Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

173 επισκέπτες, 11 χρήστες
dkostas, tsiv, gioupi, Atreidis, Ηρακλης, sodade21, Doubt, Jorge, fbs, Mimhsdr, thebull

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Google (site search)   

    

Αναζήτηση vaping

    
   

Twitter

Αποστολέας Θέμα: WOTOFO Recurve v2 RDA  (Αναγνώστηκε 372 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Μηνύματα: 791
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
WOTOFO Recurve v2 RDA
« στις: Μάρτιος 14, 2022, 20:46 »

(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από τη WOTOFO)
(Οι φωτογραφίες μεγαλώνουν κάνοντας κλικ πάνω τους, ώστε να δείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες)

O Recurve v2 είναι το ενδιάμεσο του πρώτου ντρίπερ της οικογένειας,
τον μονής αντίστασης Recurve RDA και του διπλής αντίστασης Recurve Dual.

Ο ατμοποιητής είναι κατασκευασμένος από stainless steel, έχει διάμετρο 24.6mm και ύψος 35.55mm,
το επιστόμιο είναι τύπου 810, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ντρίπερ αλλά και σε σκουόνκ μοντάκια
και τέλος, η εταιρεία μας λέει ότι οι δύο αντάπτορες για τον αέρα
είναι κατασκευασμένοι από German PEEK.

Στη συσκευασία μπορούμε να βρούμε τον ατμοποιητή, το δεύτερο ανταπτοράκι για την εισαγωγή του αέρα
(το άλλο βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο στον ατμοποιητή), όρινγκ, βίδες, σκουόνκ πιν,
ένα κατσαβιδάκι, ένα άλεν κλειδί, ένα πύρο με 3μμ διάμετρο από τη μία και 5μμ διάμετρο από την άλλη
για να στήνουμε με 3αρη πυρήνα τις διπλές αντιστάσεις και με 5αρη αν θέλουμε μονή αντίσταση,
βαμβάκι, ένα ζευγάρι δύο αντιστάσεων και μία ακόμα αντίσταση.

Η μία μεγάλη αντίσταση είναι μία Dual Core Fused Clapton με 5μμ διάμετρο στα 0.65Ω.
Το ζευγάρι αντιστάσεων είναι δύο Framed Staple Clapton με 3μμ διάμετρο στα 0.32Ω η κάθε μία.


Ο ατμοποιητής πωλείται στα παρακάτω έξι χρώματα.
Οι διαφορές σε σχέση με τους δύο προκατόχους του είναι αρκετές αλλά επίσης παίζει μπάλα σχεδιαστικά ανάμεσα και στους δύο. Εξωτερικά η εμφάνιση του φέρνει στον πρώτο Recurve με τη μονή αντίσταση, κρατάει αυτή τη κυρτότητα που του δίνει και το όνομά του σε σχέση με τον Recurve Dual που εξωτερικά δεν είχε τίποτα το κυρτό. Στο εσωτερικό τώρα τα δύο «τοιχάκια» που είχαμε στους προηγούμενους για να κόβουν τον αέρα έχει αντικατασταθεί από ένα insulator που μπαίνει και βγαίνει. Όπως επίσης έχει αλλάξει τελείως και το ντεκ, το παλιό βαθύ ντεκ έφυγε και στη θέση του έχουμε ένα τύπου post less ντεκ το οποίο γεμίζει και κλείνει όλο το εσωτερικό του ντεκ εκτός από τα δύο λούκια για το βαμβάκι. Οι βίδες συνεχίζουν να βρίσκονται κρυφές στο ίδιο σημείο στα πλάγια στο κάτω κομμάτι του ατμοποιητή.

Το επιστόμιο του Recurve v2 σχεδιαστικά κρατάει μια κυρτότητα και θυμίζει τον πρώτο Recurve αλλά είναι μακράν πολύ καλύτερο. Στον παλιό ήταν τα κλασικά ψηλά 810 επιστόμια που έβαζαν οι εταιρείες και πλέον δεν συμπαθώ ιδιαίτερα. Εδώ έχουμε ένα ωραίο 810 επιστόμιο με χαμηλό προφίλ και μάλιστα ενώ η εσωτερική διάμετρος είναι μεγάλη στο πάνω μέρος του, όσο κατεβαίνει προς την αντίσταση μικραίνει η διάμετρος και καταλήγει να έχει ίδιο φάρδος με την αντίσταση αν στήσουμε με μονή και χρησιμοποιήσουμε 5αρη πυρήνα. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό βοηθάει και μου δίνει έστω λίγο παραπάνω γεύση έτσι σε σχέση με άλλα απλά 810 επιστόμια.

