Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Twitter

Αποστολέας Θέμα: Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA  (Αναγνώστηκε 3016 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 791
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
« στις: Μάρτιος 23, 2022, 22:55 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Steam Crave)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)


Πρόκειται για έναν MTL επισκευάσιμο ατμοποιητή μονής αντίστασης με διάμετρο στα 23mm και χωρητικότητα υγρού στα 3.5ml.
Οι εισαγωγές του αέρα και εδώ αλλάζουν μέσω δύο πιν και έχουμε αρκετές επιλογές από σφιχτή MTL μέχρι σφιχτή πνευμονική τζούρα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει τον ατμοποιητή, ένα έξτρα τζαμάκι, ένα δεύτερο επιστόμιο, ένα κατσαβιδάκι,
δύο αντιστάσεις, ανταλλακτικά όρινγκ, ανταλλακτικές βίδες και τα πιν του αέρα.


Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω δύο χρώματα.
Ξεκινώ την παρουσίαση λέγοντας ότι το πρώτο στήσιμο που έκανα στον ατμοποιητή μου δούλεψε μια χαρά και είναι και το στήσιμο που μου αρέσει σε MTL ατμοποιητές οπότε επειδή και ο ελεύθερος χρόνος δεν είναι με το μέρος μου αυτό το διάστημα, στη συγκεκριμένη παρουσίαση θα γράψω τη γνώμη μου για τον ατμοποιητή με συγκεκριμένο στήσιμο, συγκεκριμένα υγρά, βαμβάκωμα κλπ. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που πήρα από την αρχή οπότε και δεν έχω σκοπό στο κοντινό διάστημα να παίξω με διαφορετικά πιν, βαμβακώματα, στησίματα κλπ γιατί δουλεύει ήδη όπως θέλω.

Πριν γράψω όμως για το στήσιμο που κάνω και πως παίζει, ας ξεκινήσω για τον ατμοποιητή γενικότερα. Από τα δύο επιστόμια που δίνει η εταιρεία στη συσκευασία, αυτό που έρχεται πάνω στον ατμοποιητή μου αρέσει και με βολεύει ιδιαίτερα πολύ οπότε η μοναδική φορά που έπιασα το δεύτερο επιστόμιο της συσκευασίας ήταν όταν έβγαλα τη φωτογραφία με τα περιεχόμενα άρα και δεν έχω ιδέα πως είναι. Το επιστόμιο όμως που έρχεται πάνω στον ατμοποιητή είναι εξαιρετικό για τον τρόπο που ατμίζω εγώ και μάλιστα σκέφτομαι να πάρω και για τους Fev μου που ταιριάζει και εκεί στο στυλ μου. Δεν ανεβάζει υγρό με τίποτα προς τα πάνω, έχει αρκετά σφιχτά όρινγκ ακόμα και αν τα περάσεις με υγρό/VG και μαζεύει αρκετό υγρό στο μέσα μέρος του τοπ καπ που κάθεται το επιστόμιο χωρίς να ενοχλεί ιδιαίτερα.

Το τοπ καπ με το ύψος που έχει, τη «σαγρέ» επιφάνεια για ευκολότερο πιάσιμο και σπειρώματα από βούτυρο, κάνει το βίδωμα-ξεβίδωμα ευχάριστο και παιχνιδάκι. Το μόνο που έχω παρατηρήσει εδώ είναι ότι το τοπ καπ δεν έχει τα σπειρώματα έξω έξω περιμετρικά αλλά στη μέση γύρω γύρω από εκεί που ανεβαίνει ο ατμός προς το επιστόμιο, οπότε αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μαζεύεται μπόλικο υγρό σε εκείνο το σημείο. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι που να με ενοχλεί λόγω αυτού αλλά χαλάς σίγουρα μια χαρτοπετσέτα μόνο για εκείνο το σημείο αν αποφασίσεις να το καθαρίσεις όταν πας να γεμίσεις. Φυσικά, σε στιγμές που δεν είχα καθόλου χρόνο και δεν το καθάρισα για μέρες ενώ άτμιζα μαζι του συνέχεια, συνέχισα να μην έχω κάποιο θέμα λόγω του υγρού. Δυστυχώς ξέχασα να βγάλω φωτογραφία το συγκεκριμένο σημείο αλλά θα το προσθέσω αργότερα για να το δείτε. Εκεί έχουμε και τις δύο τρύπες εισαγωγής υγρού, μεγάλες και πολύ βολικές. Ξεβιδώνεις, πετάς υγρό και δεν χρειάζεται καν να κοιτάς γιατί το γέμισμα είναι παιχνιδάκι.

