Καλημέρα σας,
Μου αρέσει η μέντα και έτσι σε όλα τα υγρά μου βάζω και λίγη.
Την φτιάχνω αγοράζοντας κρυστάλλους μέντας και διαλύοντας τους σε PG.
Τώρα όμως θέλω να φτιάξω μέντα αλλά πολύ πιο «παγωμένη».
Δοκίμασα να βάλω πολλούς κρυστάλλους μαζί αλλά απλά μένουν αδιάλυτοι στο μπουκαλάκι.
Είχα διαβάσει παλιότερα, εδώ μέσα (και δεν μπορώ να βρω τώρα) για κάτι που βάζουν ειδικά
στα υγρά μέντας και τα κάνει πολύ πιο δυνατά.
Ξέρει κανείς τίποτα;