vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

81 επισκέπτες, 5 χρήστες
aki95fro95, komos, mathimatikos1966, grag, Buliwyf

Twitter

LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 892
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« στις: Νοεμβρίου 16, 2023, 19:16 »
(Τα προϊόντα τα παρέλαβα απευθείας από τη Lost Vape)


One is All. All is one.Τα μπόρο μοντάκια έχουν έρθει ξανά στη μόδα εδώ και καιρό στο ακριβό χομπίστικο κομμάτι του ατμίσματος αλλά τον τελευταίο καιρό πήραν μπρος και οι υπόλοιπες εταιρείες και κάθε μία βγάζει σε κυκλοφορία και από τουλάχιστον ένα. Ευτυχώς αυτή τη φορά το έχουν δουλέψει παραπάνω και βλέπουμε όμορφα πράγματα πλέον. Είχα πει θα τα αφήσω πίσω μου αυτά αλλά είναι τα ρημάδια όμορφα! Με το που πιάσω ένα στα χέρια μου κολλάω ξανά και θέλω πάλι χαχα!

Οπότε, κυκλοφόρησαν από τη Lost Vape δύο μπόρο συσκευές. Το Centaurus B60 AIO και το Centaurus B80 AIO. Η πιο σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο; Το Β60 έχει ενσωματωμένη μπαταρία ενώ το Β80 λειτουργεί με μία 18650 μπαταρία. Για τις διαφορές στο μέγεθος κλπ θα αναφερθώ παρακάτω.

Το Centaurus B60 είναι κατασκευασμένο από zinc alloy και stainless steel, έχει διαστάσεις 43x25.5x85μμ, ζυγίζει 160γ, έχει ενσωματωμένη μπαταρία 1600mAh, αποδίδει από 5 εώς 60W, διαθέτει οθόνη 0.42" και μπορεί να φορτίσει μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει.

Το Centaurus B80 είναι κατασκευασμένο από zinc alloy και stainless steel, έχει διαστάσεις 80.8x50x24.4μμ, ζυγίζει 150γ χωρίς την μπαταρία, λειτουργεί με μία 18650 μπαταρία, αποδίδει από 5 εώς 80W, διαθέτει οθόνη 0.42" και μπορεί να φορτίσει μέσω της θύρας Type-C που διαθέτει.Η συσκευασία του Centaurus B60 περιλαμβάνει την συσκευή, το UB AIO pod δηλαδή το τανκ για τις έτοιμες αντιστάσεις, 2 διαφορετικές αντιστάσεις, 2 διαφορετικά ντριπ τιπ, το ανοιχτήρι για το "nut" που βιδώνει και συγκρατεί το μπόρο και όπου μπαίνει το ντριπ τιπ, διάφορα όρινγκ και ένα καλωδιάκι Type-C.

Η συσκευασία του Centaurus B80 περιλαμβάνει την συσκευή, το UB AIO pod δηλαδή το τανκ για τις έτοιμες αντιστάσεις, 2 διαφορετικές αντιστάσεις, το Centaurus Boro δηλαδή το επισκευάσιμο μπόρο της εταιρείας, 2 διαφορετικά ντριπ τιπ, το ανοιχτήρι για το "nut" που βιδώνει και συγκρατεί το μπόρο και όπου μπαίνει το ντριπ τιπ, διάφορα όρινγκ και ένα καλωδιάκι Type-C.

Οι δύο συσκευές κυκλοφορούν στα παρακάτω χρώματαΛοιπόν, επειδή έχουμε να πούμε πολλά ξεκινάω και όπου πάει χαχαχα! Τρία διαφορετικά ντριπ τιπ και αυτό που βόλεψε εμένα περισσότερο είναι και το πιο παράξενο, αυτό το πλακουτσωτό που αποτελείται από δύο κομμάτια ένα λεπτό κλασικό 510 επιστόμιο το οποίο μπαίνει μέσα στο υπόλοιπο κομμάτι και γίνεται αυτό που είναι. Ίσως γιατί είμαι με ποντάκια σχετικά συχνά και το επιστόμιο θυμίζει αυτά; Ίσως γιατί είναι όντως βολικό; Εμένα πάντως με έχιε βολέψει και δεν ασχολήθηκα να βάλω κάποιο άλλο, ακόμα και αν έχω επιστόμια που έχω αγοράσει που είναι ένα με το nut που βιδώνει στη συσκευή και τα χρησιμοποιούσα κάποτε με τα Billet Box μου.Στο Β60 με την ενσωματωμένη μπαταρία το κουμπί του fire βρίσκεται στο πλάι ενώ στο Β80 είναι στο μπροστά μέρος της συσκευής, σε παρόμοια θέση με το κουμπί του ΒΒ δηλαδή. Μπορώ να πω ότι με βολεύουν και τα δύο γιατί έχουμε διαφορετικό μέγεθος στις δύο συσκευές. Το Β80 που θυμίζει ΒΒ με βολεύει τέλεια το που βρίσκεται το κουμπί γιατί το δάχτυλο πάει ασυναίσθητα εκεί από συνήθεια οπότε με βόλεψε. Στο Β60 που είναι πιο στενόμακρο μου θυμίζει παραπάνω μονομπάταρο μοντάκι τα οποία πάντα τα κρατάω με συγκεκριμένο τρόπο και προτιμώ να πατάω το κουμπί του fire με τον αντίχειρα. Άρα πάλι μου είναι βολικό.


Βρίσκω πάρα πολύ έξυπνο ότι η οθόνη και τα κουμπιά στο Β60 με την ενσωματωμένη μπαταρία βρίσκονται στο πλάι κάτω από το κουμπί του fire, είπαμε ότι θυμίζει μονομπάταρο μοντάκι;, αντί να είναι μέσα πίσω από το πάνελ όπως είναι στο Β80 και γενικά σε όλες αυτές τις συσκευές τέτοιου τύπου. Αρκετά μίνιμαλ η οθόνη με τα απολύτως απαραίτητα χωρίς καμία έξτρα επιλογή. Τα δύο κουμπάκια στο κάτω μέρος προεξέχουν τόσο όσο και είναι ευχάριστα στο πάτημα τους. Το κουμπί του fire κάνει αυτόν τον πλαστικουρέ θόρυβο που έχουν τέτοιες συσκευές και θα ήθελα την ωραία αίσθηση που δίνει το κουμπί του Β80 αλλά φτηνότερη συσκευή οπότε κόβουμε όπου μπορούμε. Α επίσης το κουμπί του fire στο Β60 φωτίζει και έχει έναν κένταυρο πάνω του ζωγραφισμένο.

Το Β80 όπως έγραψα έχει το κουμπί στο μπροστινό μέρος και μου αρέσει πάρα πολύ όπως και το ότι δεν είναι κύκλος αλλά είναι σχεδόν τετράγωνο. Το ίδιο είχα κάνει με custom κουμπιά και στα BB μου άλλωστε! Είναι σκληρό στο πάτημα αλλά χωρίς να ξεφεύγει, έχει ωραία επαναφορά και κάνει δύο τσικ παραπάνω θόρυβο από όσο θα ήθελα.


Ανοίγουμε το μπροστινό πάνελ του Β80, εκεί που βρίσκεται και το κουμπί του fire, και έχουμε την μπαταρία μας, την οθόνη, τα δύο κουμπιά και τη θύρα Type C. Έχουμε και εδώ την κλασική κορδέλα πίσω από τη μπαταρία για να τη βγάζουμε πιο εύκολα αλλά μπορώ να πω ότι, ειδικά σε σχέση με το ΒΒ, η μπαταρία βγαίνει εύκολα εδώ ακόμα και χωρίς να τραβήξουμε την κορδέλα. Η οθόνη είναι ίδια με αυτή του B60, πάρα πολύ μικρή με τα άκρως απαραίτητα. Τα δύο κουμπάκια κάτω από την οθόνη του Β80 θα τα ήθελα λίγο μεγαλύτερα για ευκολότερο πάτημα, ακόμα καλύτερα αν ήταν ίδια με αυτά του Β60 αν χωρούσαν στο ύψος. Μιας και έχω παρατήσει φορτιστές μπαταριών εδώ και καιρό, φορτίζω σπάνια σε φορτιστή πλέον, με κούραζει ότι οι θύρες Type-C και στις δύο συσκευές βρίσκονται στα πλάγια στο εσωτερικό οπότε πρέπει να βγάζω το ένα πλαινό πάνελ και να τις φορτίζω και ότι δεν μπορώ να ξαπλώσω τη συσκευή και να φορτίζει χωρίς να κάθεται παράξενα πάνω στο γραφείο. Αυτό βέβαια είναι καθαρά δικό μου θέμα και παραξενιά. Πάμε για 8 χρόνια ατμιστής, τι ψάχνεις!


Με βόλεψαν πολύ και οι δύο συσκευές, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, βρήκα χρήση και τις χρησιμοποιώ μέσα στη μέρα και τις δύο, το Β60 με τις έτοιμες αντιστάσεις και το Β80 με το επισκευάσιμο μπόρο της εταιρείας.
Ας πιάσουμε τα boro της εταιρείας τώρα. Αν δεν κάνω τραγικό λάθος είναι η πρώτη τους προσπάθεια σε κάτι τέτοιο και δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα!

Το UB AIO pod είναι το μπόρο για τις εργοστασιακές αντιστάσεις παίρνει τις UB ULTRA και υπάρχουν τρεις διαθέσιμες επιλογές. Μία 0.15Ω, μία 0.2Ω και μία 0.3Ω και η εταιρεία λέει ότι είναι κατάλληλες για RDL και MTL άτμισμα αλλά όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι φτιαγμένο για πνευμονικό άτμισμα και μόνο! Οι αντιστάσεις της εταιρείας πάντα μου άρεσαν και ήταν τόσο όσο σε όλα. Τόση γεύση, τόση διάρκεια, τόσα μλ που αντέχουν μέχρι να θέλουν αλλαγή. Θα μου άρεσε αν ήταν συμβατό και με παλιότερες αντιστάσεις της εταιρείας γιατί έχω ένα τεράστιο κουτί γεμάτο με αυτές αλλά τι να κάνεις, αυτό είναι το κλασικό που συμβαίνει. Χωράει μπόλικο υγρό, 5μλ, οπότε μου κρατάει σχετικά καλά αν και έχει κάμποση κατανάλωση λόγω πνευμονικού. Διαρροές δεν έχω δει ακόμα , μαζεύει υδρατμούς και έχει κάνα δάκρυ αλλά όποιος έχει συσκευές τύπου ΒΒ ξέρει ότι ζει με ένα χαρτομάντηλο αγκαλιά ότι και να γίνει.Το Centaurus Boro tank τώρα, το επισκευάσιμο μπόρο της εταιρείας δηλαδή, είναι μια τίμια πρώτη προσπάθεια για μπόρο. Ευτυχώς τα έχουν σκεφτεί όλα και έχουμε κανονικά αντάπτορα, πάρα πολύ βολικό μάλιστα, για να μπορούμε να στήσουμε κανονικά πάνω σε ένα μοντάκι. Ο αέρας στο συγκεκριμένο χτυπάει από κάτω την αντίσταση οπότε η ροή του αέρα αλλάζει, αλλάζοντας πιν που είναι συνάμα και ο πόλος του μπόρο. Έχουμε τρεις επιλογές αέρα, 1μμ-2μμ και 3μμ και είναι και οι τρεις φουλ πνευμονικές. Που οκ για τις δύο το καταλαβαίνω αλλά και αυτή που λέει 1μμ είναι πολύ τεράστια για 1μμ και σίγουρα αφορά τους λάτρεις του πνευμονικού.

Το στήσιμο της αντίστασης είναι πολύ εύκολο και το ντεκ βολεύει πολύ για γρήγορα στησίματα στο πόδι. Το ίδιο δεν ισχύει για το βαμβάκωμα όμως νομίζω θέλει λίγο να το προσέξεις το βαμβάκι γιατί από τη μία θα βάλεις πιο χοντρούτσικο σύρμα αλλά από την άλλη τα δύο λούκια για το βαμβάκι δεν είναι και τα πιο άνετα οπότε θέλει καλό αφράτεμα και προσοχή να μην το στουμπώσεις μέσα στο λούκι γιατί δεν θα τροφοδοτεί σωστά και θα φας στεγνό βαμβάκι εύκολα. Δεν το έπαθα, μπορεί και να μη το κάνει και να τροφοδοτεί τέλεια ακόμα και έτσι αλλά από αυτά που έχω ζήσει και έχω δει, εδώ αν στουμπώσεις βαμβάκι το υγρό δεν θα ανέβει ποτέ πάνω. Προσεκτικό βαμβάκωμα και κόψιμο για το βαμβάκι και είσαι μια χαρά.

Αυτά.Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 892
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 30, 2023, 14:44 »


(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)
Mε τον κωδικό LB80 η συσκευή κοστίζει $47.79
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα με τον κωδικό που θα βάλετε.

Μιας και μου έστειλε η Sourcemore να τσεκάρω και κάποια επιπλέον χρώματα του Β80, τσίμπησα και εκπτωτικό κωδικό για όποιον θέλει, είπα να γράψω την άποψη μου μετά από ένα μήνα χρήσης των δύο συσκευών. Χρησιμοποιώ καθημερινά και τις δύο συσκευές εναλλάξ ανάλογα του που βρίσκομαι ή του τι θέλω να κουβαλάω μαζί μου. Το Β60 είναι το μόνιμο μου ποντάκι και εννοείται πάντα με τις εργοστασιακές αντιστάσεις. Όταν δεν θέλω κάτι πολύ μικρό και διακριτικό αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι τυχόν διαρροές ή στησίματα κλπ, του έχω μόνιμα το μπόρο με τις εργοαστιακές αντιστάσεις της Lost Vape που αντέχουν μαζί με ένα 30μλ μπουκαλάκι και είμαι μια χαρά. Κανένα παράπονο.

Το Β80 είναι η βασική μου συσκευή όταν δεν θέλω να πάρω μαζί μου ένα από τα κλασικά FEV-μοντ σετάκια μου. Αν και είχα φύγει από την λογική των μπόρο για αρκετό διάστημα, τώρα που επανήλθαν στη μόδα και όχι μόνο στο high end, άρχισα πάλι να τα χρησιμοποιώ αλλά συγκεκριμένα μόνο το Β80. Είχα σκεφτεί να πάρω διάφορα μπόρο που έχουν βγει τελευταία και είναι πολλά αλλά τελικά έμεινα με το Centaurus μπόρο της εταιρείας και ένα Vapesnail που μου είχε ξεμείνει και δεν έδωσα όταν πούλησα όλη τη μπόρο συλλογή μου. Αεράτο το Centaurus ακόμα και στο 1μμ για τα δικά μου γούστα κλασικά αλλά επείδη αυτή τη περίοδο ατμίζω παραπάνω με βόλεψε γιατί τον  ζητούσα τον παραπάνω αέρα. Άλλωστε στα σφιχτά τίποτα δεν θα με κάνει να αλλάξω τους FEV μου και την απίστευτη τζούρα χωρίς γεύση με τίποτα. Διαρροές δεν έχω δει, το βαμβάκι θέλει να το δουλέψεις πολύ καλά γιατί ζητάει αρκετό αλλά στα λούκια θα μπουκώσει αν δεν το αφρατέψεις κατάλληλα. Τα ντριπ τιπ της συσκευασίας είναι αρκετά και σίγουρα θα βρείτε ένα από όλα που θα σας βολέψει, εγώ βολεύτηκα τελικά αυτό το πλακουτσωτό. Σημαντικό επίσης ότι το συγκεκριμένο σετάκι μου έχει πέσει αρκετές φορές παραπάνω από όσες θα ήθελα και πέρα από τα σημάδια που είναι λογικό να υπάρχουν γιατί τις περισσότερες φορές σκάει πάνω σε πλακάκι, δεν έχω δει το χρώμα να φεύγει ακόμα και τα πορτάκια είναι μια χαρά στη θέση τους ακόμα. Θα δείξει στο μέλλον.

Το βασικό που θέλω να κρατήσει κάποιος είναι ότι αν θέλετε να παίξετε μόνο με ότι σας δίνει η συσκευασία και να μην βάλετε κάποιο άλλο μπόρο, να το πάρετε αν είστε του πνευμονικού ή του σφιχτού πνευμονικού εφόσον παίζετε μόνο με αεράτους ντρίπερ και ο αέρας στα μπόρο της συσκευασίας σας φανεί σφιχτός, που δεν είναι μεταξύ μας.

Αυτά και καλή χρονιά!Αποσυνδεδεμένος ΒΑΓΓΟς

 • 1
 • Φύλο: Άντρας
Απ: LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 30, 2023, 23:36 »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΧΡΟΝΙΑ
Πολύ ωραίο και κατανοητό το κείμενο σε ευχαριστούμε
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 31, 2023, 02:54 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος axilleaspro

 • ***
 • 538
 • Φύλο: Άντρας
Απ: LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 09, 2024, 20:34 »Καλησπέρα παιδιά. Καλή Χρονιά.
Είπα να γράψω  δύο λόγια γι’ αυτή την καταπληκτική συσκευή που ανανέωσε τη συλλογή μου και να συμπληρώσω την, όπως πάντα, κατατοπιστική παρουσίαση του Ζάμπλουτου.
Προχώρησα στην αγορά του συγκεκριμένου λόγω του έρωτά μου με το Mulus που ήταν η συσκευή που κατέληγα να παίρνω μαζί μου σε εξωτερικούς  χώρους με τις εργοστασιακές κεφαλές  (ευκολία μεταφοράς λόγω σχήματος και μεγέθους, μεγάλη αυτονομία υγρού, απουσία διαρροών).
Το Centaurus B80 είναι πολύ όμορφο εξωτερικά, ειδικά με τα διάφανα μαγνητικά πορτάκια (πήρα το Magnetic Black) και ένα ωραίο wrap για τη μπαταρία μας. Φαίνεται ξεκάθαρα και η στάθμη του υγρού μας χωρίς να ανοίξουμε το πορτάκι.
Έρχεται με δύο boro tank… ένα που παίρνει τις εργοστασιακές κεφαλές της Lost Vape και ένα που δέχεται την επισκευάσιμη γέφυρα (ατμοποιητής) της εταιρίας.
Όταν βάζουμε ένα boro tank στη συσκευή και την ενεργοποιήσουμε με 5 κλικ του fire button διαβάζει την αντίσταση και ρυθμίζει μόνη της τα προτεινόμενα watt. Όσο και να αλλάζουμε χειροκίνητα τα watt με τα + - κουμπάκια θα ατμίζουμε με τον ίδιο τρόπο. Για να αλλάξουμε πραγματικά τα watt, πατάμε 3 φορές το fire button και εμφανίζεται ένα R (RBA) στην οθόνη , ανάμεσα στα Ω και στο μετρητή τζουρών. Ωραία προσθήκη για νεοεισερχόμενους στο άθλημα.
 Πατώντας ταυτόχρονα το fire button και το + κλειδώνουν τα μικρά κουμπάκια και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κατά λάθος τα watt (άχρηστο εφόσον κλείσουμε το πορτάκι). Με τον ίδιο τρόπο ξεκλειδώνουν.
Πατώντας ταυτόχρονα το fire button και το - μηδενίζουμε τις τζούρες.
Με 5 κλικ του fire button απενεργοποιούμε τη συσκευή.
Ασχολήθηκα μόνο με το επισκευάσιμο κομμάτι του Centaurus που είναι και ο κύριος λόγος της αγοράς του. Εύκολο στήσιμο, μεγάλη χωρητικότητα, ωραία τσιγαρίσια τζούρα (με το 1 mm πινάκι) και πολύ καλή γεύση. Θα συμφωνήσω με τον Ζάμπλουτο ότι η αίσθηση της τζούρας με το 1mm πινάκι είναι για κατιτίς παραπάνω (1,2mm) αλλά δεν ξεφεύγει από τον mtl προσανατολισμό της.
Διαρροές μικρές είχα μόνο στα δύο πρώτα γεμίσματα, αμέσως μετά το γέμισμα. Μετά βρήκα τον τρόπο να το γεμίζω απροβλημάτιστα. Το κάνω με τη συσκευή στο πλάι και όχι όρθια όπως στο Mulus καθώς η τρύπα αναπλήρωσης βρίσκεται στο κέντρο του tank και όχι πάνω όπως στο Mulus. Μετά γυρνάω τη συσκευή ανάποδα ενώ ταυτόχρονα πιέζω την τάπα σιλικόνης στη θέση της και το κρατάω έτσι για ένα δυό δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό εκτονώνεται η πίεση που δημιουργείται στο tank χωρίς διαρροές.

Αποσυνδεδεμένος axilleaspro

 • ***
 • 538
 • Φύλο: Άντρας
Απ: LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 25, 2024, 18:41 »
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     [size=78%]Αν είστε ψυχαναγκαστικοί σαν κι εμένα και σας ενοχλεί το κροτάλισμα όταν παίζετε τη συσκευή με τα χέρια σας, λόγω μη καλής εφαρμογής των πλαστικών μαγνητικών καπακίων με την πατούρα του μοντακίου (έχει μια μικρή διαφορά που επιτρέπει στο καπάκι να κινείται δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω όταν το σπρώχνουμε με τα δάχτυλα), υπάρχει λύση. Τοποθετήστε μια λεπτή λωρίδα μονωτικής ταινίας σε οποιοδήποτε σημείο στη δεξιά ή την αριστερή πλευρά της πατούρας του μοντακίου. Αν το κροτάλισμα συνεχίζει, κάντε το ίδιο στην απέναντι πλευρά. Πιστεύω έτσι λύνεται το πρόβλημα σε οποιοδήποτε μοντάκι με μαγνητικά πορτάκια που δεν εφαρμόζουν τέλεια. Το Centaurus έγινε μασίφ.[/size]

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 892
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: LOST VAPE CENTAURUS B60 AIO & B80 AIO
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 24, 2024, 13:48 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)
H συσκευή βρίσκεται ήδη σε έκπτωση και μου πρότειναν να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό CVD2019.
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα απολύτως με τον κωδικό που θα βάλετε.

Μου ήρθαν καινούργια χρωματάκια και το τσέκαρα στη σελίδα ότι παίζει σε όντως καλή τιμή οπότε ήρθα να το προτείνω ξανά! Γιατί το προτείνω όμως και σε ποιούς το προτείνω; Αυτή τη στιγμή η συσκευή βλέπω στο σάιτ έχει 26e, συν τα όποια μεταφορικά, που τη θεωρώ πολύ τίμια τιμή για μια συσκευή που μπορεί να χρησιμοποήσει κάποιος νέος στο άτμισμα αν έχει ανοχή στο σχήμα/βάρος και δεν ψάχνει κάτι που να του θυμίζει 100% το τσιγάρο. Παίρνεις μια συσκευή με έτοιμες αντιστάσεις, με προοπτική αν θες να κάνεις το επόμενο βήμα να βάλεις και ένα επισκευάσιμο boro ή αν βαρέθηκες να στήνεις και θες να κάνεις ένα βήμα πίσω και να παίξεις και με εργοστασιακές που πλέον είναι πολύ παραπάνω από απλά τίμιες στο θέμα γεύση. Μπορείς να δοκιμάσεις διάφορα στυλ ατμίσματος με την ίδια συσκευή χωρίς να πρέπει να αγοράσεις 5 διαφορετικά ποντάκια. Γιατί για μένα είναι αντίπαλος των ποντ και όχι ενός ατμιστικού σετ ατμοποιητής-μοντάκι. Από τη μία καταλαβαίνω ότι στα 50ε που έχει στην Ελλάδα είναι κατανοητό γιατί κανείς δεν θα σκεφτεί να πάρει συσκευή με ενσωματωμένη μπαταρία αλλά από την άλλη βλέπω ανθρώπους να αγοράζουν ποντάκια με 40ε γιατί τα σπρώχνουν σαν τρελοί τα μαγαζιά και ο χονδρέμπορας, ποντάκια της Vaporesso εσάς κοιτάω, οπότε ναι, πάρτε και τη δική μου γνώμη στο θέμα χαχαχα.

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8828 1116683 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 15, 2024, 06:58
από Sergios
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4071 824887 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 14, 2024, 08:49
από Buliwyf
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4701 507913 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 12, 2024, 22:23
από Sergios
Hellvape Dead Rabbit MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 8 9037 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 09, 2024, 16:36
από Sergios
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 815 155054 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 11:01
από Barbapaidi
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4918 569122 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 06:49
από Tol1as
Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Μηχανικά mods] 2335 244192 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 02:38
από Sergios
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1815 294532 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 17:28
από Xxristos
Σύρματα MTL fused clapton & άλλα πλεκτά Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 3 1865 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 16:32
από chkontog
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3451 763099 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 15:08
από Tol1as
Hashtag Shake and Vape 1 1219 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 07, 2024, 00:18
από chkontog
VOOPOO Doric Galaxy Pod kit [AIO (Όλα σε ένα)] 8 4107 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 05, 2024, 22:48
από Tem