Επειδή δεν έχω την ίδια προβληματική εμπειρία με σένα, θεωρώ ότι (για να ανεβάζει το drip tip υγρά) το πρόβλημα είναι η αυξημένη υποπίεση & άρα η υπερτροφοδοσία. Επειδή το δικό μου το ατμιστικό προφίλ είναι του 0,8 mm αέρας (σε όσους ατμο κατεβαίνουν μέχρι εκεί, τουλάχιστον) & 2mm εσωτερική διάμετρος drip tip είμαι συνηθισμένος στο πολύ (το εννοώ, ΠΟΛΥ) βαμβάκι.Tripod έχω δύο, που & οι 2 φοράνε την καινούρια mtl καμπάνα. . Εναν γνήσιο default, χωρίς extension & έναν κλώνο με extension. Το στήσιμό μου είναι το ίδιο & στους δύο, δηλαδή 1.00mm αέρας, drip tip με εσωτερική διάμετρο 2.00mm, 0,700-1,00 Ω αντίσταση & τον ατμίζω στα 15W. Και οι δύο λειτουργούν ΑΨΟΓΑ, με πλούσιο ατμό, καθόλου υπερτροφοδοσίες ή γουργουρίσματα & με την ρύθμιση των υγρών εντελώς ανοιχτή.
Θεωρώ, λοιπόν, πως η συμπεριφορά του δικού σου έχει αλλάξει & θέλει λίγο ψάξιμο ως προς την ποσότητα βαμβακιού, εφόσον φυσικά δεν σε ικανοποιεί απλά το να μην χρησιμοποιείς το mtl drip tip του & να μην σπάζεσαι με πειραματισμούς μέχρι να τα βρείτε.