Κοιτώντας τα... κιτάπια μου, παραδόξως είχα φτιάξει μια λίγο διαφορετική εκδοχή:
Anise (Anice, Aniseed) (FA) 0.25%
Apricot (Armenia, Albicocca) (FA) 0.60%
Black Honey (Tobacco) (TPA) 1.40%
Burley (FA) 1.20%
Cream Fresh (Panna Fresca) (FA) 0.75%
Tobacco Absolute (Turkish) (TPA) 3.00%
Western (Cowboy) (TPA) 4.20%
Suggested steep time: 20 days
Δεν έχω σημειώσει κάτι άλλο, δε θυμάμαι αν μου άρεσε, το παράτησα το σπορ του diy γιατί είχε καταντήσει πανάκριβο και η πιστότητα (και ποιότητα) των αρωμάτων, τουλάχιστον στην ημεδαπή, είναι λίγο αμφιλεγόμενη. Όταν ξανάφτιαχνα μετά από καιρό συνταγές που μου άρεσαν πολύ, δεν είχαν σχέση μ' αυτό που θυμόμουν. Σίγουρα για υγρά που δεν κυκλοφορούν σε s&v ή άρωμα ίσως αξίζει τον κόπο, αλλά και πάλι, κυκλοφορεί τόσο πράμα σε παρόμοιο προφίλ, που μάλλον δε θα έμπαινα στον κόπο. Άντε βαριά βαριά κανά φρουτένιο ή/και παγωμένο. Αλλά gourmet και καπνικά, έχουν τα κολπάκια τους οι χημικοί που εμείς οι της κλασικής παιδείας δεν...