vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

22 επισκέπτες, 4 χρήστες
Mimhsdr, manoslykos, treloneritis, bloodlessz

Twitter

Pioneer RTA By BP Mods

Αποσυνδεδεμένος Tem

 • *****
 • 9552
 • Φύλο: Άντρας
Pioneer RTA By BP Mods
« στις: Ιουλίου 26, 2020, 18:01 »

B P Mods/Dovpo Collaboration
Designed by BP Mods.

Manufactured by DOVPO
Made in China
Αυτός είναι ο Pioneer RTA By BP Mods ………
Η συσκευασία είναι αν μη τι άλλο αρκετά όμορφη και πλήρης ......

Unboxing…….ανοίγοντας το πορτοκαλί κουτί θα βρούμε τα παρακάτω :

 • 1 x Ατμοποιητή Pioneer RTA
 • 1 x Ανταλλακτικό Tank PCTG
 • 1 x Ανταλλακτικό Tank Ultem
 • 1 x Ανταλλακτικό Drip Tip PCTG
 • 1 x Ανταλλακτικό Drip Tip Ultem
 • 1 x Accessory Pack (περιέχει 2 Airflow Pins του 1.2 και 1.5mm , ανταλλακτικά o rings και βίδες, 2 Ni80 fused clapton coils)
 • 1 x καρτέλλα  με το λογότυπο του σχεδιαστή ... και τους πιθανούς συνδυασμούς με σύρματα και mods ..... με διαβάθμιση από great μέχρι ..... totally fuck off !!!
Ο Pioneer RTA είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι (σώμα) και PC (tank). Η διάμετρός του είναι 22 mm και η χωρητικότητά του είναι 3,7 ml. Το συνολικό του ύψος είναι 48.3mm.


Η λειτουργία του στηρίζεται στον σχεδιασμό ροής αέρα που επιτυγχάνεται με τα τρία διαφορετικά airflow pins (0.8mm, 1.2mm και 1.5mm) και το δαχτυλίδι κρυφής ρύθμισης αέρα  (στο κάτω μέρος του ατμοποιητή).

Πρώτες εντυπώσεις…… σίγουρα θετικές. Αναφέρομαι αποκλειστικά στην εμφάνιση του ατμοποιητή..... σχετικά μικρές διαστάσεις, μεγάλη χωρητικότητα, αναπλήρωση υγρού από το πάνω μέρος.


Στήσιμο του ατμοποιητή…… το στήσιμο της αντίστασης είναι αρκετά εύκολο. Οι βίδες που συγκρατούν την αντίσταση στα δύο posts του deck είναι μικροσκοπικές, αλλά δεν θεωρώ ότι θα προβληματίσουν τον χρήστη που θα έχει τα κατάλληλα εργαλεία.  Στο πρώτο στήσιμο χρησιμοποίησα λεπτό σύρμα Kanthal A1 mtl fused clapton 32ga*2+38ga.Συναρμολόγηση του ατμοποιητή….. με προβλημάτισε μπορώ να πώ αρκετά αφού δεν βιδώνει καθόλου εύκολα η καμπάνα με το tank στη βάση του deck. Για να αποκλείσω την πιθανότητα ελαττωματικού tank δοκίμασα και τα άλλα δύο της συσκευασίας αλλά το αποτέλεσμα ήταν πανομοιότυπο.  Σε όλες τις περιπτώσεις η προσπάθεια κατέληγε σε στραβοβίδωμα. Οι σπείρες της καμπάνας δεν φτάνουν καθόλου εύκολα να βιδώσουν στο deck. Χωρίς το tank η καμπάνα βιδώνει απροβλημάτιστα αφού δεν υπάρχει το εμπόδιο που δημιουργεί το oring όταν έλθει σε επαφή με το κάτω μέρος του tank. Και αυτό βέβαια εφόσον στην προηγούμενη προσπάθειά μας δεν έχουμε καταστρέψει τα σπειρώματα.  Χρησιμοποίησα με επιτυχία ένα μικρότερο oring αντιμετωπίζοντας έτσι το πρόβλημα. Θεώρησα όμως ότι το πιο λεπτό oring θα μπορούσε να δημιουργήσει διαρροές..... έτσι επανέφερα το αρχικό λαστιχάκι και μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να συναρμολογήσω πλήρως τον ατμοποιητή. Κατέληξα τελικά στο συμπέρασμα ότι μάλλον είναι προτιμότερη η ανορθόδοξη λύση του να τοποθετήσεις πρώτα το tank στο deck και στη συνέχεια να βιδώσεις το πάνω μέρος του ατμοποιητή (με την καμπάνα). Μόνο έτσι δεν υπάρχει πιθανότητα  στραβοβιδώματος. Αλλά δεν είναι αυτή η σωστή σειρά. Ενδεχομένως με τη χρήση να διορθωθεί το θέμα αυτό. Μπορεί να μη συμβαίνει σε όλους τους Pioneer, ίσως ήταν προβληματικός ο δικός μου... δεν ξέρω, όμως είναι μάλλον προφανές ότι υπάρχει όντως ένα γενικότερο θέμα.....  Να αναφέρω βέβαια στο σημείο αυτό ότι το πάνω μέρος του πλαστικού tank με το σπείρωμα βιδώνει χωρίς πρόβλημα στο πάνω μέρος του ατμοποιητή. Η αναπλήρωση υγρού δεν με προβλημάτισε. Το πάνω καπάκι ανοίγει με μια ελάχιστη στροφή προς τα αριστερά. Στην αμέσως επόμενη αναπλήρωση είχα αρκετές μπουρμπουλήθρες και σημαντική διαρροή από το κάτω μέρος του ατμοποιητή. Πάντα με αναλογία υγρού 70/30 ή 80/20 VG/PG. Στα επόμενα στησίματα δεν είχα άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσω πολύ περισσότερο βαμβάκι και εννοείται χωρίς αφράτεμα, αντιμετωπίζοντας προσωρινά μόνο τα προβλήματα διαρροών.

Ρύθμιση του αέρα και δοκιμές με τα airflow pins…… η βασική ρύθμιση του αέρα γίνεται με τη χρήση των τριών διαφορετικών airflow pins (0.8mm, 1.2mm και 1.5mm). Ο Pioneer έρχεται με προεγκατεστημένο το πιο σφιχτό pin (0.8mm). Με το συγκεκριμένο pin η τζούρα είναι πραγματικά σφιχτή, δίνοντας ίσως την πιο καλή εμπειρία mtl χρήσης….ακολουθεί το αμέσως επόμενο pin (1.2mm). Η ρύθμιση του δαχτυλιδιού κρυφής ρύθμισης αέρα  που γυρίζει με σχετική δυσκολία (και μόνο αν ξεβιδώσουμε τον ατμοποιητή) ουσιαστικά δεν επιφέρει κάποια αλλαγή στο τελικό αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιηθούν τα δύο αυτά pins αφού ούτως ή άλλως η ποσότητα του αέρα που χτυπάει την αντίσταση καθορίζεται από την εσωτερική διάμετρο του pin. Προσωπικά δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα το αποτέλεσμα όταν χρησιμοποίησα το pin του 1.5mm. Στην τελευταία αυτή περίπτωση η τζούρα γίνεται αρκετά αεράτη. Καλύτερο πάντως αποτέλεσμα στην περίπτωση του 1.5mm pin μπορεί να δώσει μια ρύθμιση του δαχτυλιδιού αέρα στις δύο ή τρεις μικρές τρύπες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αλλαγή του airflow pin γίνεται απλά χωρίς οποιαδήποτε παρέμβαση στο εσωτερικό ή στο στήσιμο του ατμοποιητή, κάτι δηλαδή που καταγράφεται σίγουρα στα θετικά του.... Να επισημάνω επίσης στο σημείο αυτό ότι για τους φίλους της πνευμονικής τζούρας διατίθεται και ένα DL Extension Kit με διαφορετική καμπάνα και airflow pins εσωτερικής διαμέτρου 2.0 και 2.9mm. Στην περίπτωση αυτή δεν αλλάζουν οι διαστάσεις του ατμοποιητή αλλά μόνο η περιεκτικότητά του που απλά περιορίζεται λόγω της μεγαλύτερης καμπάνας.
Τελικά συμπεράσματα…… είναι αλήθεια ότι ο Pioneer RTA με προβλημάτισε..... Τόσο με τη συναρμολόγηση όσο και με τις διαρροές κατά τη χρήση. Αξιολογώ σίγουρα αρνητικά και το γεγονός ότι θερμαίνεται μάλλον υπερβολικά. Ειδικά σε συνεχόμενες τζούρες οι θερμοκρασίες φτάνουν στα ύψη…. Το φαινόμενο της υπερθέρμανσης κάνει την εμφάνισή του πιο έντονα στην περίπτωση του σφιχτού airflow pin (0.8mm). Με σχετικά συντηρητικά στησίματα η κατάσταση βελτιώνεται σαφώς. Αλλά δεν είναι αυτά τα μοναδικά αρνητικά....αφού ο ατμοποιητής μπορεί να γίνει και θορυβώδης. Από λίγο μέχρι πολύ θορυβώδης..... ανάλογα πάντα με την ένταση της εισπνοής , το airflow pin που χρησιμοποιούμε και τις ρυθμίσεις του δαχτυλιδιού αέρα. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ένας εντελώς αθόρυβος ατμοποιητής.
Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος mtl που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά....... σίγουρα επίσης δεν ανήκει στην κατηγορία high end ....... είναι ένας εμφανισιακά όμορφος ατμοποιητής που μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει καλή γεύση. Με την κατάλληλη ποσότητα βαμβακιού στο στήσιμο της αντίστασης θα αποφύγουμε μόνο προσωρινά την πιθανότητα εμφάνισης διαρροών....... ενδεχομένως και με το κλείσιμο του αέρα κατά την αναπλήρωση υγρού.....ή ακόμα και με την αναπλήρωση από το κάτω μέρος. Κατά την προσωπική μου εκτίμηση η τελευταία αυτή περίπτωση είναι η ασφαλέστερη και ουσιαστικά μοναδική επιλογή για να μην έχουμε διαρροές. Τέλος, το δαχτυλίδι ρύθμισης αέρα μόνο απροβλημάτιστα δεν λειτουργεί......όταν ο ατμοποιητής είναι πάνω στο mod απλά είναι αδύνατο να περιστραφεί.....και όταν δεν είναι στο mod περιστρέφεται με δυσκολία. ϊσως όμως αυτό να μην είναι και πολύ σημαντικό. Αξιολογώ σίγουρα θετικά τη μεγάλη χωρητικότητα του ατμοποιητή σε συνδυασμό με τις μικρές του διαστάσεις.

Χωρίς αμφιβολία κάτι δεν έχει πάει καλά με τον γενικότερο σχεδιασμό......

Ο Pioneer RTA υπάρχει σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις …… stainless και black(DLC).
Στην ελληνική αγορά διατίθεται στην τιμή των 40 € περίπου.

Update : Αντικατέστησα αρκετά από τα orings όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν τοποθετημένα στον ατμοποιητή αυτά που προβλέπονται από το λεπτομερές διάγραμμα που απεικονίζεται παραπάνω. Τελικά ένα από αυτά ήταν και το oring στό deck.......Με την αλλαγή αυτή έλυσα οριστικά το πρόβλημα με το προβληματικό βίδωμα.

Ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται εδώ κατάφερα να περιορίσω κάπως το πρόβλημα των διαρροών, όμως μόνο περιστασιακά και όχι οριστικά. Με οποιοδήποτε γενικότερα στήσιμο υπάρχουν διαρροές που εμφανίζονται σίγουρα, αν όχι με την πρώτη αναπλήρωση υγρού, στις αμέσως επόμενες αναπληρώσεις. Δεν υπάρχει ουσιαστικά λύση στο πρόβλημα αυτό... μόνο ίσως μια νεότερη έκδοση του ατμοποιητή μελλοντικά. Προς το παρόν όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί μαζί του θα πρέπει να εξοικειωθεί πλήρως με την πραγματικότητα ότι ο ατμοποιητής έχει διαρροές. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή αναπλήρωσης υγρού από το κάτω μέρος που ελεχιστοποιεί το πρόβλημα. Μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα χρήσης και πάντα με το κατάλληλο στήσιμο περιόρισα σαφώς το φαινόμενο της υπερθέρμανσης. Με το airflow pin του 1.2 mm ο Pioneer RTA έχει μάλλον την καλύτερη απόδοση .... και από άποψη γεύσης και σαν mtl ατμοποιητής γενικότερα.« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 27, 2022, 11:42 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

 • ***
 • 863
 • Φύλο: Άντρας
 • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 27, 2020, 11:37 »
Μπράβο Θέμη! Πολύ ωραία, πλήρης και κατατοπιστικότατη η παρουσίασή σου.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Christos Z

 • **
 • 170
 • Φύλο: Άντρας
 • To Vape or Not To Vape
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 27, 2020, 12:31 »
Σε συνεχόμενες τζούρες ζεσταίνεται και στο πάνω μέρος δηλαδή στην περιοχή των πτερυγίων και στο επιστόμιο;
Καλό είναι πάντως να υπάρχουν και τέτοιες κριτικές γιατί μέχρι στιγμής όλοι οι youtubers τον εκθειάζουν.

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • *****
 • 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 27, 2020, 12:43 »
Όχι όλοι. Και νομίζω είναι μια καλή ευκαιρία να υπενθυμίσω τον Klaus που τα λέει πολύ καλά τις περισσότερες φορές. Ειδικά στα mtl τον βρίσκω πάντα on point.


Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 882
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 27, 2020, 13:51 »
Επιτέλους κάποιος τα είπε!! Ένιωθα ότι είτε μου έστειλαν ελαττωματικό από την εταιρεία είτε ότι δεν έχω ιδέα τι κάνω.

Δευτέρα τον πήρα και Τρίτη τον έδωσα οπότε δεν έλυσα τελείως το πρόβλημα των διαρροών πριν τον στείλω σε άλλες αγκαλιές. Το πρώτο γέμισμα πάντα πήγαινε καλά αλλά από το δεύτερο ξέρναγε το υγρό από κάτω και δοκίμασα και με μπόλικο βαμβάκι, πολύ παραπάνω από ότι θα έπρεπε να μπαίνει.

Αυτό με το βίδωμα της καμπάνας ενώ είναι πάνω και το τανκ μου έσπασε και μένα τα νεύρα αλλά σε μένα τα σπειρώματα νομίζω ήταν το πρόβλημα γιατί βίδωνε μόνιμα στραβά αν δεν το έσπρωχνα λίγο πρώτα να «κουμπώσει» λίγο πριν αρχίσω να στρίβω.

Τελευταίο αφήνω το σημαντικότερο μειονέκτημα, ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ. Πρέπει να στήσεις με πολύ λεπτό σύρμα και να παίξεις με βατ κοντά στο 0 για να καταφέρεις να κάνεις 5 τζούρες συνεχόμενες.

Αποσυνδεδεμένος Tem

 • *****
 • 9552
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 27, 2020, 15:12 »
Σε συνεχόμενες τζούρες ζεσταίνεται και στο πάνω μέρος δηλαδή στην περιοχή των πτερυγίων και στο επιστόμιο;
Καλό είναι πάντως να υπάρχουν και τέτοιες κριτικές γιατί μέχρι στιγμής όλοι οι youtubers τον εκθειάζουν.
Ζεσταίνεται όντως αρκετά και στην περιοχή της ψύκτρας-πτερυγίων στο πάνω μέρος του ατμοποιητή. Εννοείται ότι το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο σε συνεχόμενες τζούρες και φυσικά λιγότερο έντονο όταν ατμίζουμε σε χαμηλές τιμές watt. Το βιδωτό πλαστικό επιστόμιο λόγω υλικού ζεσταίνεται λιγότερο.

Αποσυνδεδεμένος makis206

 • *****
 • 3524
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 27, 2020, 17:06 »
Επιτέλους κάποιος τα είπε!! Ένιωθα ότι είτε μου έστειλαν ελαττωματικό από την εταιρεία είτε ότι δεν έχω ιδέα τι κάνω.


Ζάμπλουτε μήπως έστειλαν και σε εσένα το πρώτο batch με αρκετά -ενδεχομένως- προβλήματα στην κατασκευή του; Σε ρωτάω επειδή έκαναν και σε εμένα την απόπειρα να τον στείλουν αλλά μας πρόλαβε το τελωνείο.. ;)

Πάντως ήταν ειλικρινείς μαζί μου (μιλάω για την ίδια την Dovpo ), ξεκαθάρισαν ότι όντως μπορεί να συναντήσω παρόμοια προβλήματα με δαυτον και ζήτησαν από εμένα να τους τα αναφέρω ένα ένα. Κατόπιν θα μου έστελναν νέο κομμάτι βέβαια (παραγωγής που θα έφευγε στα καταστήματα προς πώληση ) και βάσει αυτού θα ήθελαν να αναφερθώ στο review που θα του έκανα τελικά.

Αν σε αυτόν που παρέλαβες περιείχε και το DL kit το πακέτο τότε πιθανότατα να έλαβες κι εσύ απο την πρώτη παρτίδα.

Φυσικά εγώ δεν έμαθα ποτέ πως αποδίδει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Ο Klaus με απετρεψε από το να πάω να τον αγοράσω μετά το στραπάτσο με το τελωνείο.. :D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 27, 2020, 20:14 από makis206 »

Αποσυνδεδεμένος harisde1

 • **
 • 121
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 27, 2020, 17:09 »
 Η υπερθέρμανση σώζεται κάπως με το πιν των 1.2 χιλιοστών γιατί περνάει περισσότερος αέρας....
Το θέμα διαρροών στο γέμισμα δυστυχώς το αντιμετώπισα όπως και με τον berserker... γέμισμα από κάτω με μπουκάλι με στενή μύτη...

Αποσυνδεδεμένος Tem

 • *****
 • 9552
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 27, 2020, 21:58 »
Aκόμα και με αυτόν τον τρόπο γεμίσματος είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα κάνει διαρροή. Απλά δεν θα την κάνει τη στιγμή που γεμίζεις το υγρό. Επίσης ισχύει όντως η παρατήρηση ότι με το pin του 1.2mm περιορίζεται έστω και ελάχιστα το φαινόμενο της υπερθέρμανσης. Το ίδιο ισχύει και με το αμέσως επόμενο pin, αυτό με την διάμετρο 1.5mm. Aλλά στην τελευταία αυτή περίπτωση ο ατμοποιητής γίνεται αρκετά αεράτος....και επιπλέον κάνει την εμφάνισή του ένα ακόμα πρόβλημα.....αυτό με το σφύριγμα (σε συνδυασμό πάντα με το ύψος στο οποίο έχει τοποθετηθεί η αντίσταση).
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2020, 09:13 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

 • ***
 • 882
 • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 27, 2020, 22:06 »

Ζάμπλουτε μήπως έστειλαν και σε εσένα το πρώτο batch με αρκετά -ενδεχομένως- προβλήματα στην κατασκευή του;
Σίγουρα ήταν το πρώτο batch και για αυτό δεν ασχολήθηκα και παραπάνω, απλά τον έδωσα αλλού.

Η υπερθέρμανση σώζεται κάπως με το πιν των 1.2 χιλιοστών γιατί περνάει περισσότερος αέρας....
Το θέμα διαρροών στο γέμισμα δυστυχώς το αντιμετώπισα όπως και με τον berserker... γέμισμα από κάτω με μπουκάλι με στενή μύτη...
Σε δοκιμή για γέμισμα από κάτω δεν κάνει διαρροές αμέσως αλλά όταν το άφησα για αρκετή ώρα είδα το μοντάκι μέσα στα υγρά μετά. Ευτυχώς ήταν το πρώτο μου αθάνατο Pico που δεν νιώθει τίποτα.
Για μένα το 1.2 ήταν ψίλο μεχ η τζούρα του και το 1.5 δεν μου άρεσε καθόλου, σφύριγμα δεν νομίζω να είχα.

Αποσυνδεδεμένος Tem

 • *****
 • 9552
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #10 στις: Ιουλίου 27, 2020, 22:21 »
Ναι, μάλλον είναι αρκετά δύσκολο να μην κάνει διαρροή μετά από κάποια ώρα.
Να αναφέρω επίσης με την ευκαιρία ότι εγώ τον αγόρασα από κατάστημα και σίγουρα δεν ήταν η πρώτη παρτίδα.

Αποσυνδεδεμένος nXtLs

 • ***
 • 908
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #11 στις: Ιουλίου 28, 2020, 17:46 »
Στο τσακ δεν τον πήρα μτχ ... ηταν κ σε καλη τιμη αλλα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα  μάλλον καλα έκανα κ δεν τον πήρα !


Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Tem

 • *****
 • 9552
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #12 στις: Ιουλίου 28, 2020, 22:17 »
Έτσι ακριβώς. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.

Αποσυνδεδεμένος manajoma

 • ***
 • 753
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #13 στις: Ιουλίου 29, 2020, 13:57 »
καλησπερα σε ολους , δεν γραφω πλεον συχνα , αλλα εδω θα σας πω το εξης 
Τσαμπα το hype 
ειναι κατω του μετριου ο συγκεκριμενος 
ακομα και για τα σχετικα λιγα χρημματα που κοστιζει 

ομορφος ΝΑΙ , αλλα μεχρι εκει 

ναχαμε να λεγαμε 

Αποσυνδεδεμένος Tem

 • *****
 • 9552
 • Φύλο: Άντρας
Απ: Pioneer RTA By BP Mods
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 30, 2020, 08:35 »
Update από τον Klaus Jedelsky ......


 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4904 526988 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 23, 2024, 22:59
από chouseinsf
ΑΤΜΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ : διηγηθειτε εμπειριες η εκφραστε το συγγραφικο σας ταλεντο Συζήτηση για το άτμισμα 7 795 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 23, 2024, 21:46
από Tem
Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές [Άτμισμα δημοσίως] 1044 233879 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 23, 2024, 21:24
από billythekid
Cloud One by Cloud Mods [Με φιτιλοαντίσταση] 2920 254587 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 20, 2024, 22:53
από nXtLs
Δυσλειτουργίες/προβλήματα του φόρουμ [Χρήση του φόρουμ] 1861 225012 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 19, 2024, 01:14
από Tem
BISHOP MTL RTA by Ambition Mods & The Vaping Gentlemen Club [Με φιτιλοαντίσταση] 226 58028 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 18, 2024, 00:32
από Giannis.B
Υγρά σειρά OMNIA Έτοιμα υγρά 13 9214 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 16, 2024, 22:07
από Antiprosopos
ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ, ΤΑΝΚ & ΕΠΙΣΤΟΜΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Φιλτράκια, τανκ και επιστόμια 316 88470 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 14, 2024, 18:34
από axilleaspro
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2910 394907 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 11, 2024, 12:31
από Kostik1982
Καθαρισμός ατμοποιητή Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 10 2650 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 10, 2024, 21:27
από ipomonias
The Vape Laboratory - Mix Shots by Lamda Shake and Vape 655 79468 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 09, 2024, 21:31
από Xxristos
Clearomizers νέες κυκλοφορίες Ατμοποιητές "εμπορίου" 622 169791 Τελευταίο μήνυμα Φεβρουαρίου 08, 2024, 19:22
από Antiprosopos