vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

519 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, camber, manoslykos

ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΥΓΡΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 16:53 »
Και με αυτό:  http://fractalbit.gr/diy/index.php  στους σελιδοσείκτες, θα είσαι μια χαρά! ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2012, 17:00 »
χμμμμ..... ευχαριστω ...  χαχχαχα  :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:
ναι το βρηκα αλλα μετα οταν εγραψα το ποστ αλλα ηταν αργα ... γιαυτο ειναι σαν να μην το βρηκα τελικα ...

Αποσυνδεδεμένος makos

• **
  • 171
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 15:45 »
Κλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κάποιος βάση VG/PG ecig? Υπάρχει διαφορά με βάση atmos lab.?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 20:18 από makos »

Αποσυνδεδεμένος koloky8anos

• 694
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2012, 21:38 »
καλησπερα, οι βασεις απο διαφορετικους κατασκευαστες μπορει να διαφερουν περα απο τις αναλογιες (pg/vg/νερο) και στην "αποδοση" τους, λογω χρησης διαφορετικων πρωτων υλων..

για παραδειγμα, μπορει η νικοτινη που περιεχει μια βαση να ειναι αλλιως χρωματισμενη ή/και ελαφρα πιο εντονη στη μυρωδια απο μια αλλη αντιστοιχη, ή ακομη και οι ιδιες οι βασεις (pg/vg) να "μυριζουν" διαφορετικα για καποιους ατμιστες..

αυτο ομως ειναι κατι που μπορεις να συμπερανεις μονο με βαση προσωπικες σου δοκιμες και εμπειριες.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 21:59 »
Υπαρχει περιπτωση μια vg απο μια αλλη .. αλλης εταιρειας ιδιας περιεκτικοτητας σε νικ να σε φουσκωνει και να σε μπουκωνει ενω μια αλλη να μην σου κανει αυτο?  και να την ατμιζεις μια χαρα ?

vg με vg εν ολιγης να ειναι διαφορετικες? σε συνθεση και να σε μπουκωνει ... χωρις να περιεχουν καμια αρωματα και τετοια  .. να ειναι σκετη βαση μονο

• 694
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:04 »
φιλε Κωστα, πιθανο ναι, λογικο οχι ιδιαιτερα..

ισως εγκειται κι αυτο στην προελευση των Α' υλων (βασεις, νικοτινη), αν και δε μπορω να καταλαβω ακριβως τη δυσφορια που περιγραφεις..  ;)

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:09 »
Και μένα μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφης Κώστα. :yes: :yes:

Πιθανώς βάση με βάση να έχουν διαφορές στους βαθμούς καθαρότητας και στην ποιότητα. :dontknow:

Εδώ και δύο μήνες περίπου έχω κολήσει και χρησιμοποιώ βάση συγκεκριμένης εταιρείας γιατί μου φαίνεται
καλίτερη από άλλη που χρησιμοποιούσα πριν.
Δεν χάνης να δοκιμάσης και κάποιας άλλης εταιρείας αγοράζοντας στην αρχή ένα μικρό μπουκαλάκι.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:13 »
Θανο οχι κατι τρομερο αλλα αισθητο ... θα σου πω πως νιωθω .. οταν ατμιζω την βαση αυτη σκετη νιωθω σαν να μπουκωσα δεν θελω αλλο να ατμισω και νιωθω σαν φουσκωμα στο στομαχι σαν να ατμισα 5 μλ σε μια ωρα .. που συνολικα κανω 2 μλ ολη μερα ... οταν αλλαζω την βαση με μια αλλη .. το αισθημα του κορεσμου και του φωσκωματος υποχωρει μετα απο καποια ωρα και νιωθω ξανα οκ ...

παραδειγμα (μπορει ακυρο) αλλα θα το πω ... σαν να εχω φαει μια μακαροναδα με βουτυρο απαλο και μια ιδια μακαροναδα με ελαιολαδο βαρια .. με την πρωτη θα την φαω ολη με την αλλη θα με λιγωσει και θα φαω ισως την μιση και θα εχω βαρη στομαχι ... ;D ;D ;D :laugh1: :laugh1:

ελπιζω να σε φωτισα  :tongue_smilie:

• 694
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:15 »
 :)) :)) :))

με φωτισες και με διασκεδασε και το παραδειγμα σου!  ;D

ισως να εχει να κανει με την προελευση των υλικων.. αναλογα "συμπτωματα" μπορει να προκαλεσει η σκετη pg, σε μενα τουλαχιστον... μπορει να μας συμβαινει το ιδιο, ή ακομη και να συμβαινει το ιδιο γενικα σε καποιους με συγκεκριμενες ποιοτητες/παρτιδες βασεων..  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:17 »
Γιωργο αυτο εκανα .. ετυχε να εχω και αλλη βαση στο σπιτι .. και απο λαθος το καταλαβα αυτο .. αν δεν το εκανα ισως δεν θα το καταλαβαινα ... ειχε τελειωσει ο ατμο με την σκετη βαση που εχω παντα μαζι μου για αλλαγη .. και επειδη βαρεθηκα να παω στο αλλο δωματιο να βαλω αυτη που χρησιμοποιω εβαλα αυτη που ειχα με τα αρωματα μαζι στο ιδιο συρταρι... μετα αυτο το φουσκομα και την ενοχληση δεν την ενιωσα ολη μερα .. βεβαια δεν μου πηγε το μυαλο την αλλη μερα εβαλα παλι αυτη που εβαζα καθε μερα ... και ενιωσα παλι τα ιδια .. μετα απο αυτο ψιλιαστικα και αλλαξα εδαιαμεσα στη μερα με την αλλη και η ενοχλησεις εφυγαν διαμαγειας μετα απο καποια ωρα .. την αλλη μερα εκανα το ιδιο πειραμα και εγινε παλι το ιδιο ... απο κει καταλαβα οτι ισως παιζει η περιπτωση αλλη ποιοτητα vg

Μην μου μηλας για pg  :wall: :wall: :wall: ειναι αλλη φαση αυτη ... αλλα χαλια μαυρα παθαινω .. την εκοψα και ησυχασα ...  δεν εχω προβλημα με την βιτζι ... απλα αλλη ποιοτητα ισως .. που ομως να ειναι υποκειμενικη απο ατομο σε ατομο .. αλλοι να την εχουν θεο και αλλοι να μην την  βλεπουν  .. δεν τρεχει θεμα αλλεργιας

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 922
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:20 »
Αυτη η διαφορα οφειλεται κυριως στη νικοτινη; ρωταω γιατι χρησιμοποιω βαση χωρις νικοτινη...

Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:23 »
οπως αναφερα και πριν .. ιδια περιεκτικοτα σε νικοτινη.. .. η μονη διαφορα ειναι αλλη εταιρεια .

και να πω και την αλλη φαση ... ακομα και η μυρωδια δεν ειναι ιδια .. εχει αρκετη διαφορα .. που αν μου κλεισεις τα ματια και μυρισω θα σου πω ποια ειναι ποια ...

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:25 »
Μήπως έχει να κάνει με το % αραίωσης της βάσης με νερό? Δες καλύτερα και στα 2 μπουκαλάκια τι % περιεκτικότητας σε νερό υπάρχει. Όσο λιγότερο νερό τόσο περισσότερο το μπούκωμα θα νιώθεις. Αυτό από προσωπική και μόνο εμπειρία.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:27 »
Αυτο πανυ ειναι μια σωστη επισημανση ... δεν το εχω δει θα το κοιταξω!!!  γιατι αν εχει λιγοτερη περιεκτικοτα θεωρειται πιο μαλακη ?

αρα δεν ειμαι ο μονος που βρισκει διαφορες σε βασεις vg  καλο αυτο .. εμαθα ακομα κατι σημερα

Αποσυνδεδεμένος pany

• 606
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #209 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2012, 22:34 »
Κοίτα. Η VG έχει την τάση να προκαλεί αυτά τα φουσκώματα στο στομάχι και έντερα, ιδίως σε άτομα που υποφέρουν από σπαστική κολίτιδα και άλλες παρόμοιες διαταραχές. Φυσικά αυτά τα φουσκώματα είναι πολύ πιο έντονα σε άτομα με τέτοιου είδους παθήσεις. Σε άτομα χωρίς κανένα γαστρεντερικό πρόβλημα τα συμπτώματα μπορούν να παρουσιαστούν αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό.

Προσωπικά επειδή έχω ένα τέτοιο θέμα, δεν μπορώ να κάνω υγρό με VG πάνω από 30%.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110748 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374936 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328239 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F