Παρόμοιος σχεδιασμός με άλλους του είδους, το τανκάκι με το υγρό μας βρίσκεται έναν όροφο πάνω από εκεί που βρίσκεται η αντίσταση και κατεβαίνει από τα δύο λούκια που φαίνονται στην αποκάτω φωτογραφία. Ρύθμιση για άνοιγμα και κλείσιμο υγρών δεν έχουμε και δεν χρειάζεται γιατί τα λούκια αυτά είναι μεγάλα αλλά το υγρό που φεύγει από εκεί δεν πέφτει απευθείας πάνω στο βαμβάκι όπως στον Fev για παράδειγμα αλλά ταξιδεύει προς τα κάτω πριν ακουμπήσει το βαμβάκι από κάτω και το ποτίσει. Τα πιν το αέρα είναι ευδιάκριτα και το κεφαλάκι της βίδας/πιν είναι αρκετά μεγάλο οπότε μπορούμε πολύ εύκολα με ένα ίσιο κατσαβιδάκι να τα βγάλουμε και να τα αλλάξουμε αν θέλουμε.


Ένα μειονέκτημα που έχω ακούσει από άλλους για τους ατμοποιητές της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός των ατμοποιητών της όσο αφορά το ντεκ και πως το βγάζουμε από τον ατμοποιητή για να στήσουμε. Δεν είναι ένα με τη βάση αλλά έχουμε πολλά διαφορετικά κομμάτια που κάποιους μπορεί να κουράσει αν τον έχεις για καθημερινό και στήνεις συχνά, προσωπικά δεν έχω τέτοια θέματα αν μου αρέσει το αποτέλεσμα. Οπότε και εδώ, όπως στους περισσότερους ατμοποιητές της εταιρείας, ξεβιδώνουμε το κάτω καπάκι που έχει ο ατμοποιητής, πιάνουμε τον 510 πόλο και τραβάμε προς τα κάτω για να βγάλουμε το ντεκ μας και να το βάλουμε σε ένα μοντάκι για να στήσουμε. Το στήσιμο επίσης δεν είναι ότι πιο εύκολο γιατί δεν έχουμε ένα πιο κλασικό MTL ντεκ που βάζουμε την αντίσταση, περνάμε τα ποδαράκια γύρω από βίδες και βιδώνουμε αλλά το ντεκ είναι τύπου postless οπότε πρέπει να έχουμε κόψει από πριν τα πόδια της αντίστασης στο σημείο που θέλουμε/θεωρούμε ότι πρέπει. Εγώ ήμουν λίγο τυχερός ή απλά το μέτρησα κάπως καλά με το μάτι και βρήκα εύκολα το ύψος για τα ποδαράκια της αντίστασης από το πρώτο στήσιμο. Μια καλή δοκιμή είναι να βάλεις την αντίσταση μαζί με το πυράκι μέσα που θα κάτσει στα δύο "τοιχάκια" που έχει αριστερά και δεξιά και να δεις στο περίπου που θα κόψεις την αντίσταση. Για μένα ακούγεται λίγο πιο κουραστικό από όσο πραγματικά είναι, κανά δυο στησίματα θέλει για να το βρεις και είσαι μια χαρά μετά.

