vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

394 επισκέπτες, 7 χρήστες
maprix, Buliwyf, tapantari, Taskaramou, Ribot, athmichalop, kmitkas

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

NOBACCO Clear Hybrid/EGO (Ego ή 901 σπ.)

Αποσυνδεδεμένος akpe

• "yeah, we get it, you vape"
  • 654
  • Φύλο: Άντρας
NOBACCO Clear Hybrid/EGO (Ego ή 901 σπ.)
« στις: Μαΐ 11, 2012, 11:06 »

Χωρητικότητα υγρού αναπλήρωσης 1,6 ml, συμβατά με μπαταρίες NOBACCO "Hybrid" και EGO, GIANT, GIANT-S, WANT/I-WANT.

Ενδιαφέρον φαίνονται, το μόνο που με ξενερώνει είναι τα 1.6ml. Μόνο σε εμένα θυμίζουν πολύ CE4;

Θα πάρω έναν σε λίγο να δοκιμάσω παρέα με τη νέα σειρά Exclusive :D

http://www.nobacco.gr/product/807/atomizer-hybrid
http://www.nobacco.gr/product/829/atomizer-ego
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλ 06, 2012, 20:54 από petra »

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
Απ: NOBACCO Clear (Hybrid/EGO)
« Απάντηση #1 στις: Μαΐ 11, 2012, 11:24 »
Σου "θυμίζουν πολύ CE4"???
μα EINAI CE4 !!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lemy

• 1131
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2 στις: Μαΐ 11, 2012, 11:25 »
ναι καλέ. τα ίδια είναι. και κυκλοφορούν ήδη για hybrid κι από άλλες εταιρείες no name

« Απάντηση #3 στις: Μαΐ 11, 2012, 11:36 »
CE4+ είναι αλλά με το ολόγραμμα Nobacco
Όποιος θέλει γίνεται και ομαδική με τιμή 1,55 το κομμάτι 8)
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10038.msg370164/topicseen.html#new

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #4 στις: Μαΐ 12, 2012, 11:05 »
Η αγαπητή εταιρία δε δίνει όμως αντιστάσεις για τα δύο αυτά μοντέλα.
Η ομαδική αν έχω καταλάβει καλά γίνεται για τα CE4 που μπαίνουν σε εγκο μπαταρίες, όχι γι΄αυτά που μπαίνουν στις hybrid (σπείρωμα 901)

lemy, κι η κουτσή μαρία σήμερα βγάζει CE4. Κάθε μαγαζί φέρνει από διαφορετικό εργοστάσιο. Σε λίγο, για να συνεννοούμαστε, θα πρέπει να λέμε, πήρα ce4 από το τάδε μαγαζί και μου βγήκαν καλά ή από το δείνα μαγαζί και δε μου βγήκαν.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• -Ο- The Truth Is Out There -Α- Trust No One -Ε- I Want To Believe -Π-
  • 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #5 στις: Μαΐ 12, 2012, 11:12 »
εγω παντως πηρα αυτο για την hybrid γιατι δεν το εβρισκα αλλου και ειναι και φιμε αλλα ρε παιδια εχω δοκιμασει τοσο και τοσο ε τοση διαροη δεν ειχα ποτε και με τιποτα...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #6 στις: Μαΐ 12, 2012, 11:30 »
Δυο περιπτώσεις για να έχεις διαρροή.
Δεν εφαρμόζει καλά ο πλαστικός σωλήνας στη μεταλλική βάση. Το παθαίνει όταν το κουμπώνεις στη μπαταρία πιάνοντάς το από το πλαστικό. Φεύγει από τη θέση του ελάχιστα και πνίγεσαι στις διαρροές. Σ΄αυτή την περίπτωση (μου συνέβη κι αυτό) άνοιγμα, πλύσιμο στη βρύση, στέγνωμα, ερμητικό κούμπωμα, γέμισμα, προσευχή, άτμισμα.
Η άλλη περίπτωση είναι η κλασική. Επεσες σε χαλασμένο!

« Απάντηση #7 στις: Μαΐ 12, 2012, 11:54 »
εγω παντως πηρα αυτο για την hybrid γιατι δεν το εβρισκα αλλου και ειναι και φιμε αλλα ρε παιδια εχω δοκιμασει τοσο και τοσο ε τοση διαροη δεν ειχα ποτε και με τιποτα...
Οι CE4+ δεν έχουν ποτέ διαρροή εκτός και αν συμπλήρωσες υγρό στο σωληνάκι του αερισμού
αν το έκανες αυτό ...βγήκε όλο από κάτω  :)) :))
Σε καμία άλλη περίπτωση δεν υπάρχει διαρροή έχουν γραφτεί τόσες σελίδες για τον CE4+
βλέπε: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6505.0.html

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
« Απάντηση #8 στις: Μαΐ 12, 2012, 12:03 »
το ξερω γιαννη δεν εριξα μεσα στο σωληνακι.εχω και ce4+ για ego μπαταρια και ειναι η μερα με την νυχτα σε θεμα διαρροης.μαλλον ετυχα σε προβληματικο...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #9 στις: Μαΐ 12, 2012, 12:17 »
Τότε, έπρεπε να πέσουν στα χεράκια μας για να καταγραφούν οι πρώτες διαρροές.  :))
Πάντως, αυτό με το σωλήνα που ξεκολλάει ή ξεκουμπώνει από τη μεταλλική βάση είναι κληρονομιά από τους CE2. Απαξ και γίνει αυτό, λούζεσαι το υγρό από όλες τις μεριές. Από το σημείο της διαρροής, από τον πόλο και από το επιστόμιο όταν ρουφάς. Στο CE2 όσο κι αν σφήνωσα ξανά το σωλήνα, όση μονωτική κι αν έβαλα, το κάρτο ήταν πλέον για πέταμα. Με τον CE4, όταν τον ξανακούμπωσα, είχα θέμα, μόλις τον αποσυναρμολόγησα τον καθάρισα και τον ξανασυναρμολόγησα, σταμάτησαν οι διαρροές. Σε φυσιολογική χρήση πάντως, δεν έκανε διαρροές.
Από κει και πέρα, είναι και θέμα κατασκευαστή το όποια άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά του. Πήρα έναν από μαγαζί στη γειτονιά μου, στην αρχή είχε αεράτη τζούρα σαν του μιστ και με χάλασε, μετά έστρωσε. Πήρε φίλη από άλλο μαγαζί (λίγο κοντύτερο-το καταλαβαίνεις μόνον αν τους βάλεις δίπλα δίπλα) Καλό στην αρχή, μετά έσφιξε σαν τον bud στα χειρότερά του. Μισό πνεμόνι πάνω στο επιστόμιο κάθε φορά που ρουφάει. Αν πάρουμε τρίτο, να δούμε τι άλλο θα ανακαλύψουμε.
Κακό πάντως αυτό με τα καταστήματα να μην αναφέρουν την προέλευση του κάθε ατμοκάρτο (εργοστάσιο) για να ζητάμε αυτό που δοκιμάσαμε και μας ταίριαξε. Οχι βέβαια ότι βοηθάνε και τα ίδια τα εργοστάσια. Ελάχιστα μαρκάρουν τα κουτιά συσκευασίας με τη φίρμα της εταιρίας παραγωγής ή το εργοστάσιο.

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
« Απάντηση #10 στις: Μαΐ 12, 2012, 12:21 »
ετσι ακριβως.και θα επρεπε να λενε και τα ohm απο το καθε τι που πουλανε.παντως αυτα ειναι με πλακε επιστομιο ενω υπαρχουν και με στρογγυλο για την hybrid χωρις το κενο μερος απο την μεσα πλευρα κατω αλλα σαν αυτους για τις ego.

« Απάντηση #11 στις: Μαΐ 12, 2012, 12:24 »
Γι αυτό λέω πως το σωληνάκι παίζει μεγάλο ρόλο στις διαρροές του CE4+
Οι απλοί CE4 δεν το έχουν αυτό να βγαίνει από τον κεντρικό άξονα με αποτέλεσμα
σε κάθε γέμισμα να μπαίνει υγρό και να υπάρχουν διαρροές.
Αυτοί της Nobacco είναι CE4+ δεν υπάρχει πρόβλημα , εκτός και αν κάποιος αρχάριος
ρίξει εκεί με βελόνα το υγρό  :D

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 791
« Απάντηση #12 στις: Μαΐ 26, 2012, 20:37 »
Πηρα εχθες εναν για να με βγαλει (μαζι με εναν C) μεχρι να μου ελθει μια παραγγελια απ'εξω.  "Επωνυμη μαρκα" λεω, οι πιθανοτητες να μου βγει ελλατωμα μικρες...   :wall: Μετα απο πλυσιμο ειμαι στο τριτο γεμισμα και φρικη!!!!  Γευσεις δεν ξεχωριζουν, η γλωσσα μου εχει παθει εγκαυματα απο το καμμενο, χτυπημα 0. Πρωτη φορα εχω αηδιασει το η.τ.  Παω να κανω ενα καθαρισματακι στον C γιατι μ'αυτον (και τα χουγια του) θα τη βγαλω γι καμια εβδομαδα ακομα.  >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
« Απάντηση #13 στις: Μαΐ 26, 2012, 20:41 »
καταρχας μην νομιζεις οτι τα δοκιμαζουν κιολας.εγω ειχα βρει 4 απο τα 5 καρτο απο το μινι καμμενα αλλα δεν εγινε και κατι.απο οπου και να παρεις καποια στιγμη κατι χαλασμενο θα βρεις.οταν το επλυνες το στεγνωσες καλα?το γυρνας στα πλαγια και στριφογυρνας για να ποτισει το φυτιλι?δωστου μια ευκαιρια ακομα.

Αποσυνδεδεμένος DIMTH

• 791
« Απάντηση #14 στις: Μαΐ 26, 2012, 21:19 »
4 ml ζουμι εχω ατμισει με δαυτον, τι αλλη ευκαιρια να του δωσω  ;) .  Θα καταστραφει ο στομας μου  :)) .  Ατμιζω τωρα λιγο απο τον C για να ερθω λιγο στα ισα μου...  ΣΤΟ ΚΟΥΒΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1004 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877600 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361721 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465948 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907495 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519103 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1561 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375168 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701342 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos