vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Συζήτηση για τις ομαδικές αγορές

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• 1519
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Συζήτηση για τις ομαδικές αγορές
« Απάντηση #45 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:20 »
 :) Γεια σας
Εγώ 2 φορές έχω παραγγείλει
Μια σύρματα με 0,10 λεπτά όταν εδώ είχε 1 με 2 εύρω
Μια φιτιλιά με ο,30  λεπτά όταν εδώ είχε 1 με 2 εύρω
Νομίζω οι τιμές ήτανε αυτές αν δεν κάνω λάθος
Εγώ είμαι υπέρ τον ομαδικών γιατί με αυτή να την κρίση είναι ότι καλύτερο
για τον άνεργο και τον μέσο Έλληνα τον 500-600 εύρω
Επίσης εδώ είναι το φόρουμ τον ατμιστός κατά το 90% και μετά το φόρουμ τον έμπορων
Επίσης θα πρέπει να δίνετε βάση πρώτα στους ατμιστές (που δίνετε) και μετά στους έμπορους
Άλλα πιστεύω πως οι ομαδικές θα σταματήσουνε η θα περιοριστούνε σε ένα αυστηρό πλαίσιο( μια-δυο κάθε χρόνο ανά άτομο)
Τώρα αρκετοί αν όχι και όλοι(κακό δεν είναι)ελεύθεροι αγορά έχουνε καταλάβαν πως το Η/Τ έχει μπόλικο ψωμί και θέλουνε να ανοίξουνε μαγαζιά .Άλλοι για ένα κέρδος στα γρήγορα και άλλοι σε ένα επαγγελματικό και αξιόλογο πλάνο
Το ερώτημα είναι
Για τι θα πρέπει εγώ να συντηρήσω τους πάντες αφού σε κάθε γωνιά σε λίγο θα έχει και από ένα κατάστημα
Αν θέλουνε να έχουνε μέλλον θα πρέπει να κατεβάσουνε τις τιμές
Στο κάτω κάτω το εμπόριο έχει και τα ρίσκα του
Και κάτι τελευταίο αρκετοί από εδώ ψωνίζουνε από το εξωτερικό και δεν τρέχει και τίποτα αν οι ομαδικές αλλάξουνε τρόπο λειτουργιάς η σταματήσουνε
Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην γίνει το παρόν φόρουμ
Το φόρουμ τον έμπορων και όχι των ατμιστών και λόγου τον διαφημίσεων θα μπορούσανε να ασκήσουνε και μια μορφή διαχείρισης εις βάρος τον ατμιστών!!!!

Αποσυνδεδεμένος joyeman

• 1208
« Απάντηση #46 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:27 »
Επίσης θα προτιμούσα και μια συνεργασία καταστημάτων αλλά και τη συμβολή τους στο να πραγματοποιηθεί η ομαδική. Κοιτάξτε σε τρέχουσα ομαδική που κατάστημα έδωσε καλή τιμή
και πήρε την πώληση και μπράβο σε αυτό. θα είμαστε σύμφωνοι να μας αντιπροτείνουν  και άλλα
μαγαζιά τιμές και δεν θα χαλάμε καρδιές εφόσον είμαστε κοντά . Όλοι ας βοηθηθούμε τέτοιες μέρες :yes:

Συμφωνώ απόλυτα! :thumpup:

Το να πάρουμε από ομαδική από το εξωτερικό κάποιο προϊον το οποίο είτε δεν υπάρχει στην Ελλάδα, είτε έχει τεράστια διαφορά στην τιμή, τότε οκ. Και το καλύτερο θα είναι και με τη συμβολή των ελλήνων εμπόρων. Δεν θα με χάλαγε αντί να το πάρω μόνος μου απ'έξω με 20€ να δώσω 24€ και να το πάρω από τον Έλληνα έμπορο που έχει μεσολαβήσει για την ομαδική, και να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Αλλιώς να κάνουμε και ομαδική για πατάτες απο alibaba(έχει), απο Αίγυπτο, και για ότι άλλο μπορούμε και να τους κλείσουμε όλους στην Ελλάδα, και μετά να τους στέλνουμε και mail στην Κίνα, και να ζητάμε "ομαδικά" και δουλειά!

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #47 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:28 »
Εγώ πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να γίνει τίποτε από το φόρουμ και σιγά σιγα θα εξασθενίσει μόνο του. :)

Γιατί σήμερα λέω εγώ υπάρχει ο συνατμιστής tornado και κανα δυό άλλοι που αναλαμβάνουν όλο αυτό (συγγνώμη κιόλας) το αγγούρι να μαζέψουν ονόματα , χρήματα . να κάνουν παραγγελίες παραλαβές , διανομές και όλα αυτά αφιλοκερδώς απλώς για να εξυπηρετήσουν καποιους συμφουρμίτες και να κάνουν το κέφι τους. :respect:

Κάποτε θα βαρεθούν με όλους εμάς να τους σπάμε τα νεύρα και από πάνω :angry_orange: :angry_orange: και θα σταματήσουν οπότε άλα θα γίνουν 'οπως πριν,οι έμποροι ευχαριστημένοι και εμείς να ψάχνουμε ποιός έχει πιό καλά προιόντα και καλές τιμές. :laugh1:

Οπότε αφήστε μας βρε προιστάμενοι του φόρουμ να κάνουμε κάποιες φορές το κέφι μας πιστεύοντας ότι τη φέραμε σρους ντόπιους εμπόρους.

Εγώ προσωπικά στους 6 μήνες που ατμίζω έχω δώσει μέχρι τώρα περίπου 600 ευρώ, όλα στους Έλληνες εμπόρους και 20 ευρώ σε προιόντα ομαδικής. ;D

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #48 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:34 »
Αρκεί να μην φτάσουμε στο σημείο να κάνει εγγραφη κάποιος για να μπει σε ομαδικη...
Θέλεις να αγοράσεις φτηνά ? έλα ρε φίλε , ακόμα σε κατάστημα πας? κανε μια εγγραφη στο e-kapnisma.....

Κατα τα αλλα ελεύθερη αγορα έχουμε και δεν είναι σωστο να απαγορευτεί αυτη η προσπάθεια που λειτουργεί και ως μοχλός πίεσης για να κατεβάσουν οι ντόπιοι έμποροι τις τιμες τους. Και με 20% κέρδος , πάλι κέρδος θα έχουν.

• 1519
« Απάντηση #49 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:34 »
Δεν τα έχω με τους έμπορους
Και εγώ ανήκω σε μια εμπορική οικογένεια με οικονομικές καταστροφές πάνω από 2 εκατομμύρια εύρω στο παρελθόν και ξέρω από πρώτο χέρι τη σημαίνει να κλείνεις κάτι στο οποίο έδωσες όλον σου τον ευτού και το χρήμα και όχι μια φορά άλλα περισσότερες φορές
Και εγώ στους 6 μήνες έχω δώσει πάνω από 600 εύρω στους Έλληνες καταστηματάρχες και κανένα 40 για τις ομαδικές

« Απάντηση #50 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:35 »
Όπως όλοι ξέρετε για να γίνει η ομαδική πρέπει να υπάρχουν 2 όροι.
1) Η τιμή να είναι μακράν καλύτερη από Ελλάδα και
2) να υπάρχει ενδιαφέρον προϊόντος από τα μέλη

Για το πρώτο μπορούμε να θεσπίσουμε ένα θέμα στο φόρουμ όπου θα γίνεται ερώτημα
σε κάθε ένα κατάστημα που έχει λόγο εδώ να μπορεί να μας το προσφέρει και σε ποια τιμή

Για το δεύτερο εφόσον υπάρχει προεργασία για πιθανή ομαδική να μαζεύονται τα άτομα  :)

Αποσυνδεδεμένος zakis

• **
  • 258
« Απάντηση #51 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:38 »
Οπότε αφήστε μας βρε προιστάμενοι του φόρουμ να κάνουμε κάποιες φορές το κέφι μας πιστεύοντας ότι τη φέραμε στους ντόπιους εμπόρους.

πες τα.......... :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements:

Αποσυνδεδεμένος GanaG

• **
  • 371
  • Τα πάντα είναι ατμός ... (Θρασύβουλος)
« Απάντηση #52 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:42 »
Μέτρον άριστον, οι όποιες υπερβολές μας φαίνονται από μακρυα.
Το ότι κάποιοι πήραν υπερβολικές ποσότητες από κάποιες ομαδικές
δεν σημαίνει αυτόματα ότι όλες οι ομαδικές είναι κακές και βλάπτουν.
Απο την αλλή πολλοί συνφορουμίτες μας είναι πλέον στη πλευρά των
εμπόρων οι οποίοι προσπαθούν να μοιράσουν μια πίτα που όλο
μικραίνει σε όλο και περισοτερα κομμάτια και λογικά γκρινιάζουν.
Μια λογική μέγιστη ποσότητα ανά άτομο νομίζω ότι θα στερήσει από
τους πολέμιους των ομαδικών το γνωστότερο επιχείρημα τους και θα
ηρεμήσει για λίγο τους εμπόρους. Οι απαγορεύσεις θα δημιουργήσουν
κλίκες και παραεμπόριο το οποίο ούτε εμάς τους καταναλωτές συμφέρει
αλλά στη τελική ούτε και τους εμπόρους.   

Αποσυνδεδεμένος Makis S

• **
  • 196
  • provari mini + trap tank
« Απάντηση #53 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:43 »
Συμφωνώ απόλυτα με τις τελευταίες τοποθετήσεις, βάζουν το θέμα στη σωστή του βάση, είμαι υπέρ του πλαφόν στην παραγγελία και φυσικά να φύγουν οι ομαδικές από τα <<χαλαρά>> και να πάνε σε δική τους κατηγορία ή εκεί που ήταν πριν

Φιλικά

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #54 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:44 »
Αρκεί να μην φτάσουμε στο σημείο να κάνει εγγραφή κάποιος για να μπει σε ομαδικη...
Θέλεις να αγοράσεις φτηνά ? έλα ρε φίλε , ακόμα σε κατάστημα πας? κανε μια εγγραφη στο e-kapnisma.....

Αυτό ακριβώς! Το είπες με άλλα λόγια. Αυτό εννοούσα ότι δεν είναι ο ρόλος του φόρουμ.
Όσο για το αν είναι φόρουμ των ατμιστών ή όχι, αν δεν ήταν θα απαγορευόταν τα λινκ προς καταστήματα πάσης φύσεως όπως συμβαίνει σε πολλά φόρουμ με τη δικαιολογία της έμμεσης διαφήμισης. Εδώ τα λινκ για εξωτερικό δίνουν και παίρνουν. Δεν υπήρξε ποτέ καμία πίεση από διαφημιζόμενους. Πίεση υπήρξε από ξένους που έχουν ζητήσει διαφήμιση και δεν τους δόθηκε, αλλά πρέπει να το βλέπουμε και λίγο πατριωτικά το ζήτημα νομίζω. Όπως είπε κι ο φίλος παραπάνω, μη φτάσουμε να παίρνουμε και πατάτες από το Alibaba όταν δεν αξίζει τον κόπο.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 13, 2012, 19:50 από Atmos »

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #55 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:49 »
Σωστός ο Ατμός  :thumpup:

:bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements: :bravo_encouragements:

• 1519
« Απάντηση #56 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:50 »
 :) Και εγώ από Ελλάδα θέλω να ψωνίζουμε όλοι ώστε το χρήμα να μένει εδώ!!!!

« Απάντηση #57 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:53 »
Η αιτία είναι καθαρά οικονομική και ο στόχος η καλύτερη τιμή ανταποκρινόμενη στην ποιότητα.
Τα μέλη να μπορούν έστω με κάποιο όριο τεμαχίων να συμμετέχουν χωρίς υπερβολές αλλά
ας ξέρουν πρώτα τι αγοράζουν για αυτό ίσως θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο πλαφόν τεμαχίων
για να μην μπαίνουν στη διαδικασία να αγοράσουν κάτι που πολύ απλά δεν το χρειάζονται :D

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• 5632
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #58 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:56 »
Κι εγώ πιστεύω ότι λογικά θα έχουν μια φθίνουσα πορεία οι ομαδικές. Πλαφόν είναι δύσκολο να μπει αλλά θα μπορούσε να υπάρχει ως σύσταση και να ενημερώνονται και τα μέλη για το παράλογο των μεγάλων αριθμών από τον ίδιο το διοργανωτή.
Επίσης δε θα επιτρέπεται η πώληση μεγάλων αριθμών ομοειδών κομματιών σε αγγελίες.
Και οπωσδήποτε όπως είπε και ο tornado παραπάνω, θα πρέπει να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια.
Για τον αριθμό των μηνυμάτων, θα το δούμε. Μπορεί να μπει στα 20.

Αποσυνδεδεμένος Ωμέγα

• 1113
  • Xsmokers.gr "Το δικό σου Eshop"
    • Xsmokers Your Vape Shop
« Απάντηση #59 στις: Μαΐου 13, 2012, 19:57 »
Συμπερασματικα θα λέγαμε ότι πρέπει να γίνεται σύσταση κατα το δοκουν.
Αυτο εβγαλα ως ζουμι απο ολα τα παραπανω και νομίζω οτι είναι και το καλύτερο και πιο fair για όλους.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114096 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359674 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449926 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110587 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374640 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327927 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1034 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6386 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29291 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99826 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F