vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

348 επισκέπτες, 4 χρήστες
JohnDag, gstamatos, zamploutos, Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αντικατάσταση πολυεστέρα με κενά φίλτρα τσιγάρου

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
  • Φύλο: Άντρας
Ευχαριστώ gfiore & Tem! Εντάξει, για πλάκα το έκανα, μην νομίζετε ότι ψωνίστηκα! 8)
ναι αλλά ήταν μια παρουσίαση που άρεσε σε όλους.
Off topic τώρα : Βασίλη τι συμβαίνει και πέφτει αντι να ανεβαίνει η ποσότητα ατμισθέντος υγρού στο ατμόμετρο της υπογραφής σου ?

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
Ευχαριστώ! Πολυεστέρας είναι πάντως με βιταμίνες και διάφορα άλλα (τα έγραψα παραπάνω). Κι εγώ δεν νομίζω πως είναι περισσότερο επικίνδυνο από τα εργοστασιακά.

Tem, κατέβηκε η ποσότητα γιατί υπολόγισα ότι δεν ξεπερνάω τα 2ml ημερησίως ενώ αρχικά είχα βάλει 2.5!

Αποσυνδεδεμένος sktoris

• Vapor Action
  • 836
  • Njoy/BL/Titan/Miniturbo/Εgo/SDMKIΙ Black+Silver
Εύγε Βασίλη! Ενθουσιάστηκα!  :respect:
Δεν ξέρω αν είσαι Γκοντάρ, αλλά σίγουρα ανήκεις στην nouvelle vague  :))
Μου άρεσε αυτός ο κόντρα φωτισμός σου, «γράφουν» όλα τέλεια και πολύ ατμοσφαιρικά.
Τώρα για το κόλπο, κι εγώ έχω μια αμφιθυμία
Από την άλλη γιατί να μην είναι ασφαλές;
Γιατί να εμπιστευτώ τον κινέζικο μυστήριο πολυεστέρα και όχι το Herb;
Πάντως το ντουμάνι σου ήταν σπουδαίο!

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
:)) Μόνο σε φαρμακείο SEB!
Βρηκααα αλλα η δοκιμη αυριο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
sktoris tnx! nouvelle vague ε? Μ' αρέσει! :))
SEB, περιμένω εντυπώσεις!

Αποσυνδεδεμένος SEB

• Οταν καποιοι ανακαλυψαν το κρεας,εγω ειχα ηδη χοληστερινη
  • 5900
sktoris tnx! nouvelle vague ε? Μ' αρέσει! :))
SEB, περιμένω εντυπώσεις!
Vasilis οι πρωτες δοκιμες αφησαν θετικες εντυπωσεις απ την αποψη της γευσης,δεν ειδα διαφορα με το φιλτρο ενυδρειου το μονο που παρατηρησα ειναι η μεγαλυτερη αποροφητικοτητα σε υγρο.περισσοτερες εντυπωσεις αργοτερα σε μεγαλυτερη διαρκεια χρηση. :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
τελεια παρουσιαση :respect:αψογη μουσικη,ωραιο μανικιουρ ;D  αλλα.......το τραγουδι και το ονομα του συγκροτηματος?

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
τελεια παρουσιαση :respect:αψογη μουσικη,ωραιο μανικιουρ ;D  αλλα.......το τραγουδι και το ονομα του συγκροτηματος?
:laugh1: Bill Laswell - Emerald Aether: Shape Shifting/Reconstructions Of Irish Music και το κομμάτι λέγεται La Bruxa.
http://www.amazon.com/Emerald-Aether-Shape-Shifting-Reconstructions/dp/B00004NH93

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Βασίλη μπράβο!
Καταπληκτική παρουσίαση, με μουσική και αφήγηση που ηρεμούν!

Το Herb πως πάει από τροφοδοσία υγρού σε σχέση με τον συνηθισμένο (αλλά επίσης αραιωμένο) πολυεστέρα?

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
Βασίλη μπράβο!
Καταπληκτική παρουσίαση, με μουσική και αφήγηση που ηρεμούν!

Το Herb πως πάει από τροφοδοσία υγρού σε σχέση με τον συνηθισμένο (αλλά επίσης αραιωμένο) πολυεστέρα?
Tnx! Η τροφοδοσία υγρού χωρίς πρόβλημα, η τζούρα εύκολη, η γεύση του υγρού αυτούσια αλλά για μένα έχει το καλό ότι έτσι όπως είναι φτιαγμένο το φίλτρο με όλες τις ίνες παράλληλες καο χωρίς να μπερδεύονται ή να κουβαριάζονται, μπορείς με μεγάλη ευκολία να το αφαιρέσεις και να το τοποθετήσεις ανάποδα όταν το υγρό έχει ατμιστεί από την μία άκρη.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Πόσο έχει μια συσκευασία φίλτρα Herb?

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
Πόσο έχει μια συσκευασία φίλτρα Herb?
http://www.youandme.gr/product_info.php?products_id=1501&language=gr&ref=pathfinder
Υπολόγισε να σου βγάλουν περίπου 140 φιλτράκια.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
Βασίλη, έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το ελατήριο; Αν ναι, πως σου φαίνονται τα φιλτράκια herb συγκριτικά με το ελατήριο; Αν τα κάνεις και τα δύο μαζί (ελατήριο + φιλτράκι);

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1186
Βασίλη, έχεις δοκιμάσει το κόλπο με το ελατήριο; Αν ναι, πως σου φαίνονται τα φιλτράκια herb συγκριτικά με το ελατήριο; Αν τα κάνεις και τα δύο μαζί (ελατήριο + φιλτράκι);
Και τα δύο μαζί δεν γίνεται και δεν υπάρχει λόγος. Είναι παίδεμα το ελατήριο και αλλοιώνει και τη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
Και τα δύο μαζί δεν γίνεται και δεν υπάρχει λόγος. Είναι παίδεμα το ελατήριο και αλλοιώνει και τη γεύση.
Δοκιμάζω σήμερα το ελατήριο και - αν εξαιρέσω την πλημμύρα της πρώτης απόπειρας - το βρίσκω πάρα πολύ καλό αλλά κάπως δύσχρηστο. Κρατάει όμως χτύπημα και γεύση μέχρι να τελειώσει όλο το υγρό.

Σε ρωτάω όμως για τα herb γιατί το ίδιο ακριβώς πράγμα καταφέρνει το evo χωρίς ελατήριο, οπότε έχω την υποψία πως και το 510 με καλής ποιότητας φίλτρο δεν θα χρειάζεται αλχημείες και ελατήρια. Έχεις τόσο καλή αποτελεσματικότητα με το herb; Κρατάει τη γεύση μέχρι τέλος και αδειάζει όλο το υγρό;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 100 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20275 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878048 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362467 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467173 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909863 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519945 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1619 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375805 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702000 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