vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

68 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, Buliwyf, chkontog, dvelev

Aspire Revolto

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • ***
  • 901
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Aspire Revolto
« στις: Ιουλίου 02, 2024, 18:09 »
(Το προϊόν το παρέλαβα απευθείας από την Aspire)
Μεγάλο τούμπανο διμπάταρο με επίσης τούμπανο εργοστασιακό ατμοποιητή για DL άτμισμα πόσο καιρό έχουμε να δούμε; Είναι όλα κύκλος που γυρίζει; Θα ξανά έρθουν στη μόδα αυτού του τύπου οι συσκευές; Τι είναι ο άνθρωπος; Όχι νταξ, πλάκα κάνω. Απλά χαίρομαι που υπάρχουν εταιρείες που τσούκου τσούκου βγάζουν που και που και τέτοια μοντάκια. Σχεδιαστικά θυμίζει αρκετά παλιού τύπου μοντάκια, όπως αυτά με το ποτενσιόμετρο που κάποτε κυκλοφορούσαν, απλά εδώ έχουμε και πλακέτα, που ήταν με διαφορά τα αγαπημένα μου νομίζω.

Το Aspire Revolto είναι ένα διμπάταρο(2x18650) μοντ κατασκευασμένο από δεν είμαι σίγουρος τι γιατί δεν το γράφει η εταιρεία αλλά είναι σκέτο μέταλλο εξωτερικά το μοντ. Έχει διαστάσεις 88x26x52mm, ζυγίζει 150g και μπορεί να παίξει από τα 5 εώς τα 220W. Διαθέτει έγχρωμη 0.96” TFT οθόνη και μπορεί να φορτίσει μέσω της Type-C θύρας που διαθέτει. Η οθόνη και πλακέτα είναι ίδια με αυτή των άλλων δύο μοντ που έγινε παρουσίαση σήμερα, το Rover Plus και το Boxxer.

Και εδώ έρχεται το μοντάκι μαζί με έναν εργοστασιακό ατμοποιητή αλλά όχι τον TF tank. Ο Huracan Tank είναι ένας φουλ αεράτος εργοστασιακός ατμοποιητής με 26μμ διάμετρο, επιστόμιο τύπου 810, 6μλ χωρητικότητα υγρού και είναι συμβατό με τις BP Meshed αντιστάσεις.

Η συσκευασία περιλαμβάνει το μοντάκι, τον ατμοποιητή, όρινγκ, Type-C καλώδιο, ένα δεύτερο τζαμάκι, ένα προστατευτικό σιλικόνης για το τζαμάκι του ατμοποιητή και δύο αντιστάσεις. Μία BP Meshed 0.3Ω και μία BP Meshed 0.17Ω.


Η συσκευή πωλείται στα παρακάτω χρώματαΤο μοντάκι δέχεται 18650 μπαταρίες οπότε είναι κάπως στενούτσικο και όπως το κόβω παίρνει μαξ μέχρι 25αριδες ατμοποιητές χωρίς να προεξέχουν από το μοντάκι. Συνήθως τα μόντ με αυτόν τον σχεδιασμό είναι όντως έτσι στενά αλλά κρίμα με τη δυναντότητα που έχει να παίζει σε τόσα πολλά βαττ να μη μπορείς να βάλεις έναν 28αρη ντρίπερ πάνω να το χαρείς. Το πάνω μέρος του μοντ, όπως και όλο το υπόλοιπο μοντ βέβαια, δεν είναι μεγάλος φίλος με τις κακουχίες και είναι εύκολο να γρατζουνιστεί. Θέλει αρκετή προσοχή τόσο στο βίδωμα του ατμοποιητή όσο και πως το αφήνεις και που το αφήνεις. Το σχέδιο με το μεγάλο Χ στα πορτάκια του μοντ είναι μεταλλικά και αυτά και είναι βιδωμένα πάνω στα πορτάκια με 4 βίδες σε κάθε άκρη. Προεξέχουν αρκετούτσικα οπότε στο κράτημα του μοντ ίσως σας ξενίσουν λίγο στην αρχή; Θέλει λίγο να τα συνηθίσεις, εγώ το έκανα γρήγορα μπορώ να πω.


Όπως είπαμε και πιο πάνω και τα δύο πορτάκια βγαίνουν, βέβαια το ένα κρύβει τις μπαταρίες αλλά το άλλο δεν έχει τίποτα από κάτω οπότε απλά φαντάζομαι θα βγουν και ανταλλακτικά πορτάκια κλπ όπως γίνεται συνήθως πλέον. Το πορτάκι έχει μια μικρούλα εσοχή στο κάτω μέρος για να βάλεις νυχάκι και να το ανοίξεις. Χωρίς νυχάκι δεν κατάφερα να το ανοίξω με τίποτα, οπότε θέλει κάτι για να το τραβήξεις-ανοίξεις. Οι μπαταρίες μπαίνουν αρκετά μέσα στις δύο εσοχές οπότε και καλό θα ήταν να βάζετε κάθε φορά τη κορδέλα που είναι εκεί για να τη τραβάτε όταν θέλετε να βάλετε τις μπαταρίες. Έκανα το λάθος να δοκιμάσω να βγάλω τις μπαταρίες ενώ δεν είχα βάλει τη κορδέλα, χωρίς κάτι να βοηθάει απλά αποκλείεται να τις βγάλεις και αν προσπαθήσεις να βγάλεις τη μπαταρία με βοήθεια αιχμηρού αντικειμένου, έχεις μεγάλη πιθανότητα να σκίσεις το wrap της μπαταρίας.


Έχουμε τρία κουμπιά πάνω από την οθόνη και ένα διακοπτάκι κάτω από την οθόνη. Ίδιος σχεδιασμός και στα τρία κουμπιά με το κουμπί του fire ναι είναι αρκετά μεγαλούτσικο. Ίδια αίσθηση και στα τρία, κάπως σκληρά στο πάτημα και με μικρή βόλτα. Το κουμπί του fire κάνει έναν πιο παράξενο ήχο στο πάτημα, τα άλλα δύο έχουν έναν πιο υπόκωφο ήχο. Και τα τρία κουμπιά αλλά ειδικότερα του fire που είναι μεγάλο είναι πιο αισθητό, στριφογυρνάνε. Δεν είναι κάτι, δεν θα ξεβιδώσει που λέει ο λόγος απλά το παρατήρησα οπότε και το αναφέρω και αυτό. Κάτω από την οθόνη τώρα έχουμε το διακοπτάκι που ανοίγει και κλείνει τη συσκευή. Αδιάφορο και ίσως μπορούσε και να λείπει, άλλωστε θα μπορούσε το κουμπί του fire να το κάνει αλλά οκ.

Η οθόνη είναι και εδώ η ίδια με αυτή του Boxxer και του Rover Plus. Πατώντας το κουμπί του fire μαζί με το αριστερά κάτω κουμπί μπορούμε να αλλάξουμε την φωτεινότητα της οθόνης και αν πατήσουμε το κουμπί του fire μαζί με το δεξιά κάτω κουμπί, μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα στις επιλογές που μας δίνει η πλακέτα. Έχουμε τα watt, τα βολτ, την επιλογή για bypass, ακόμα και σε έλεγχο θερμοκρασίας ή να φτιάξουμε τη δική μας καμπύλη. Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή και όλες οι ενδείξεις είναι αρκετά ευδιάκριτες. Με λίγα λόγια πλακέτα και οθόνη που μας θυμίζουν μια άλλη εποχή, τότε που είχαμε επιλογές και μπορούσαμε να παίξουμε αρκετά με την ατμιστική μας συσκευή.

Ωραίο μοντάκι, βολικό αν σε βολεύει αυτός ο τύπος μοντ και μια χαρά ρεύματα. Όχι ότι δοκίμασα το μοντάκι στα 150W με ντρίπερ στα 0.8Ω για να δω μέχρι που αντέχει και τι κάνει αλλά ας σκεφτούμε λίγο με λογική. Ο ατμοποιητής είναι πολύ τίμιος και σίγουρα αξίζει αν θελήσετε να πάρετε το μοντ σετάκι με τον άτμο. Θέλει παραπάνω παιχνίδι για να βρει κάποιος τα όρια του, ευελπιστώ είτε εγώ είτε κάποιος στο μέλλον να παίξει και να πούμε τη γνώμη μας εδώ.

Αυτά.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ερωτήσεις - απορίες για clearomizers Ατμοποιητές "εμπορίου" 1401 222050 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 06:51
από Tem
Dani Box [Ηλεκτρονικά mods] 983 121066 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 15:58
από Nikrom
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 984 134672 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 18, 2024, 09:15
από ThioVag
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2919 424991 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 21:22
από Sergios
καλύτερες γεύσεις φράουλας Shake and Vape 28 20311 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 20:55
από anetost
My Flavor Shot Reviews Shake and Vape 1 2047 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 10, 2024, 19:30
από chkontog
Steam Train Shake and Vape 191 65089 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 09, 2024, 14:48
από Barbapaidi
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές για τους λάτρεις της σφιχτής "τσιγαρίσιας" τζούρας! Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 1275 222706 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 08, 2024, 00:52
από treloneritis
KUMA ULTON RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 144 44636 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 17:38
από treloneritis
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1883 254279 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 05, 2024, 12:41
από ThioVag
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 820 161984 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 04, 2024, 20:25
από Valantis04
Αστοχίες (ανάφλεξη-σκάσιμο) μπαταριών Ιόντων Λιθίου [Μπαταρίες για mod] 104 18562 Τελευταίο μήνυμα Ιουλίου 03, 2024, 16:37
από netsplit