Για το βαμβάκωμα τώρα, έχω ακούσει από άλλους να λένε ότι είδαν/έμαθαν/άκουσαν ότι θέλει πολύ δουλειά και προσοχή και ότι τρέχει ο ατμοποιητής και άλλα τέτοια. Προσωπικά από το πρώτο στήσιμο που του έκανα, πάει σίγουρα πάνω από μήνας, έως και το τελευταίο που του έκανα σήμερα μαζί με καμιά 30ρια στησίματα στο ενδιάμεσο και δεν αντιμετώπισα ούτε διαρροές ούτε δάκρυα. Κυκλοφορεί μια φήμη ότι θέλει πάρα πολύ βαμβάκι στουμπωμένο στο εσωτερικό για να γεμίσει εκείνο το σημείο και να μη έχεις διαρροές αλλά πιστεύω το μόνο που καταφέρνεις έτσι είναι να φας τζούρα με ημιστεγνό βαμβάκι που δεν πρόλαβε να τροφοδοτήσει με 2-3 απανωτές τζούρες παρά να έχεις σωστή τροφοδοσία. Οπως φαίνεται και στις φωτογραφίες με το ντεκ, εκεί που μπαίνει το βαμβάκι έχει η κάθε μεριά μια αρκετά μικρή τρυπούλα και από εκεί τροφοδοτείται το βαμβάκι με υγρό. Το υγρό το οποίο ταξιδεύει από πάνω, συνεχίζει από τα πλάγια γύρω από το ντεκ, καταλήγει στο κάτω μέρος του ντεκ και περνάει από αυτές τις δύο τρυπούλες για να τροφοδοτήσει το βαμβάκι. Με δύο λόγια το βαμβάκι πρέπει να είναι μακρύ για να φτάνει μέχρι τη τρύπα, πολύ καλό αφράτεμα για να ταξιδεύει άνετα το υγρό μέσα από αυτό και για μένα δεν χρειάζεται να στουμπωθεί όλο το υπόλοιπο με παραπανίσιο βαμβάκι.

Παίζω με ένα πιν 0.8μμ και ένα τυφλό και το δικό μου στήσιμο εδώ είναι απλό κανθαλάκι με 0.40μμ διάμετρο, βαμβάκι Cloud 9 και ημικαπνικά για υγρά γιατί θέλει λίγο παραπάνω χρόνο το στήσιμο του οπότε προτιμώ να μην του βάλω ΝΕΤ υγρά. Ξεκίνησα με δύο πιν 0.8μμ αλλά μου ήταν λίγο πιο αεράτο από όσο ένιωθα ότι ήθελα από τον συγκεκριμένο και δοκίμασα με το ένα τυφλό και έπιασα το τζόκερ! Πολύ ωραία τζούρα, χωρίς γουργουρητά/φασαρίες κλπ, πάρα πολύ αθόρυβη και πάνω από όλα ευχάριστη. Για το χτύπημα δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά γιατί προσπαθώ να ρίξω πάλι την νικοτίνη που αύξησα αρκετά τα τελευταία δύο χρόνια και παίζω γύρω στα 3mg και δεν το νιώθω έντονα ή για να το γράψω πιο σωστά, δεν το καταλαβαίνω όσο ίσως το καταλάβαινα παλιότερα πριν ανέβω σε 6αρα και 9αρα νικοτίνη που συνήθως κάνω τώρα με MTL. Η γεύση είναι μια χαρά ικανοποιητική ακόμα και με τόσο σφιχτές επιλογές για τον αέρα και νομίζω βοηθάει η τόσο μικρή καμπάνα στο εσωτερικό που μειώνει όσο περισσότερο μπορεί τον χώρο ατμοποίησης.

Σίγουρα αξίζει να τον τσεκάρετε από κοντά σε ένα μαγαζί να δείτε το ντεκ και αν σας βολεύει να τον τσεκάρετε. Πολύ καλή λύση« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 23, 2022, 23:14 από zamploutos »

Αποσυνδεδεμένος Haruspex

 • e-lights ατμιστής
 • *
 • Μηνύματα: 74
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
« Απάντηση #1 στις: Μάρτιος 24, 2022, 23:10 »
Ωραία παρουσίαση. Δυο ερωτησούλες αν μπορείς να απαντήσεις μιας και έχεις αναφέρει στο thread του bishop ότι έχεις παίξει πολύ μαζί του.

1) Είναι τόσο βελούδινη η τζούρα του όπως του bishop;

2) Παρατήρησες να σου σκουραίνει το υγρό μέσα στο tank;

Αποσυνδεδεμένος panos

 • Φουγαροκαραβάνα
 • *****
 • Μηνύματα: 2762
 • Φύλο: Άντρας
 • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Απ: Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
« Απάντηση #2 στις: Μάρτιος 25, 2022, 14:30 »
Εξαιρετικος για καπνικα-NET τουλαχιστον (με αυτα τον ατμιζω), το καπως δυσκολο ειναι να τον βρεις αυτη τη στιγμη ατην Ελλαδα, οπου εμφανιστει σε 1-2 μερες εξαφανιζεται....
Ουτε εγω ειχα προβληματα διαρροων κλπ

Eπισης με το στησιμο που του κανω (Crazy wire stainless steel 316L 0.32,  2.5mm coil και 5 σπειρες)  και 11-12 Watt δεν εχω παρατηρησει να σκουραινει το υγρο στο τανκ.
Βεβαια επειδη ατμιζω ΝΕΤ σε αυτον, μετα απο καθε τανκ, το αργοτερο μετα απο 2 τανκ, τον ξαναστηνω απο την αρχη.

O bishop εχει ισως 1 "κλικ" πιο βελουδινη τζουρα

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • e-regular ατμιστής
 • ***
 • Μηνύματα: 791
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA
« Απάντηση #3 στις: Μάρτιος 25, 2022, 19:16 »
1. Του Bishop η τζούρα είναι αισθητά πιο βελούδινη αλλά με Bishop έχω παίξει πάρα πολύ οπότε καταλαβαίνω κάθε μικρούλα λεπτομέρεια. Χωρις βέβαια αυτό να σημαίνει ότι και η τζούρα του Aromamizer δεν είναι εξαιρετική επίσης.

2. Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά γιατί ατμίζω το Irish Coffee από Liberty Vipes το τελευταίο διάστημα μαζί του που είναι ήδη ένα πολύ σκούρο υγρό και με άλλα υγρά που του έχω βάλει πιο πριν δεν θυμάμαι να σκουραίνει τόσο που να το καταλάβω γιατί αλλάζω συχνά βαμβάκια, συνήθεια που έχει μείνει από τα νετ.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2499 236742 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:56
από babis1993
Οι εξελίξεις στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο [Νομοτεχνικά] 728 152246 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:49
από elr4cs
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1647 165831 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:45
από Thaboresso
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1449 254938 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 17:22
από Tem
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1770 172095 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 30, 2022, 21:07
από e-akapnos
BISHOP MTL RTA by Ambition Mods & The Vaping Gentlemen Club [Με φιτιλοαντίσταση] 199 31981 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 26, 2022, 15:04
από babis1993
Eviva V2 By Atmistique [Με φιτιλοαντίσταση] 1344 111127 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 22:06
από testament
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4533 318939 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 02:19
από kkoumas
μετα απο καιρο Περιοχή νέων μελών 2 474 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 20:26
από DARK ANGEL
Geekvape Aegis Max 2 Max100 Mod [Ηλεκτρονικά mods] 6 626 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 19:02
από yiona.11
Geekvape ZEUS subohm tank [510 Clearo] 22 4890 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 23, 2022, 12:41
από 4son
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8756 900970 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 22, 2022, 11:14
από shadockan

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: