vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

777 επισκέπτες, 6 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa, camber

JOYE eGo από NOBACCO [ΚΡΙΤΙΚΗ]

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Απ: JOYE eGo από NOBACCO [ΚΡΙΤΙΚΗ]
« Απάντηση #45 στις: Μαρτίου 03, 2010, 11:04 »
Επιπλέον παρατήρηση.
Ναι μεν δεν έχω διαρροές αλλά είναι πιο συχνό το φαινόμενο να έρχεται λίγο υγρό στο στόμα μου απο το cartridge.
Δεν γνωρίζω αν συνδέεται με τα προηγούμενα, θα κάνω δοκιμή να ατμίσω σήμερα χωρίς τον κώνο με τον 510, για να δώ αν
θα παρουσιάσει διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #46 στις: Μαρτίου 04, 2010, 01:12 »
Συνεχεια ερωτησεων: Ο ΄κωνος' εχει καλη εφαρμογη και σε αλλους ατμο ή ταιριαζει καλυτερα με τον 'δικο' του; Στην δοκιμη που κανετε χρησιμοποιειτε τα ΄γνησια΄φιλτρακια ή χρησιμοποιειτε 'εναλλακτικες΄ μεθοδους;
Να πω κι εγω με την σειρα μου ενα μπραβο στα παιδια, για τις πολυ περιεκτικες κριτικες :)

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #47 στις: Μαρτίου 04, 2010, 01:44 »
με 510, 901 και καρτομαϊζερ  , ο κώνος εφαρμόζει τέλεια
με 901 του πάνε ο μαυρος και ο νικελ, με αυτά τα 2 δεν καταλαβαίνεις ότι κατασκευάστηκε για 510, τα άλλα χρώματα είναι μάπα.
Φιλτράκια χρησιμοποίησα και δικά μου και δικά του. Αλλά γιατί επιμένεις τόσο στην απόδοση του ατμοποιητή? Ειναι ακριβώς όπως με BL , αν έχεις καλό ατμοποιητή τραβάει μια χαρά , αν ο ατμο είναι φάβα , τότε βράστα Χαράλαμπε και με τα φιλτράκια έχει ίδια συμπεριφορά με BL με τη διαφορά ότι  λερώνει λιγότερο σε πιθανές διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #48 στις: Μαρτίου 04, 2010, 03:18 »
με 510, 901 και καρτομαϊζερ  , ο κώνος εφαρμόζει τέλεια
με 901 του πάνε ο μαυρος και ο νικελ, με αυτά τα 2 δεν καταλαβαίνεις ότι κατασκευάστηκε για 510, τα άλλα χρώματα είναι μάπα.
Φιλτράκια χρησιμοποίησα και δικά μου και δικά του. Αλλά γιατί επιμένεις τόσο στην απόδοση του ατμοποιητή? Ειναι ακριβώς όπως με BL , αν έχεις καλό ατμοποιητή τραβάει μια χαρά , αν ο ατμο είναι φάβα , τότε βράστα Χαράλαμπε και με τα φιλτράκια έχει ίδια συμπεριφορά με BL με τη διαφορά ότι  λερώνει λιγότερο σε πιθανές διαρροές.

Δεν αναφερθηκα καθολου στην αποδοση του ατμο. Αυτη λιγο-πολυ ειναι γνωστη σε οσους εχουν ασχοληθει με το η.τ. Προσωπικα βρισκω ιδιαιτερο ενδιαφερον στην μπαταρια και τον κωνο :)

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
  • Project *Atmopipes* ..coming soon?
    • Atmopipes.gr - Συντομα κοντα σας!
« Απάντηση #49 στις: Μαρτίου 04, 2010, 10:32 »
Καλημερα.Παραγγειλα και γω το ego apo Nobacco και παρατηρησα οτι δεν εχει το λογοτυπο της Janty στο μπροστα μερος του..Η totally wicked νομιζω,παροτι το πουλαει με τη δικη της ονομασια,το εχει αφησει αυτο το logo. Παντως και στο κουτι δεν αναφερει καπου κατι σχετικα με την Janty. Δε θα πρεπε να υπαρχει τυπωμενο αυτο στις συσκευες? Μηπως δεν ειναι η αυθεντικη τελικα? (λεω εγω τωρα με το σατανικο μου μυαλο..) :fight_knuppel:

