vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

492 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, aalex, jim356, Milarepa, gfilip, manoslykos, anetost

Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις.

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
  • Φύλο: Άντρας
  • Riding the line between hobby and mental illness
ΣιΠι θα λέτε και θα κλαίτε

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Το "θα" περισσεύει  :'(

οι τροποποιήσεις θα γίνουν άμεσα για πλήρη ικανοποίηση του Σιπι!

Ερώτηση.Αν πάρω μια έτοιμη Νι80 fused clapton μπορώ να ανοίξω λίγο τις σπείρες προκειμένου να μην κάνω dry burn ή δεν εχει νόημα;

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
Φυσικά και μπορείς αλλα ενα dry burn στις fused clapton δεν εβλαψε ποτέ κανεναν.

Και μια ακόμη ερώτηση.Πόση περίπου διάρκεια έχει μια έτοιμη handmade fused clapton με ένα μέσο όρο 7ml τη μέρα;

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Aνάλογα τα υγρά που χρησιμοποείς,το καθάρισμα που κάνεις,τα ρεύματα που τις δίνεις κτλ πάει...
Έχω κρατήσει και 3μηνο ζεύγος χειροποίητες

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• 1972
Και ανάλογα την εταιρεία κατασκευής φυσικά. Αλλο η coilology άλλο η UD (τυχαία ονόματα που ήρθαν στο μυαλο :tongue_smilie:)

Μιλάω για Spanos coils

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Toυ Σπανογιαννάκη(spanos coils) ,Σωκράτη(SKcoils) και Ηalo είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις στην Ελληνική αγορά.
Ο καθένας στο είδος του είναι κορυφές.Τι ακριβώς θες;
Απλό fused clapton δεν αξίζει να πληρώσεις χειροποίητο...μικρές διαφορές με τα έτοιμα της coilology ή crazywires για παράδειγμα.Μόνο αν θες κανένα περίεργο clapton και δεν βρίσκεις στην αγορά αξίζει..

Βρήκα τα mtl του Σπανογιαννάκη κι επειδή το αντίστοιχο mtl σύρμα της vandy vape είναι σε έλλειψη γι αυτό ρώτησα.

• 5211
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Δεν το έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο ,ούτε γνωρίζω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει :dontknow:
Ο spanos για τα alien του φημίζεται και για τα fralien :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος freeman35

• *
  • 56
παιδιά Καλησπέρα
γράφω εδώ για κάτι που μου έτυχαν

είχα αγοράσει σύρμα Kantartzis από ud 28 και κλειστό στην συσκευασία. Οι πρώτες 3 αντιστάσεις που έστριψα ήταν μια χαρά αλλά μετά την τριτη φορά που έστησα όταν πέρναγα το βαμβάκι από την αντίσταση έβλεπα ότι χρωματίζονταν στα σημεία που τριβονταν με το σύρμα με ένα χρώμα κάπως κοκκινο-πορτοκαλί.  πήρα το σύρμα και είδα οτι όταν το πέρασα από χαρτί άφησε μαυρίλα.

1ον. μου έκανε τεράστια εντύπωση που ήταν βρώμικο σύρμα.  υποτίθεται ότι αυτά είναι καθαρά συρματα ετοιμα για ατμισμα. υπόψιν ότι το αγοράσα σε κλειστή συσκευασία και το είχα σε καθαρό μέρος (οπότε δεν λερωθηκε μετα). Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον να είναι βρώμικο το σήμα του?

2 ον.  μου έκανε εντύπωση που στην αρχη του καρουλιου ήταν καθαρό και δεν μου έβγαλε καμιά γεύση και μετά μου έβγαλε βρώμιες.

3 ον ότι στο βαμβάκι μου έβγαζε χρώμα κοκκινο- πορτοκαλί και όταν το σκουπιζα με χαρτί έβγαζε μαυρίλα.

επισης οταν το πήγα πίσω στο μαγαζί που το αγόρασα μου έδωσε καινούργιο και μου είπε να μην το πετάξω το παλιό  αλλά με καθάρισμα στο χαρτι θα μπορούσα να το ατμισω.  τι λέτε γι αυτό?

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Το κόκκινο πορτοκαλί, ελπίζω να μην είναι σκουριά. Φαίνεται τίποτα πάνω στο σύρμα ή με το χαρτί βγαίνει τελείως;

Γενικά, πάντως, καλό είναι να καθαρίζεις το σύρμα όσο καθαρό κι αν φαίνεται. Εγώ του κάνω ένα περασματάκι με χαμομηλάτο οινόπνευμα :) 

Αποσυνδεδεμένος freeman35

• *
  • 56
Κι γω σκουριά σκέφτηκα αλλά δεν φαίνεται κάτι με το μάτι. 

αν το περάσω πολλές φορές με χαρτί με τα από 4 με 5  πέρασματα δεν αφήνει άλλη μαυριλα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110732 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374845 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328197 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6437 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99934 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F