Πριν 2-3 μέρες έβγαλε η Λάμδα στο e-shop της αλλά και στα συνεργαζόμενα καταστήματα διανομής της, τρία νέα υγρά για shake and vape.
Πρόκειται για 2 καπνικά Fidel & Shisha και ένα καφέ latte.
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί εν καιρώ λογικά θα τις παραθέσει πολύ καλύτερα από εμένα ο Τρύφωνας, αλλά θα μείνω στο δια ταύτα, δηλαδή στην ευχαρίστηση η όχι που δίνουν ατμίζοντας τα.
Τα υγρά που προέκυψαν ήταν 60/40 vg/pg
Fidel
Προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα καπνικά που έχω ατμίσει. Πρωτοτυπεί γιατί περιέχει άρωμα από net καπνικό, 3 διαφορετικές βανίλιες και καραμέλα.
Η μυρωδιά από το υγρό είναι σαν ελαφρύ αρωματικό πουράκι και κάτι σαν λεπτό κονιάκ (ή τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ).
Πολύ διακριτικό άρωμα, ολοήμερο χαλαρά, το έχω λιώσει. Λίγο αυξημένη μαυρίλα στην αντίσταση λόγω του net, αλλά όχι κάτι το δραματικό.
Shisha
Το δεύτερο καλύτερο καπνικό κατά τη γνώμη μου, δύο γεύσεις μήλου, δύο καπνικά και συνοδεία κρέμας.
Αν και με τα shisho-ειδή δεν είμαι φαν, το συγκεκριμενο μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι και αυτό ανάλαφρο, κυριαρχεί η γεύση του μήλου και ακολουθεί το καπνικό στοιχείο. Ατμίζεται ολοήμερα χωρίς να μπουχτίζει. Δεν αφήνει καθόλου μάκα στην αντίσταση.
Latte
Ατμίζω καφέ latte! Δεν είμαι οπαδός αυτών των γεύσεων, δεν θέλω την γαλατίλα που συνοδεύει συνήθως τέτοια υγρά, ούτε την φουλ γεύση κρέμας που με μπουχτίζει.
Το υγρό αυτό είναι ευτυχώς διαφορετικό στο προφίλ του, ισορροπία μεταξύ της γεύσης ενός καλού espresso και της κρέμας γάλακτος.
Ατμίζεται πολύ ευχάριστα, για τα δικά μου γούστα όχι ολοήμερο αλλά είμαι σίγουρος ότι οι fan του είδους θα το αγαπήσουν. Καθόλου μάκα στην αντίσταση.