Εγω που παλι ειχα κοψει το Κ.Τ για 8 χρονια μαχαρι και μετα απο ενα πολυ σοβαρο οικογενειακο το θεμα το ξαναρχισα και δεν μπορουσα να το κοψω μετα τι να πω?.Θα μου πειτε που πας ρε φιλος μετα απο 8 χρονια εκανες μεγαλη μ@λ@κι@.. το ξερω αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως ειχα παθει καταθλυψη.. το θεμα ειναι οτι οταν το ξεπερασα (το προβλημα εννοω), τοτε προσπαθησα να δοκιμασω το Η.Τ για να με βοηθησει απο την στεριση της νικοτινης.
Η αληθεια ειναι το πηρα περισυ και μετα απο 3 μερες μου εφερε βηχα και αρχισα παλι το Κ.Τ, (που και που να πω οτι εκανα και Κ.Τ)
Πηγα τοτε στο μαγαζι που το πηρα και μου ειπαν οτι δεν κανει να το συνδυαζω με το Κ.Τ και αυτος ειναι και ο λογος που βηχω.
Τοτε το αφησα στην ακρη και συνεχισα για αρκετο καιρο το Κ.Τ
Μεχρι που πριν 1,5μηνα και μετα απο καποιες μερες με δυσπνοια,βηχα και φλεματα ειπα φτανει ως εδω ειναι ηρθε η ωρα να το κοψω παλι.. ναι αντεξα για 8 χρονια γιατι οχι και τωρα?
Ενας φιλος που κανει μονο Η.Τ με βοηθησε.. μου ειπε "ακου" πηγαινε σε ενα μαγαζι και βρες καποιο υγρο που να σου αρεσει, που να σε "γεμιζει" και μετα θα δεις και εσυ, θα σου αρεσει το Η.Τ
Ετσι και επραξα.. Πηγα σε ενα καταστημα και το "ξετιναξα" πηρα διαφορα υγρα και μετα βρηκα την χρυση τομη.
Ειπα στον ευατο μου τελος το Κ.Τ ουτε τζουρα πλεον. Μετα απο 1,5 μηνα καθαρος απο το Κ.Τ και μονο πλεον ατμιστης, μπορω να πω οτι εχω δει και τεραστιες διαφορες στην υγεια μου και στις αντοχες μου.
Ξεκινησα και γυμναστηριο και με βοηθησε αφανταστα (οχι δεν ειμαι ο παχουλος κυριος που βλεπετε στο προφιλ μου χαχα

).
Οργανωθηκα, πηρα αντιστασεις, μπαταριες, ατμοποιητες, υγρα και ειμαι μια χαρα. Με καλυπτει απωλητα πλεον το Η.Τ.
Ποσο καιρο θα ατμιζω δεν ξερω, θα δηξει, προς το παρον παντως ειμαι μια χαρα.
bye bye Κ.Τ welcome Η.Τ