Συνέχεια από την προεπισκόπηση.Nautilus 2 by Aspire
[justify]Γεια σας! Είμαι δάκτυλος του λατρεμένου μου φίλου modivin, είμαι ένας πληγωμένος ατμιστής υποκίνησης επισκοπήσεων. Γι’ αυτό, δείξτε κατανόηση και προσπεράστε με. [/justify]
[justify]
Σημ. Πρώτα απ’ όλα, και πέρα απ’ τα χαριτωμένα μου,
το νήμα προεπισκόπησης για τον Nautilus 2, που άνοιξε ο αγαπητός φίλος NekosAthina, αξίζει όσο λίγα. Ένα δεύτερο σημαντικό σημείο των καιρών, γιατί έγραψε άμεσα ο επίσης αγαπημένος φίλος makis206, και απ’ την πρώτη στιγμή μάς άνοιξε τα μάτια για έναν άξιο συνεχιστή τού καταπληκτικού Nautilus (1). Δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπάρξει επισκόπηση για ένα τέτοιο διαμάντι. Καμία περίπτωση. [/justify]
[justify]Λοιπόν. Nautilus 2 by
Aspire. Εργοστασιακός ατμοποιητής που έγραψε ιστορία όσο λίγοι. Αναφέρομαι βέβαια στον πρώτο Ναυτίλο. Δική μου εκτίμηση, ίσως η καλύτερη εισαγωγή στο άτμισμα. Aspire, κινεζική εταιρεία όπου συνεχίζει ακόμα και σήμερα να εντυπωσιάζει. Δεν χρειάζεται να επεκταθώ καθόλου, όλοι μας γνωρίζουμε τη συνέχεια. Εδώ λοιπόν λέμε για τον Nautilus 2. Πρώτη ματιά; 4 διαφορετικά κουστούμια, [Black, Red, Grey, (anodized aluminium), & Stainless Steel]. 22mm διάμετρος και μικρός (στα 53mm με το επιστόμιο), καθώς και σε σχήμα καμπάνας. Αντικειμενικά, πάρα πολύ όμορφος, (πρέπει να είσαι πολύ περίεργος για να του βρεις άσχημη γωνία). 2ml χωρητικότητα, οι γνωστές κεφαλές και 2 βασικές επιλογές, [0.7Ω (18-23W) και 1.8Ω (10-14W / 4.2-5.0V)]. Ρύθμιση εισαγωγής αέρα 5 οπών, πράγμα που τον κάνει ιδανικό για ένα πολύ όμορφο εύρος εισπνοών. Εισαγωγή υγρού αναπλήρωσης από το επάνω μέρος, και, 3 βασικά κομμάτια, (βάση, γυάλινος θάλαμος, και εξωτερικό μεταλλικό κουστούμι).[/justify]
[justify]
Χαρακτηριστικά:[/justify]
[justify]
- Διαστάσεις: 53mm x 22mm
- Χωρητικότητα: 2ml
- Υλικό: Stainless Steel / Aluminium (& Pyrex glass tube)
[/justify]
[justify]
Συσκευασία:[/justify]
[justify]
- 1 x Nautilus 2
- 1 x BVC coils 0.7Ω
- 1 x BVC coils 1.8Ω
- 1 x Extra Glass Tube
- 8 x O-rings
- 1 x User Manual
- 1x Warning Card
- 1 x Extra Drip-tip
[/justify]
[justify]Πρώτες εντυπώσεις: Είχα κάνει τις δοκιμές μου από την πρώτη μέρα. Ήξερα πως εδώ έχουμε φλέβα χρυσού, (δεν έτρεξε τυχαία ο φίλος Μάκης, κάτι ήξερε). Τι εισέπραξα; Γεύση! Μικρό και κουκλί, και προσωπικά, απόλαυσα και τις 2 επιλογές κεφαλών (0.7Ω, 1.8Ω). Μάλιστα, το πήγα και λίγο παρακάτω. Επέλεξα και μία επισκευάστηκε κεφαλή VVTF v2a, (γνωστή ήδη απ’ τον 1ο Ναυτίλο / εδώ είναι η τελευταία της σχεδίαση με καλύτερη τοποθέτηση της αντίστασης+βαμβακιού, όμως, δεν έστησα, δεν ξέρω ακόμα αν ταιριάζει στον Ναυτίλο 2). Τι άλλο να πω. Χμμ. Γεύση, το είπα; Ω, ναι. Γεύση! Επίσης, καταπληκτική ρύθμιση εισαγωγής αέρα / στις μετρήσεις των οπών έχασα την μπάλα..., μιλάμε για δέκατα του χιλιοστού. Ξεκίνησα με την μικρότερη επιλογή, η οποία είναι μικρότερη του χιλιοστού (0.5mm), κατόπιν χάθηκα κι έφτασα στη μεγαλύτερη (1.5mm) / (σημ. ελπίζω κάποιος φίλος να με διορθώσει). Δεν χρειάζεται να πω τίποτε άλλο. Ήδη οι πρώτες παρτίδες εξαφανίστηκαν, (δεν το λέω τυχαία, έριξα έρευνα...). Και κάτι ακόμα. Κάντε μία απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, ας δούμε ολόκληρη τη διαδρομή του Ναυτίλου, ποιοι τον εμπιστεύτηκαν, ποια ατμιστικά ονόματα τον κράτησαν για την υπέροχη απόδοσή του. Αυτό μόνο αρκεί για να ψάξεις πιο σοβαρά.[/justify]
[justify]
Επιλογή: 0.7Ω & 1.8Ω, χρήση μηχανικού και ηλεκτρονικού μοντ. Υγρό αναπλήρωσης, Five Pawns [Black Flag Risen (Enriched), Signature Series), Vaponaute (Over The Rainbow).[/justify]
[justify]
Θετικά: Γεύση, γεύση, γεύση. Καταπληκτική ρύθμιση αέρα, κουκλί, ευκολία χρήσης.[/justify]
[justify]
Αρνητικά: Αναφέρθηκαν κάποιες υγρασίες, μέχρι και κατακλυσμοί. Δεν ξέρω, εγώ δεν είδα το παραμικρό αυτές τις λίγες ημέρες που τον έχω στα χέρια μου. Επίσης, αρκετοί τονίζουν πως τα 2ml δεν φτάνουν, πως είναι ακόμα πιο λίγα (1.5, 1.7ml / προσωπικά δεν μέτρησα ακόμα χωρητικότητα, θα επανέλθω όμως), πως υπάρχουν γερασμένες επιλογές κεφαλών, (είναι ήδη 2 ή 3 χρόνια). Δεν βρήκα κανένα αρνητικό, απλώς αναφέρω και τα όσα διάβασα.[/justify]
[justify]
Πρώτο συμπέρασμα: Όμορφος και γευστικός. Τολμώ κι εγώ να πω πως είναι καλύτερος απ’ τον 1ο Ναυτίλο, σε όλα. Σπουδαία γεύση, ρύθμιση-επιλογές αέρα, σχεδιασμός. Στην περίπτωσή μου, είχα υπέροχο ατμιστικό αποτέλεσμα και με τις 2 κεφαλές.[/justify]
[justify]Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.[/justify]
Διόρθωση φωτογραφιών