Αποσυνδεδεμένος gfiore7

• **
  • 102
« Απάντηση #50 στις: Μαρτίου 04, 2010, 10:38 »
ούτε απο TW έχει το λογότυπο της Janty. Αντίθετα έχει το συμπαθητικό διαβολάκι της TW.
Δεν νομίζω να υπάρχει η έννοια του αυθεντικού..Δηλαδή από το ίδιο εργοστάσιο που τα φτιάχνει τα παραγγέλνει η Janty με το λογότυπό της πάνω (η σκέτα και το κολλάει η ίδια) και απο το ίδιο εργοστάσιο με διαφορετικό λογότυπο το παίρνουν και οι υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #51 στις: Μαρτίου 04, 2010, 12:09 »
Καλημερα.Παραγγειλα και γω το ego apo Nobacco και παρατηρησα οτι δεν εχει το λογοτυπο της Janty στο μπροστα μερος του..Η totally wicked νομιζω,παροτι το πουλαει με τη δικη της ονομασια,το εχει αφησει αυτο το logo. Παντως και στο κουτι δεν αναφερει καπου κατι σχετικα με την Janty. Δε θα πρεπε να υπαρχει τυπωμενο αυτο στις συσκευες? Μηπως δεν ειναι η αυθεντικη τελικα? (λεω εγω τωρα με το σατανικο μου μυαλο..) :fight_knuppel:
Απ' όσο έχω καταλάβει:
Η joye τα κατασκευάζει όλα. Η janty τα παραγγέλνει με το λογότυπό της (η janty ανήκει στην joye, η... το αντίστροφο), η TW με το δικό της, η Nobacco πρέπει να τα παρήγγειλε χωρίς λογότυπο. Όλα όμως είναι ίδια.

Μούφα ego δεν έχω δει σε κανένα Κινεζομάγαζο.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #52 στις: Μαρτίου 04, 2010, 14:17 »
Παράθεση
Προσωπικα βρισκω ιδιαιτερο ενδιαφερον στην μπαταρια και τον κωνο
Ναι , η μπαταρία αξίζει πολλά. αλλά δεν αξίζει να την αγοράσεις σκέτη αφού 2 μπαταρίες = 40 € + τον κωνο + τον φορτιστή, πιό φτηνά σου έρχεται το kit.

Παράθεση
Η joye τα κατασκευάζει όλα.
οποιος παραγγέλνει πολλά κομμάτια , λογικά βάζουν και το λογότυπο.

Πάντως ατμίζω περίπου μια βδομάδα με το eGo 510 και 901. Εκτός απο τις εξωτερικές διαρροές ( που είναι λιγότερες σε εμένα τουλάχιστον, απο τη χρήση των ίδιων ατμοποιητών σε mod ή στις μαμάδες μπαταρίες) δε δείχνει να έχει καθόλου διαρροή προς το εσωτερικό της μπαταρίας.
Αυτό θα ήταν και το πιό ανυσηχητικό. φαίνεται ότι απο τη βάση προς τη μπαταρία έχει πολύ καλή μόνωση.
Βέβαια όταν χρησιμοποιώ τη μια μπαταρία τοποθετώ την άλλη κάθετα με τη βάση προς τα κάτω για να αποβάλλει υγρά που έχουν κάτσει στη γούβα της βάσης (φύλαγε τα ρούχα σου)
Επίσης με τον 901 παρατηρήθηκε μιά φορά κακή επαφή ( φτωχός ατμός και γουργούρισμα του ατμοποιητή), έφταιγα όμως εγώ που  είχα αφήσει τον αντάπτορα ασκούπιστο και είχε πήξει στο υγρο  :idiot1:   
EDIT
Η συσκευή πάντως με έχει κερδίσει, είμαι όλη μέρα με αυτή.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2010, 14:24 από Abet »

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #53 στις: Μαρτίου 04, 2010, 16:22 »
Ξέχασα να γράψω απο τη χθεσινό πειραματισμό που άτμισα χωρίς τον κώνο ότι
και πάλι δεν υπήρχαν διαρροές.
Στην πραγματικότητα η μόνη στιγμή όπου  είχα διαρροή ήταν όταν το <<εξανάγκασα>> να κάνει
φυσώντας δυνατά στο φίλτρο το οποίο είχε μαζέψει στα τοιχώματα υγρό  και μου ερχόταν στο στόμα
(επειδή το παραγέμισα),  και φυσώντας πετάχτηκε υγρό απο τον atomizer.

Και αυτό περίεργο....

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 04, 2010, 17:32 »
Εγω ειμαι απ τους ατυχους τελικα,γιατι το δικο μου ατομαιζερ μαλλον ειναι νεκρο απ το εργοστασιο,μιας και δε δουλεψε ποτε.. Πηρα τηλεφωνο βεβαια στη Nobacco και μετα απο το φυσιγμα που μου ειπαν να κανω στον ατμ,που εβγαλε 1 κιλο εργοστασιακο υγρο απο μεσα, τελικα δε δουλεψε.. Το μετρησα στην αρχη και με πολυμετρο και μου δειξε 200Ω,με το πρωτο φυσηγμα κατεβηκε στα 120Ω και οταν φυσηξα αναποδα,δηλ απ τη μερια της μπαταριας και αφου στεγνωσε εντελως το ατμ,εδειξε καπου στα 2kΩ .. Τι συμπερασμα βγαινει απ' ολα αυτα,οτι δεν παταει το ατομαιζερ και δεν κανει επαφη? Η αντισταση στα 2kΩ ειναι σωστη? Ισως λιγο off topic,αλλα αφορα το Ego κατα καποιο τροπο ομως..

edit: τωρα θυμηθηκα που λεγατε καπου οτι η αντισταση δεν ξεπερνα τα 3,4 - 3,5Ω οποτε σιγουρα κατι παιζει με την αντισταση μαλλον..
Anyway,η Nobacco μου στελνει αλλο ατομαιζερ εντος εγγυησης,οποτε no problem  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 04, 2010, 18:12 από Arvacon »

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 04, 2010, 18:28 »
Ατυχία Arvacon , δεν έχεις άλλα 510 να το δοκιμάσεις ?

Για τις διαρροές panos, εγω πάντα έχω πολλές, εν γνωσει μου ( με 901) γιατί βάζω πολύ αραιό φίλτρο. Ναι μεν έχω το πρόβλημα σκουπίσματος , αλλά το ευχαριστιέμαι βρε αδερφέ !

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #56 στις: Μαρτίου 04, 2010, 19:49 »
εγω σαββατο θα γραψω την κριτικη μου......στο 99% παντως παιρνει αριστα...

Αποσυνδεδεμένος Arvacon

• 626
« Απάντηση #57 στις: Μαρτίου 04, 2010, 20:00 »
Ατυχία Arvacon , δεν έχεις άλλα 510 να το δοκιμάσεις ?

Δυστυχως οχι,μονο κατι njoy npro με καρτομαιζερ εχω,τα οποια τα αφησα στην ακρη γιατι μου τελειωσαν και ο Πετροπουλος εχει ελλειψη απο τα συγκεκριμενα φιλτρακια,οποτε εχω χαρμανιασει..:idiot1:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
« Απάντηση #58 στις: Μαρτίου 04, 2010, 21:38 »
Για τις διαρροές panos, εγω πάντα έχω πολλές, εν γνωσει μου ( με 901) γιατί βάζω πολύ αραιό φίλτρο. Ναι μεν έχω το πρόβλημα σκουπίσματος , αλλά το ευχαριστιέμαι βρε αδερφέ !

Προς το παρόν έχω ατμίσει μονο με τον 510 του πακέτου, έχω βέβαια μοντάρει επάνω και 901 και 801 με τον αντάπτορα να δώ πως είναι.
Με το 510 δεν είχα διαρροές, και για να βεβαιωθώ αν γι αυτό ευθύνεται ο 510 θα τον βάλω για άτμισμα στο passthrough του black line, αν εκεί έχω διαρροή
τότε το θαύμα το κάνει η μπαταρία αν όχι έχω πετύχει 510 "φαίνόμενο"...

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
« Απάντηση #59 στις: Μαρτίου 04, 2010, 22:01 »
Με τον 510 , ουτε εγω έχω διαρροές, παρά το αραιό φίλτρο. Οι διαρροές του 901 έναι απο την πλαϊνή τρύπα που ο 510 δεν διαθέτει

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114135 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359709 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110630 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374677 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327976 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1050 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99864 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F