vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

324 επισκέπτες, 4 χρήστες
zamploutos, Doubt, Tem, azzazel

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

eGO μπαταριες Decorated Version

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
  • Φύλο: Άντρας
Απ: eGO μπαταριες Decorated Version
« Απάντηση #45 στις: Μαΐ 30, 2012, 12:34 »

Το σκέφτηκα σήμερα, το παρήγγειλα, σε 20 μέρες στην πόρτα μου.

υπερβολικα πολυ,
απο οσες παραγγελιες εχω κανει, οταν πληρωσα εχω πει οτι τα θελω στη πορτα μου σε 10 μερες μαξ....
(και αυτο το εχω δει με τα CE4, καποια στιγμη καταλαβαινεις τι μπορεις να περιμενεις.... οταν εχω πει πεμπτη - παρασκευη θα τα εχω, δεν εχω πεσει εξω ουτε μερα....)
και αυτο ειναι παζαρεμα που κανεις με τον πωλητη να σου δωσει προτεραιοτητα, κατι που αμα ψαχτεις μπορει να το πετυχεις.

Οσο για το quality οκ... το εχω ξαναπει, απο την ιδια πολη αγοραζουμε ολοι.....
σαφως και αν ενας κινεζος μου στειλει μαπες, τρωει ακυρο και αντε γεια, δεν το συζηταμε!
Ομως θα προσθεσω οτι οι κινεζοι δεν ειναι και τοσο καθαροι, θελει να κανεις καλες διαπραγματευσεις και προσοχη γιατι ειναι ριχτες.....

Τεσπα βεβαιως ο καθενας οπως βολευεται, ουτε λογος.
Προσωπικα λογω κρισης βολευομαι οπως αναφερα πιο πριν.
Δεν μου περισευει ουτε ευρουδακι να παει χαμενο πουθενα.
Και μιλαω αυστηρα για μενα και μονο.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #46 στις: Μαΐ 30, 2012, 18:02 »
Σε κανέναν δεν περισσεύει τίποτα.
Γι΄αυτό ο καθένας αγοράζει ανάλογα με τις συνήθειές του.
20 μέρες είναι για health cabin όπου θα πάρω 2-3 πραγματάκια, θα στριμώξω και μια μπαταρία.
Διαπραγμάτευση ημερών αποστολής θα κάνω αν αγοράσω από χονδρέμπορο ποσότητα, κάτι που δε με συμφέρει οικονομικά γιατί έχω κάποιο στοκ και αγοράζω μικροποσότητες πλέον και πάντα με τη μορφή δοκιμής.
Δυστυχώς είχα ενθουσιαστεί στο παρελθόν με κάποια κομμάτια, παρήγγειλα μεγαλύτερες ποσότητες και μέχρι να τα ατμίσω βγήκαν καινούρια καλύτερα, οπότε μου έμειναν τα παλιά. Θεωρώ ότι αν είχα αγοράσει από εδώ το 1/4 της ποσότητάς τους σε ελληνικές τιμές, θα με συνέφερε παραπάνω, από το να έχω τώρα στοκ που ίσως ποτέ δεν ατμίσω. Αυτό που λένε η φτήνεια τρώει τον παρά...
Εχει τύχει να πάρω από Ελλάδα 1 και μοναδικό κομμάτι άτμο και να γλυτώσω χρήματα, γιατί μου βγήκε καλό, αλλά μέχρι να χαλάσει βγήκε νέο μοντέλο. Οπότε, τώρα θα πάρω απευθείας το νέο μοντέλο και δεν θα κλαίω ένα φτηνό κατά τα άλλα στοκ από κινέζικο μαγαζί. Κι αν μου βγει ελαττωματικό, αυθημερόν το αλλάζω.
Από την άλλη, ατμιστές με διαφορετικές συνήθειες δε βολεύονται στο δικό μου τρόπο.
Είναι αυτό που λέω, διαφορετικοί καταναλωτές, διαφορετικές αγοραστικές πρακτικές, όλες σωστές.
Να σου δώσω ένα παράδειγμα ακόμη, τηλεφώνησα μαγαζί που με ξέρουν και μου είπαν ότι με περιμένουν για δοκιμή ένας CE3 κι ένας CE5. Ναι μεν θα τους πληρώσω ακριβότερα (σε λογικότατη τιμή πάντως), αλλά δε δεσμεύομαι με ποσότητα, δε δεσμεύομαι με τυχόν ελαττωματικά κομμάτια, δε δεσμεύω ατμιστικό κεφάλαιο για κάτι που θα ατμίσω τον Αύγουστο. Αλλον βολεύει η μαζική αγορά.
Και τέλος, μια μπαταρία ασημί με μαύρο σχέδιο ήδη έπεσε στην κατοχή μου εδώ και μια βδομάδα από Ελλάδα και θα έλεγα ότι είναι καταπληκτική και στο μάτι και στο άτμισμα.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #47 στις: Μαΐ 30, 2012, 20:45 »
καταλαβαινω τι λες....
απλα εγω με τους κινεζους αγοραζω και μιλαω συνηθως σε ποσοτητες....
Αυτο συμφερει απο το να κινειται κανεις μονος του.
Παντα οταν μιλας για σενα, δεν θα μπορεις να παιξεις σωστα.

Βρες αλλο κοσμο και καλα προιοντα και θα τα παρεις μισοτιμης και αμεσα.
Η δικη μου εμπειρια αυτο εχει δειξει και εχω βολευτει οχι μονο εγω αλλα και καμποσα φιλαρακια....  ;)
Αλλωστε ενας απο τους λογους που υπαρχει το φορουμ ειναι ΚΑΙ αυτος.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• Μην θες να με κανεις με το ζορι χαζο.......ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ!!!!
  • 1671
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #48 στις: Μαΐ 30, 2012, 22:47 »
σε 10 μερες μαξιμουμ με ems προφανος....ετσι δεν ειναι?

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #49 στις: Μαΐ 30, 2012, 22:57 »
ναι ειναι ο καλυτερος τροπος απο κινα, τσεκαρισμενο για 1000 λογους.
Μολις ξεκουμπιστουν απο κινα μετρας 8 αντε 9 μερες και κτυπαει το κουδουνι....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 2 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 174 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20196 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1035 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877736 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361965 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 466365 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907855 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519327 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1582 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375285 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701510 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