Να πω κι εγώ την γνώμη μου μιας και παρέλαβα σήμερα τον δικό μου.
Πήγα αμέσως μόλις τον παρέλαβα και πήρα ένα διαφανές τζαμάκι του bishop, μην την πατήσω πάλι όπως με τον fev!
Η ποιότητα κατασκευής, τα μέταλλα, είναι πολύ καλή. Με προβληματίζει λίγο το ότι τα οριγκάκια στην βάση του ντεκ είναι λίγο χαλαρά, χωρίς όμως να ξεκουμπώνει και με το παραμικρό.
Με τα πινάκια των 0.9 χιλ. και από τις δύο πλευρές, ο αέρας του για μένα είναι εντάξει και δεν σφυρίζει, θα ήθελα όμως να είχε και των 0.8.
Έστησα με 26ρι ni80, 2.5 πυρήνα και δοκίμασα το Vorona από Golden Era. Δοκίμασα και τις 3 καμπάνες και η κάθε μία δίνει και κάτι διαφορετικό.
Δεν θα πω πολλά σε ότι αφορά την γεύση, γιατί ο λαιμός μου έχει τα χάλια του. Θα πω μόνο ότι η μία μου έδωσε πολύ καλή ανάλυση του υγρού, η δεύτερη υποθέτω ότι αναδεικνύει περισσότερο τα καπνικά και εν τέλει άφησα αυτή με τα δύο επίπεδα, γιατί νιώθω περισσότερο χτύπημα και ικανοποιητική γεύση.
Η τροφοδοσία του είναι πολύ καλή. Η τζούρα του δεν είναι τόσο αθόρυβη όσο του fev, σε καμία περίπτωση όμως, δεν μπορώ να πω ότι είναι θορυβώδης.
Τώρα, σχετικά με την ευκολία, γιατί για εμένα μετράει και αυτό. Το στήσιμο και το βαμβάκωμα είναι αστεία. Το γέμισμα από κάτω για κάποιους είναι αρνητικό για εμένα όχι.
Η εγκοπή στο ντεκ δεν διακρίνεται εύκολα, ειδικά χωρίς γυαλιά.
Τα πινάκια του αέρα είναι πολύ λεπτά και χωρίς κεφάλι και αν έχεις χοντρά δάχτυλα θέλει λίγο προσοχή παραπάνω να μην τα χάσεις.
Τον έχω μόνο μία ημέρα, δοκίμασα μόνο ένα υγρό, σίγουρα θέλει δοκιμές ακόμα και σίγουρα όπως φαίνεται, θα τον ευχαριστηθώ και αυτόν.