Καλησπερα φιλε,η γνωμη μου ειναι,οτι,εαν ο εργοστασιακος σε εχει κρατησει μακρυα απο το τσιγαρο κ σου αρεσει το "αθλημα",το να περασεις σε επισκευασιμο ειναι μια safe επιλογη.Διαφορα θα δεις θεωρω,σιγουρα,εαν κ δεν ειμαι γνωστης των τελευταιων mesh αντιστασεων ως προς την αποδοση τους,για να ειμαι απολυτα ειλικρινης.Κ αν δε μπεις στο τριπακι του χομπιστα κ περιοριστεις στη αγορα συρματος η' εστω ετοιμων φτηνων πλεκτων αντιστασεων κ βαμβακι,θα εχεις κ οικονομικο οφελος..
Η προταση μου θα ειναι μια κ μοναδικη..παρε κλωνο Kuma να σωθεις!!Πολυ καλυτερη γευση κ ενταση απο Fev,καλυτερο χτυπημα που θα το αναζητησεις,ποιοτητα οκ πλην των o rings της βασης,τα οποια απλα τα αλλαζεις,παιδικο στησιμο καταλληλο για αρχαριους,απροβληματιστος,παρελκομενα(τζαμακια κτλ),ταιριαζουν του Bishop,οποτε βρισκεις παντου,πινακια για ολων των ειδων mtl ατμισματος(θα βρεις την τζουρα σου σιγουρα),υπαρχει σε ελληνικο μαγαζι σε νορμαλ τιμη κατ' εμε..ολα υπερ σου.Ατμοποιητες οπως Innova και τον Millenium,δεν θα τους προτεινα για ξεκινημα..