαναλαβω η pg πρεπει να ειναι διαφανη γιατι μεχρι σημερα δεν εχω δει ακομα pg με διαφορες αποχρωσεις.VG εχω δει για αυτο και η φωτο.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #380 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 18:52 »
Ειπα κι εγω, τι λεει οτι δεν εχουν ληξει?  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
« Απάντηση #381 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 18:53 »
Εγώ μέχρι τώρα έχω πάρει μόνο από Atmos Lab PG36mg. Ορισμένα μπουκάλια έχουν εντελώς διάφανο χρώμα, ενώ σε άλλα η PG έχει όντως κάπως κιτρινωπό χρώμα. Τώρα το τι σημαίνει αυτό, ας μας διαφωτίσει κάποιος γνώστης του θέματος.

Αποσυνδεδεμένος MIHALIS7

• *
  • 13
« Απάντηση #382 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 22:28 »
Φιλε SEB ευχαριστω,σου παραθετω αλλη μια pg36 που δεν χρσημοποιησα λογω χρωματος.κανεις αλλος κατι περισοτερο?

άλλη μία φωτό

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 26, 2012, 22:39 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #383 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 22:46 »
Φιλε μου μηπως αυτο που εχεις στις φωτο ειναι με αρωμα?
Και κατι αλλο.Επειδη η Nobacco ειναι μια απο τις αγαπημενες μου εταιριες και το παραπονο μου ηταν ανεκαθεν οτι δεν εχει υψηλης περιεκτικοτητας υγρα ακομα μεχρι σημερα που ελεγξα το σαιτ της και δεν ειχε πουθενα ατμιστικες βασεις.
Και μολις τωρα που γραφω το μηνυμα βλεπω οτι η βαση σου φιλε μου δεν ειναι απο την nobacco.Kαλο θα ηταν να προσεχεις τι γραφεις :yes:

Αποσυνδεδεμένος MIHALIS7

• *
  • 13
« Απάντηση #384 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 22:54 »
Φιλε SEB σου εγραψα ( αλλη μια pg36 )  που δεν ειναι  ως φαινεται απο nobacco. η nobacco εχει ατμιστικες
 βασεις
DIY ΒΑΣΗ BALANCED 100ml - 0mg

€2.00

BALANCED: Γλυκερίνη 50% - Προπυλενογλυκόλη 50%. Το απόλυτα ισορροπημένο ατμιστικό μείγμα. Καλό χτύπημα με πλούσιο ατμό. Η καλύτερη και αποτελεσματικότερη σύσταση για το μέσο ατμιστή. Δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση. Χωρίς νικοτίνη.
[Λεπτομέρειες προϊόντος...]

Ποσότητα:

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ PG 100ml - 12mg

€6.80

Ατμιστική βάση Προπυλενογλυκόλης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Περιέχει Προπυλενογλυκόλη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP). Χωρίς προσθήκη γεύσης. Μεσαίας έντασης νικοτίνη Ph.Eur./USP (mg/ml)12mg

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ BALANCED 100ml - 20mg

€11.00

BALANCED: Γλυκερίνη 50% - Προπυλενογλυκόλη 50%. Το απόλυτα ισορροπημένο ατμιστικό μείγμα. Καλό χτύπημα με πλούσιο ατμό. Η καλύτερη και αποτελεσματικότερη σύσταση για το μέσο ατμιστή. Δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση. Με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης 20mg

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ THUNDER 100ml - 0mg

€2.00

THUNDER: Προπυλενογλυκόλη - Απιονισμένο νερό (5-10%). Μείγμα ατμιστικής βάσης που προσφέρει το πιο δυνατό “χτύπημα” στο λαιμό και ξεκάθαρη απόδοση της γεύσης. Δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση. Χωρίς νικοτίνη.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ VG 100ml - 0mg

€2.00

Ατμιστική βάση Φυτικής Γλυκερίνης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Περιέχει Φυτική Γλυκερίνη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP. Χωρίς προσθήκη γεύσης και χωρίς νικοτίνη.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ MIST 100ml - 0mg

€2.00

MIST: Γλυκερίνη-Απιονισμένο νερό (10-15%). Βελούδινη αίσθηση ενός πλουσιότατου ατμού που γεννά στους γύρω σας την απώλεια ορατότητας. Δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση. Ιδανική βάση για όσους εμφανίζουν αλλεργία στην προπυλενογλυκόλη. Χωρίς νικοτίνη.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ VG 100ml - 18mg