Το τοπ καπ τώρα είναι αυτό που πιάνουμε και γυρνάμε αν θέλουμε να ανοίξουμε ή να κλείσουμε τις εισαγωγές του αέρα ανάλογα τα γούστα μας. Δεν θα έλεγα ότι με βόλεψε και πάρα πολύ χωρίς να έχω χοντροδάχτυλα και πάλι μου ήταν λίγο δύσκολο να το γυρίσω. Αν και πολύ πιο όμορφο έτσι εμφανισιακά, το ότι στενεύει το τοπ καπ προς τα πάνω δεν βολεύει ιδιαίτερα. Αν το πιάσεις από κάτω πος τα πάνω αυτό το κάνει πιο εύκολο αλλά επειδή έχω συνηθίσει να πιάνω το τοπ καπ από πανω στους ντρίπερ, προσωπικά μου πήρε λίγο να το συνηθίσω. Εφόσον το πιάσεις καλά, αυτό γυρνάει πολύ εύκολα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα να το γυρίσω ακόμα και με στεγνό όρινγκ πριν τα περάσω με λίγη VG. Βολεύει φυσικά το ότι η καμπάνα έχει στοπ οπότε γυρνάμε πολύ εύκολα έτσι το τοπ καπ.


Οι εισαγωγές του αέρα βρίσκονται σε δύο μεριές γα να χτυπάνε την αντίσταση/τις αντιστάσεις από δύο κατευθύνσεις και είναι τρεις γραμμές, η μία κάτω από την άλλη. Παίζοντας με το τοπ καπ μπορούμε να κλείσουμε όσο θέλουμε μόνο την πάνω, τελείως την πάνω και όσο θέλουμε τη μεσαία ή να κλείσουμε τελείως την πάνω αλλά και τη μεσαία. Η κάτω μένει πάντα μόνιμα ανοιχτή και με το πως είναι σχεδιασμένος ο ατμοποιητής αν έκλεινες την πάνω, την μεσαία και άρχιζες να κλείνεις και τη κάτω, ο αέρας δεν θα έφτανε με τίποτα αν έστηνες με νορμάλ αντιστάσεις.

Τα δύο ανταπτοράκια που υπάρχουν τώρα για να κόβεται ο αέρας που θα χτυπάει τις αντιστάσεις είναι ίδια στις τρυπούλες των εισαγωγών του αέρα και αλλάζουν στο πάνω μέρος. Το φαρδύ είναι όταν στήνουμε με διπλές αντιστάσεις και αυτό με το πιο στενό πάνω μέρος είναι για όταν στήνουμε με μονή αντίσταση. Με τις διπλές αντιστάσεις με 3αρη πυρήνα το peek είναι αρκετά μακρυά από τις αντιστάσεις ενώ με τη μηνό αντίσταση με 5αρη πυρήνα το peek έρχεται αρκετά κοντά στην αντίσταση. Δεν κατάφερα να το κάνω να ζεσταθεί πάνω από όσο θα ήθελα για να δω αν αλλάζει κάτι στη συμπεριφορά του ατμοποιητή αλλά οι εποχές που άτμιζα σαν κροκόδειλος έχουν περάσει προ πολλού οπότε με δυο τρεις μεγάλες τζούρες ανά 5λεπτο που να ζεσταθεί; Γενικά δεν με ενοχλεί σε κάτι το συγκεκριμένο peek, είναι απλά ένα παραπάνω μέρος του ατμοποιητή που θα πρέπει να πλένεται. Στο μόνο σημείο που δίνω ιδιαίτερη προσοχή είναι τα δύο ποδαράκια που έχει στο κάτω μέρος και είναι αυτά που κουμπώνουν σε δύο τρύπες που βρίσκονται στο ντεκ για να κάθεται το peek σταθερό. Προσέχω στο καθάρισμα ή που θα τα αφήσω γιατί δεν ξέρω αν θα μπορεί να κρατιέται σταθερό αν σπάσουν.