€9.85

Ατμιστική βάση Φυτικής Γλυκερίνης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Περιέχει Φυτική Γλυκερίνη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP. Χωρίς προσθήκη γεύσης. Με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης Ph.Eur./USP (mg/ml)18mg

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ THUNDER 100ml - 20mg

€11.00

THUNDER: Προπυλενογλυκόλη - Απιονισμένο νερό (5-10%). Μείγμα ατμιστικής βάσης που προσφέρει το πιο δυνατό “χτύπημα” στο λαιμό και ξεκάθαρη απόδοση της γεύσης. Δεν χρειάζεται περαιτέρω αραίωση. Με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης 20mg.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ VG 100ml - 36mg

€16.00

Ατμιστική βάση Φυτικής Γλυκερίνης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Περιέχει Φυτική Γλυκερίνη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP. Χωρίς προσθήκη γεύσης. Με πολύ υψηλή νικοτίνη Ph.Eur./USP (mg/ml) 36mg.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ MIST 100ml - 20mg

€11.00

MIST: Γλυκερίνη-Απιονισμένο νερό (10-15%). Βελούδινη αίσθηση ενός πλουσιότατου ατμού που γεννά στους γύρω σας την απώλεια ορατότητας. Ιδανική βάση για όσους εμφανίζουν αλλεργία στην προπυλενογλυκόλη. Με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης 20mg.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ VG 100ml - 12mg

€6.80

Ατμιστική βάση Φυτικής Γλυκερίνης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Περιέχει Φυτική Γλυκερίνη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP. Χωρίς προσθήκη γεύσης. Μεσαίας έντασης νικοτίνη Ph.Eur./USP(mg/ml)12mg

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ PG 100ml - 0mg

€2.00

Ατμιστική βάση Προπυλενογλυκόλης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο. Περιέχει Προπυλενογλυκόλη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP. Χωρίς προσθήκη γεύσης και χωρίς νικοτίνη.

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ PG 100ml - 18mg

€9.85

Ατμιστική βάση Προπυλενογλυκόλης για ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Περιέχει Προπυλενογλυκόλη Φαρμακευτικής Καθαρότητας 99,9%+(Ph.Eur./USP). Χωρίς προσθήκη γεύσης. Με υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης Ph.Eur./USP (mg/ml)18mg

Ποσότητα:   

[/t]
[/size]
DIY ΒΑΣΗ PG 100ml - 36mg

€16.00[/t]ει ατμιστικες βασεις.οι φωτο ειναι σκετη βαση
[/size]

Αποσυνδεδεμένος efhkal

• 572
  • ποτέ δε φοβήθηκα τα άσχημα,πάντα τα μέτρια έτρεμα.
« Απάντηση #385 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 23:04 »
οι βασεις αυτες ειναι της Atmoslab που πουλιεντε απο νομπακο......εγω τις χρησιμοποιω πολυ καιρο τωρα μια φορα παρατηρησα αλλαγη χρωματος.....ροζιζε να το πω? ;D

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #386 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 23:09 »
η pg κιτρινιζει
η vg ροζιζει
αναλογος την νικοτινη και ο τονος του χρωματος
και ποσο καιρο ειναι στο φως

Αποσυνδεδεμένος MIHALIS7

• *
  • 13
« Απάντηση #387 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 23:10 »
εχει ρωτησει κανεις αν ειναι φυσιολογικο αυτο? Γιατι μεχρι τωρα αυτες που ατμιζα ηταν διαφανες

Αποσυνδεδεμένος manos3906

• 715
  • GGTS+Ιatty/VV by SEB / οδυσεα για καβαντζα
« Απάντηση #388 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 23:12 »
φυσιολογικοτατο ειναι
αφου η "νικοτινη" ειναι φοτοευαισθητη
και γι'αυτο οι αλλαγες στο χρωματισμο

Αποσυνδεδεμένος KATARAMENOS

• *
  • 6
« Απάντηση #389 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 23:16 »
καποτε πετυχα και σε ροζ χρωμα βαση...χαλασμενη ηταν?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450621 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F