Το ντεκ τώρα δεν είναι από τα συνηθισμένα στους ντρίπερ αυτής της κατηγορίας. Μου αρέσει που έκλεισαν έτσι το εσωτερικό του γιατί στους προηγούμενους Recurve είχαμε αρκετό άδειο χώρο που έπρεπε να γεμίσει με αέρα οπότε και χάναμε σε γεύση. Στην ουσία εδώ ο χώρος που πρέπει να γεμίσει με αέρα όταν τραβάμε τζούρα είναι μόνο αυτό γύρω από την αντίσταση/τις αντιστάσεις και μέσα στο peek. Πάρα πολύ ωραία σαν σκέψη αλλά θα ήθελα η εταιρεία να έχει μέσα στη συσκευασία το κλασικό εργαλειάκι που έχει τρύπες με διαφορετικό ύψος για να βάλεις την αντίσταση και να κόψεις τα ποδαράκια στο ύψος που πρέπει. Έτσι κάποιος καινούργιος στους ντρίπερ θα διαβάσει τις οδηγίες και θα κόψει τα ποδαράκια στο κατάλληλο ύψος, χωρίς να δοκιμάζει με το μάτι και στο τέλος ίσως να χαλάει τις αντιστάσεις της συσκευασίας.

Έχοντας παίξει αρκετά με διαφορετικές αντιστάσεις μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μου αρέσει να στήνω με μονή αντίσταση και μεγάλο πυρήνα του τύπου 4.5μμ ή 5μμ ανάλογα την αντίσταση. Δοκίμασα να δω πως θα είναι με χειροποίητη με μικρότερο πυρήνα αλλά γομάρι στο μήκος και δεν χωράει ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος. Οπότε μια σπέσιαλ παραγγελία χειροποίητης αντίστασης με μεγάλο πυρήνα και λίγο πιο χοντρή σε πλέξη δίνει για μένα το πιο ευχάριστο αποτέλεσμα. Δοκίμασα να στήσω και με μονή αντίσταση αλλά με νορμάλ πυρήνα(3μμ) αλλά πολύ φτωχό το αποτέλεσμα και χάνει σε όλα τα σημεία. Με διπλές αντιστάσεις ο αέρας είναι λίγο λιγότερος στο εσωτερικό όταν τραβάς τζούρα αλλά χάνει σε ένα σημείο με αυτό το στήσιμο. Όταν κοιτάξεις από το επιστόμιο από πάνω προς τα κάτω βλέπεις το ντεκ και λίγο από τις αντιστάσεις, ενώ όταν στήσεις με μια μεγάλη αντίσταση έχεις την αντίσταση σχεδόν πάνω από το επιστόμιο και εννοείται πως παίρνεις καλύτερη γεύση έτσι. Η οποία γεύση είναι εκεί, υπάρχει, δεν ανακαλύπτει τον τροχό και δεν είναι ότι καλύτερο θα βρεις γενικά αλλά για τη κατηγορία του και το ότι παίζει μια χαρά και ως ατμοποιητής μονής αλλά και διπλής είναι πολύ θετικό. Σε μια εποχή που οι ντρίπερ βγαίνουν με το σταγονόμετρο, ο Revurve v2 είναι μια τίμια ίσως λύση.


Αποσυνδεδεμένος aragiannis

  • e-regular ατμιστής
  • ***
  • Μηνύματα: 853
  • Φύλο: Άντρας
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: WOTOFO Recurve v2 RDA
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 14, 2022, 01:55 »


O Wotofo Recurve V2 RDA είναι μια υλοποίηση της συνεργασίας της Wotofo με τον πασίγνωστο reviewer Mike Vapes
Πρόκειται για την ανανεωμένη και βελτιωμένη έκδοση του αρχικού Recurve, που επίσης ήταν προϊόν της ίδιας συνεργασίας.
Οι επεμβάσεις που έγιναν στην ήδη πάρα πoλύ καλή πρώτη έκδοση, είναι κατά κάποιο τρόπο στοχευμένες και ευρείας κλίμακας. Με την έννοια πως ενώ έχουν διατηρηθεί οι εξωτερικές σχεδιαστικές γραμμές, στο εσωτερικό του οι αλλαγές είναι σημαντικές.

Ο Wotofo Recurve V2 RDA έρχεται στην παρακάτω συσκευασία στα χαρακτηριστικά χρώματα, πράσινο και μαύρο, της Wotofo
Σε μια πλευρά του κουτιού υπάρχει το απαραίτητο scratch για τον έλεγχο της γνησιότητας του προϊόντος.Στην υπερπλήρη συσκευασία του περιλαμβάνονται τα παρακάτω

1x Wotofo Recurve V2 RDA
 1x 5mm ID Dual Core Fused Clapton 0.65ohm
 1x 5mm Thick Cotton Strip
 2x 3mm Thick Cotton Strip
 1x 5mm Coiling Rod
 1x Allen Key
 2x Airflow Adapter
 1x Cross Head Screwdriver 
Ο Wotofo Recurve V2 RDA είναι διαθέσιμος στους παρακάτω έξι χρωματικούς συνδυασμούςΤα τεχνικά χαρακτηριστικά του κι οι διαστάσεις του είναι τα παρακάτω. Το βάρος του ατμοποιητή είναι 40g

Brand: Wotofo
 Unit: 1 Set
 Diameter: 24.6mm
 Height: 35.55mm (with drip tip & 510 pin)
 Drip Tip: 810 Delrin drip tip
 Body Material: stainless steel
 Coil Type: wire coil
 Coil Config: 3mm ID dual coils / 5mm ID single coil
 Juice Feeding Method: drip/Squonk
 Insulator Material: German PEEK
 Color:Black,SS,Gunmetal,Blue,Gold,Rainbow
 Threading: 510 thread
 Package: Gift Box
Ο Wotofo Recurve V2 RDA είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, το 810 επιστόμιο είναι derlin και τα δύο insulators είναι γερμανικό PEEK.
H ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή και όλα τα επιμέρους τμήματα του ατμοποιητή αρμόζουν μεταξύ τους άψογα.
H διάμετρος της βάσης του είναι 24,6mm, άρα θα μπορούσαμε να τον αναφέρουμε ως 25αρη ατμοποιητή.

O ατμοποιητής αποτελείται από πέντε μέρη: βάση, airflow adapter, cap, top cap και επιστόμιο.Ο Wotofo Recurve V2 RDA μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν κλασικός dripper, είτε ως squonk, αφού στη συσκευασία περιλαμβάνονται και τα δύο pins, με προεγκατεστημένο το pin για χρήση ως κλασικός dripper.

Η κεντρική σχεδιαστική ιδέα αυτής της ανανεωμένης έκδοσης έχει να κάνει με τον μέγιστο κατά το δυνατόν περιορισμό του εσωτερικού χώρου του ατμοποιητή.
Αρχικά, το postless deck, σε αντίθεση με το deck της αρχικής έκδοσης, δεν αφήνει ουσιαστικά καθόλου χώρο για αέρα, αφού και τα δύο βαθιά λούκια θα γεμίσουν με βαμβάκι.
Ο περιορισμός του αέρα από πάνω γίνεται με τα δύο airflow adapters, ένα που προορίζεται για χρήση με στήσιμο μονής αντίστασης κι ένα για στήσιμο διπλής αντίστασης. Η ποιότητα κατασκευής τους δείχνει πολύ καλή και δεν ανεβάζουν δυσάρεστα θερμοκρασία σε οποιεσδήποτε συνθήκες χρήσης.
Αυτός ο διπλός περιορισμός του χώρου που θα μπορούσε να γεμίσει με αέρα, προσφέρει πολύ μεγαλύτερη συμπύκνωση του αέρα που εισέρχεται από το σύστημα του airflow, με αποτέλεσμα που είναι σημαντικά αισθητό στην αποδιδόμενη γεύση.

Στα δύο airflow adapters έχουμε 3 πεντάδες οπών, που συνιστούν το κυψελοειδές σύστημα airflow. Οι οπές αυτές βρίσκονται στο ίδιο ύψος με την αντίσταση ή τις αντιστάσεις που έχουν στηθεί. Όμως οι διαδρομές του εισερχόμενου αέρα έχουν κλίση προς τα κάτω, με αποτέλεσμα ο εισερχόμενος αέρας να προσβάλει την αντίσταση περισσότερο από τη μέση της και κάτω. Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια, αφού όσο πιο χαμηλά προσβάλεται η αντίσταση, τόσο πιο ευρεία ατμοποίηση γίνεται από το σύνολο της επιφάνειας της αντίστασης.Το κυλινδρικό cap συγκρατείται στη βάση με δύο O rings που βρίσκονται τοποθετημένα στη βάση.
To top cap συγκρατείται στο κυλινδρικό cap με ένα o ring που βρίσκεται στο top cap. Αυτό θέλει πολύ καλή λίπανση, διαφορετικά η περιστροφή του θα είναι πολύ δύσκολη.
Με την περιστροφή του top cap μπορεί να γίνει αρκετό παιγνίδι με τη ρύθμιση της εισαγωγής του αέρα στο airflow
Μπορούν να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα σχετικά με την ποσότητα του εισερχόμενου αέρα.


Το 810 derlin επιστόμιο συγκρατείται πολύ σταθερά στο top cap, με ένα o ring που βρίσκεται στο top cap
Το επιστόμιο είναι πιο παχύ και πιο κοντό από το επιστόμιο της πρώτης έκδοσης, δεν θερμαίνεται καθόλου κι αποδίδει πολύ καλύτερα απ’ αυτό της πρώτης έκδοσης.
Οι αντιστάσεις που περιλαμβάνονται στη συσκευασία είναι μια 0,65Ω dual core fused clapton με διάμετρο 5mm για το στήσιμο μονής αντίστασης και δύο 0,32Ω framed staple clapton με διάμετρο 3mm που προορίζονται για το στήσιμο διπλής αντίστασης.
Δεν δοκίμασα το στήσιμο της διπλής αντίστασης, αφού η ολική τιμή της κατεβαίνει πολύ χαμηλά και ξεφεύγει πολύ από το προσωπικό μου γούστο.
Αλλά η μονή αντίσταση μου έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα. Πολύ ωραία, πλούσια σε ατμό τζούρα, πολύ ικανοποιητικά γευστική.
Το airflow είναι σχετικά αθόρυβο κι η τζούρα που δίνει είναι απαλή, γευστική και πλούσια σε ατμό.

Το στήσιμο της αντίστασης ή των αντιστάσεων είναι πολύ εύκολο. Οι αντιστάσεις συγκρατούνται στις θέσεις τους με οριζόντιες βίδες που βρίσκονται περιμετρικά του deck. To μόνο που θέλει προσοχή είναι το κόψιμο των άκρων των αντιστάσεων, για να έρθουν οι αντιστάσεις στο ύψος του airflow
Ένα ειδικό εργαλείο που η Wotofo έχει προσθέσει στις συσκευασίες άλλων ατμοποιητών της γι αυτή τη δουλειά, εδώ λείπει και θα ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμο.
Αν και τα λούκια που υποδέχονται το βαμβάκι είναι αρκετά βαθιά, νομίζω πως ο ατμοποιητής χωράει λιγότερη ποσότητα υγρού. Το βαμβάκι πρέπει να είναι αρκετό, ώστε να φτάνει μέχρι κάτω στα λούκια. Επειδή όμως το σύστημα airflow είναι σχετικά ψηλά, προβλήματα διαρροών δεν είναι πολύ πιθανά ή τέλος πάντων απαιτούν αυξημένη απροσεξία για να παρατηρηθούν.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση
 
 

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2499 236716 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:56
από babis1993
Οι εξελίξεις στη διαμόρφωση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο [Νομοτεχνικά] 728 152234 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:49
από elr4cs
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1647 165824 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 20:45
από Thaboresso
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1449 254933 Τελευταίο μήνυμα Ιούλιος 02, 2022, 17:22
από Tem
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1770 172089 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 30, 2022, 21:07
από e-akapnos
BISHOP MTL RTA by Ambition Mods & The Vaping Gentlemen Club [Με φιτιλοαντίσταση] 199 31974 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 26, 2022, 15:04
από babis1993
Eviva V2 By Atmistique [Με φιτιλοαντίσταση] 1344 111122 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 22:06
από testament
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4533 318908 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 25, 2022, 02:19
από kkoumas
μετα απο καιρο Περιοχή νέων μελών 2 472 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 20:26
από DARK ANGEL
Geekvape Aegis Max 2 Max100 Mod [Ηλεκτρονικά mods] 6 625 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 24, 2022, 19:02
από yiona.11
Geekvape ZEUS subohm tank [510 Clearo] 22 4888 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 23, 2022, 12:41
από 4son
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8756 900964 Τελευταίο μήνυμα Ιούνιος 22, 2022, 11:14
από shadockan

Κληρώσεις

ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ

  Εδώ ανακοινώνονται οι κληρώσεις που τρέχουν και απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του φόρουμ μας.
- Προσοχή. Για να μη διαγραφεί το μήνυμά σας από την κλήρωση, διαβάστε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στο πρώτο μήνυμα κάθε κλήρωσης.
- Για όσους ψάχνουν να δουν αν κέρδισαν, κοιτάξτε στις ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙΚληρώσεις που τρέχουν: