vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

40 επισκέπτες, 3 χρήστες
Jorge, swtos, lounik

Twitter

CORE RTA by Vapefly

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

 • *****
 • 1576
 • Φύλο: Άντρας
 • perception is reality
CORE RTA by Vapefly
« στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 15:37 »

 Με δυο λόγια

O CORE RTA της Vapefly είναι σχεδιασμένος συνεργατικά από την Vapefly με τους «German 103 Team» (ομάδα 103 Γερμανών ατμιστών) και προβάλλεται ως «ντουμανο-τέρας».

Πρόκειται για έναν 25.2 mm-διαμέτρου RTA που στήνεται με μία ή με δύο αντιστάσεις. Το στήσιμο μονής αντίστασης, με την χρήση του συμπεριλαμβανόμενου προσαρμογέα driptip από 810 σε 510 και του δικού σας 510 driptip με φαρδύ κανάλι αέρα, μπορεί να σας δώσει ένα «πραγματικό» MTL άτμισμα, δεδομένου ότι ο άδειος χώρος (της δεύτερης αντίστασης) του deck σφραγίζεται με την συμπεριλαμβανόμενη σιλικονάτη τάπα.
Διαθέτει ένα «Q» -χαρακτηριζόμενο- σύστημα παροχής αέρα στις αντιστάσεις (λόγω του σχήματος τροφοδότησης και ροής του αέρα στην κάθε αντίσταση) και αποδίδει βέλτιστο συνδυασμό γεύσης και ντουμανιού.
Με το πρόσθετο bubble-tube τζαμάκι, η χωρητικότητα υγρού επεκτείνεται από τα 2ml στα 4ml.
Διαθέσιμα χρώματα:Προδιαγραφές & λειτουργικά χαρακτηριστικά

Διάμετρος: 25.2mm
 Ύψος: 46.4
mm
 Υλικό: 304
Stainless
 Driptip: 810 από PMMA (ή το δικό σας 510 με τον συμπεριλαμβανόμενο μετατροπέα 810/510)
 Χωρητικότητα: 2
ml με το ίσιο γυάλινο τζαμάκι ή 4ml με το bubble glass-tube
 Στήσιμο αντίστασης: Μονής/Διπλής
 Σπείρωμα: 510
 

Καινοτόμο "Q" κοίλο σύστημα παροχής αέρα στις αντιστάσεις.

Υποστηρίζει μονή & διπλή αντίσταση με το deck του, που τοποθετεί την κάθε αντίσταση σε μια κοίλη «φωλιά». Με μονή αντίσταση, η συμπεριλαμβανόμενη σιλικονάτη τάπα σφραγίζει την παροχή αέρα στον κενό χώρο της δεύτερης αντίστασης, αυξάνοντας έτσι την απόδοση της ροής του αέρα στην πλευρά της μονής αντίστασης. 
2ml χωρητικότητα υγρού και ένα bubble-tube για 4ml χωρητικότητα.
 

Σύστημα γεμίσματος από πάνω, ξεβιδώνοντας το top cap.
Ρυθμιζόμενο δαχτυλίδι αέρα στο κάτω μέρος.
 
 
Συσκευασία

Περιλαμβάνει: CORE RTA, προσαρμογέα driptip 810/510, 4ml bubble glass-tube, τριπλό κατσαβίδι, «κορδονάτο» βαμβάκι Firebolt της Vapefly, επιπλέον σιλικονάτα orings και φλάντζες, βίδες, σφικτήρες και εγχειρίδιο χρήσης.
 
Σχεδιαστικά χαρακτηριστικά & χρηστικότητα

Αποτελείται από 5 τμήματα:

Τα ξεχωριστά του σχεδιαστικά χαρακτηριστικά είναι:
·   Πολύ καλά μελετημένη σχεδίαση του deck. Είναι ένα χαμηλά-τοποθετημένο GTA-στυλ deck διπλής αντίστασης, όπου κάθε αντίσταση «φιλοξενείται» σε μια κοίλη «φωλιά» που της παρέχει αέρα από κάτω και πλευρικά ταυτόχρονα (μέσω 11 μικρών οπών σε κάθε αντίσταση). Αυτή η σχεδίαση, σχεδόν «αγκαλιάζοντας» τις αντιστάσεις, μειώνει την ποσότητα του αέρα παροχής σε κάθε αντίσταση που θα μπορούσε να «ξεφύγει» προς το driptip χωρίς να χτυπήσει πάνω στην αντίσταση κατά την διάρκεια έντονης τζούρας. Οι πολλές μικρές τρύπες παροχής αέρα στην αντίσταση, που είναι στην πραγματικότητα βαθιά κανάλια αέρα), επιτρέπουν παροχή αρκετού αέρα στις αντιστάσεις με αρκετή ησυχία.
·    Οι κεκλιμένες πλευρές της κορυφής του κεντρικού πύργου των post του deck μειώνουν την αρχική δίνη του αναρροφούμενου ατμού. Η επίδραση τους είναι σημαντική λόγω του πολύ κοντού ύψους της «καμπάνας» του χώρου ατμοποίησης (σε σχέση με το ύψος του deck) σε συνδυασμό με τον εσωτερικά διαμορφωμένο τρούλο της, που επίσης μειώνει την δίνη, ενώ παράλληλα συμπιέζει τον ατμό προς την κοντή και φαρδιά καμινάδα και το driptip.
·    Η βάση κάτω από το deck (και πίσω από το airflow δαχτυλίδι) έχει μέσα της έναν κόλουρο κώνο (από PMMA) που διανέμει ομαλά το μεγαλύτερο μέρος του εισερχόμενου αέρα στις πολλές τρύπες του deck κάτω από τις αντιστάσεις. Οι τρύπες αέρα του κεντρικού «πύργου» των post τροφοδοτούνται από 4 τρύπες, απέναντι τοποθετημένες στο κάτω μέρος του κεντρικού πυλώνα των post, οι οποίες είναι χωμένες χαμηλά μέσα στη βάση του κόλουρου κώνου. Αυτή σχεδίαση επίσης υποδηλώνει μια πολύ καλά μελετημένη διανομή της ποσότητας του εισερχόμενου αέρα (από το airflow δαχτυλίδι) στις διάφορες τρύπες αέρα του deck.
 

Για τα στησίματα χρησιμοποίησα προ-τυλιγμένες αντιστάσεις της Vapefly (βλ. κατωτέρω το μαύρο κουτί) από Ni80, που είναι 0.3Ω fused Clapton (26ga*2+38ga, Φ3mm, 6 σπείρες).

 
Στήσιμο μονής αντίστασης:
Παρά την διπλής αντίστασης σχεδίαση του deck του, σας συνιστώ να ξεκινήσετε το πρώτο στήσιμό σας με μόνη αντίσταση, χρησιμοποιώντας την παρεχόμενη τάπα σιλικόνης για να σφραγίζετε την άδεια -από αντίσταση- πλευρά του deck.
Αφού βιδώσετε στα post την αρχικώς λοξά τοποθετημένη αντίσταση (λόγω των ανισόπεδων «ποδιών» της), ευθυγραμμίστε την οριζόντια (με το κατάλληλο αξονάκι) κοντά στις τρύπες αέρα του deck από κάτω της και στην πλευρά της (προσοχή σε βραχυκύκλωμα). Στη συνέχεια, κόψτε τα «πόδια» της και βάλτε την τάπα σιλικόνης στην άδεια θέση αντίστασης του deck και πιέστε τα «πόδια» της με λαβίδα ώστε να χωθούν καλά μέσα στις οπές των ουρών του βαμβακιού. Μόνο έτσι η τάπα θα σφραγίσει πλήρως όλες τις τρύπες αέρα της άδειας πλευράς του deck.
 
   
 
   
Χρησιμοποιώντας ένα -από τα δύο περιλαμβανόμενα στη συσκευασία- «κορδονάτα» φυτίλια βαμβακιού Firebolt της Vapefly, στρίψτε το λίγο και τραβήξτε το μέσα από την αντίσταση πέρα-πέρα (προσεκτικά) μέχρι η ελεύθερη άκρη του φιτιλιού να φτάσει για ουρά που θα χωθεί μέσα στην τρύπα βαμβακιού του deck (όπως φαίνεται παραπάνω). Έτσι, θα μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε το υπόλοιπο του φυτιλιού (για επόμενο στήσιμο) μετά την κοπή του στο απαραίτητο μήκος (θα δείτε παρακάτω την χρήση του υπόλοιπου φυτιλιού στις φωτογραφίες του στησίματος της διπλής αντίστασης). Σπρώξτε (με λαβίδα) τις ουρές του φυτιλιού στις υποδοχές τους στο deck.
 

                              
Για MTL άτμισμα, χρησιμοποιήστε ένα 510 driptip (με φαρδύ κανάλι αέρα κατά προτίμηση), βάζοντάς το μέσα στον συμπεριλαμβανόμενο προσαρμογέα driptip 810/510 και ξεκινήστε το άτμισμα από το χαμηλότερα 25-30W, μειώνοντας την οπή αέρα του airflow δαχτυλιδιού.

  

Στήσιμο διπλής αντίστασης:
Χρησιμοποιείστε το bubble glass-tube για αύξηση της χωρητικότητας υγρoύ, μια και θα έχετε αυξημένη κατανάλωση υγρού με τις δύο αντιστάσεις. Βάλτε τώρα το Goon-styled 810 driptip (από PMMA). Επειδή οι υποδοχές των ποδιών των αντιστάσεων των post είναι ευμεγέθεις, τοποθετήστε και τις δύο αντιστάσεις μαζί (αν ξεβιδώσετε πλήρως τις βίδες των post, υπάρχει αρκετός χώρος στις υποδοχές, για να μην «καβαλήσουν», το ένα το άλλο, τα πόδια των δύο αντιστάσεων). Ενώ πιέζετε με τα δάχτυλά σας τις αρχικώς λοξά τοποθετημένες αντιστάσεις προς τα κάτω και προς το κεντρικό πυλώνα του deck, πρώτα βιδώστε σφιχτά τις βίδες των post και στη συνέχεια ευθυγραμμίστε τις (με το κατάλληλο αξονάκι) οριζόντια εντός της κοίλης «φωλιάς» του deck. Μετά από την ευθυγράμμιση, κόψτε τα πόδια των αντιστάσεων προσεκτικά. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη, λόγω των πλατιών, επίπεδων σφικτήρων που είναι προσαρμοσμένοι στις βίδες των post και τις ακολουθούν κατά το βίδωμα/ξεβίδωμα.
Για το στήσιμο διπλής αντίστασης χρησιμοποίησα 3mm-διαμέτρου προ-τυλιγμένες fused Clapton αντιστάσεις της Vapefly από Kanthal (η συνολική αντίσταση βγήκε 0.4Ω). Η καθυστέρηση στο επαρκές πύρωμά τους, σε σχέση με τις ανάλογες αντιστάσεις της Vapefly από Ni80, είναι προφανές στο εύρος 50-70W με πλήρως ανοιχτό αέρα.

  
  
 

 

Επιδόσεις

Οι εξέχουσες επιδόσεις του είναι:
·        λειτουργία χωρίς οποιαδήποτε διαρροή, παρά το airflow από κάτω. Αυτό οφείλεται στις υψηλότερα τοποθετημένες τρύπες αέρα του deck κάτω από τις αντιστάσεις.
·        Το airflow δαχτυλίδι έχει stopper για κόντρα κατά το ξεβίδωμα/βίδωμα του deck από το tank, αλλά η ρύθμιση του δαχτυλιδιού είναι αρκετά χαλαρή, παρά το γεγονός ότι υπάρχει oring σιλικόνης πίσω από το δαχτυλίδι (το οποίο και αποτρέπει τον όποιο συμπυκνούμενο ατμό να εμφανιστεί στην επιφάνεια του mod) .
·        Μπορείτε να επιθεωρήσετε/αλλάξετε τις αντιστάσεις με υγρό μέσα στο tank.
·        Ο εσωτερικά τρουλωτός θάλαμος ατμοποίησης είναι αρκετά κοντός ως προς ύψος του deck, παρέχοντας έτσι πυκνότερο γευστικό ατμό, λόγω και της ομαλής συμπίεσής του (από τον τρούλο) προς την καμινάδα και το driptip χωρίς έντονη δίνη.
·        Το εξωτερικά κοίλο σχήμα του top cap δεν επιτρέπει στα χείλη να αγγίξουν μεγάλο μέρος της επιφάνειάς του (όταν καίει).
·        Το «Q» σύστημα κοίλης κατανομής αέρα στην κάθε αντίσταση, μέσω των πολλών μικρών τρυπών αέρα του deck (8 τρύπες από κάτω και 3 πλευρικά), είναι αρκετά ήσυχο (γι’ αυτό το λόγο σχεδιάστηκε με πολλές μικρές τρύπες αέρα). Λόγω του κοίλου της όλης σχεδίασής του, είναι αποδοτικότερο ως προς το ποσοστό του εισερχόμενου στο deck αέρα που χτυπάει τις αντιστάσεις (δεν διαφεύγει αρκετός αέρας κατευθείαν στο driptip, χωρίς να χτυπήσει την αντίσταση).
 
Στήσιμο μονής αντίστασης:
Η εισαγωγή της τάπας σιλικόνης στην άδεια πλευρά του deck κατά το στήσιμο μονής αντίστασης  εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση της παροχής αέρα στην μονή αντίσταση, αυξάνοντας την πυκνότητα ατμού και άρα ενισχύοντας τη γεύση.
Εξαιρετική γευστική MTL ατμιστική εμπειρία επιτυγχάνεται με χρήση της 0.3Ω Ni80 fused Clapton αντίστασης της Vapefly, ακόμα και από τα χαμηλά-30W. Ως γνωστόν, το Ni80 σύρμα θερμαίνεται πολύ γρήγορα, επιτρέποντας σύντομες MTL τζούρες με επαρκή ατμό σε σχετικά χαμηλά watt. Το συμπεριλαμβανόμενο φυτίλι βαμβακιού Firebolt ποτίζεται πολύ γρήγορα και συνεχώς, εξασφαλίζοντας εξαιρετική γεύση από την αρχή. Απλώς κόψτε τις ουρές του φιτιλιού σχετικά μακριές για να τις χώσετε μέσα από τις οπές του deck μέχρι σχεδόν τον πάτο της βάσης. Αυξήστε τα watt και ανοίξτε τον αέρα, για να αυξηθεί σημαντικά ο παραγόμενος πυκνός ατμός.
Με την μονή αντίσταση μπορείτε να πάρετε εξαιρετική ολοκλήρωση γεύσης με ομαλή και αθόρυβη MTL τζούρα (με μειωμένο αέρα).

Στήσιμο διπλής αντίστασης:
Παρέχει τεράστια σύννεφα πυκνού, ομαλού ατμού με εξαιρετική ένταση γεύσης. Ρυθμίστε τον αέρα για να βρείτε το σημείο που θα πάρετε την πυκνότητα ατμού (και άρα τη γεύση) που προτιμάτε. Αξέχαστη DTL ατμιστική εμπειρία.


 
Συμπέρασμα

·        Πολύ μελετημένη σχεδίαση με εξαιρετική πραγμάτωση και ποιότητα κατασκευής.
·        Λειτουργία χωρίς καμία διαρροή.
·        Σημαντική ποσότητα πυκνού, λείου ατμού με ήσυχες τζούρες.
·        Εξαιρετική γεύση είτε με διπλή αντίσταση (ένταση γεύσης) είτε με μονή (ολοκλήρωση γεύσης)
·        Καλύπτει από χαλαρό MTL άτμισμα (με μονή αντίσταση) μέχρι ντουμανάτο DTL άτμισμα (με διπλή αντίσταση)
Δείτε το κατατοπιστικό video:


 
 Καλό ΣΚ σε όλους σας  :bye:

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

 • ****
 • 1123
 • Φύλο: Άντρας
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 16:38 »
Μου αρέσει που σε μια τέτοια πλήρη παρουσιάση έχεις επικεφαλίδα  <<Με δυο λόγια>> :tongue_smilie: ;D :laugh1: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος caros

 • *****
 • 1707
 • Φύλο: Άντρας
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 16:54 »
Αψογη παρουσιαση και πολλα μπραβο  :thumpup:

Ομως να ονομαζεις τον συγκεκριμενο και MTL, ε οχι αμαρτια ειναι  :nope: Ξεκαθαρα δεν απευθυνεται (παρολο που προφανως θα το ηθελε) σε MTL ατμιστες.

Αποσυνδεδεμένος vsotos

 • **
 • 278
 • Φύλο: Άντρας
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 17:49 »
Άψογη παρουσίαση όπως πάντα

Αποσυνδεδεμένος marc40ath

 • *
 • 22
 • Φύλο: Άντρας
 • Γιωργος
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 18:27 »
Πολύ καλή παρουσίαση, μπράβο. Βλέπω πολλές ομοιότητες του deck με τον Kensei RTA της Vandy Vape, ή μήπως κάνω λάθος ; 

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

 • *****
 • 1576
 • Φύλο: Άντρας
 • perception is reality
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 19:10 »
Αψογη παρουσιαση και πολλα μπραβο  :thumpup:

Ομως να ονομαζεις τον συγκεκριμενο και MTL, ε οχι αμαρτια ειναι  :nope: Ξεκαθαρα δεν απευθυνεται (παρολο που προφανως θα το ηθελε) σε MTL ατμιστες.
Σίγουρα δεν απευθύνεται σε MTLάδες. Άλλωστε, "μπαίνοντας" στην αρχή ("Με δύο λόγια"), έγραψα ότι τον προωθούν ως "ντουμανο-τέρας" και κόλλησα πρώτη-πρώτη την φωτό του "cloud monster".
Όμως, δουλεύει αποδοτικότατα και ως MTL, με στήσιμο μονής αντίστασης και με την τάπα σιλικόνης στην άδεια θέση του deck, η οποία σφραγίζει τις τρύπες αέρα τόσο καλά, που αυξάνει την αποδοτικότητα του συστήματος παροχής αέρα στην μονή αντίσταση σε πρωτόγνωρα (για μένα) επίπεδα.
Παντού στο διαδίκτυο τον παρουσιάζουν μόνο με στήσιμο διπλής αντίστασης κι αυτό με έκανε να πάω κόντρα και να τον ψάξω και με στήσιμο μονής αντίστασης. Έτσι ανακάλυψα την απρόσμενη δυνατότητά του να δουλέψει ως MTL με 510 driptip σε σημείο που με αιφνιδίασε. Σ' αυτό συμβάλλει, πέρα από την άψογη εφαρμογή της έξυπνα σχεδιασμένης τάπας σιλικόνης, το γεγονός ότι η καμπάνα του είναι πολύ κοντή και ο χώρος ατμοποίησης είναι μικρός, γιατί τον γεμίζει το μεγάλο και ψηλό deck. 
Δεν τον ονόμασα "και MTL", απλώς μου βγήκε ένας RTA και για DTL και για MTL άτμισμα (δύο σε ένα) και μάλιστα με χαρακτηριστική απόδοση και στις δύο περιπτώσεις. Γι' αυτό είπα να σας τον παρουσιάσω σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του. Προσωπικά, περισσότερες μέρες τον απολάμβανα ως MTL, μια και -με τα καπνικά υγρά μου- με κρατάει "ξεκούραστο" (για πολλές ώρες δουλειάς) περισσότερο η ολοκλήρωση γεύσης ενός χαλαρού MTL άτμο από την ένταση γεύσης ενός αεράτου DTL.
Ως DTL, κάθε δυο μέρες καθάριζα την οθόνη του υπολογιστή, γιατί πάνω της ξεφύσαγα τα ντουμανιασμένα πνευμόνια μου. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι ίσως πρέπει να καθαρίσω και τους τοίχους!  :)
 

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

 • ***
 • 863
 • Φύλο: Άντρας
 • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 19:11 »
Λεπτομερέστατη, αναλυτική και υπερπλήρης η παρουσίαση. Μπράβο Γιώργο! Εξαιρετικός όπως πάντα!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος alexoyiorgis

 • *****
 • 1576
 • Φύλο: Άντρας
 • perception is reality
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 19:19 »
Πολύ καλή παρουσίαση, μπράβο. Βλέπω πολλές ομοιότητες του deck με τον Kensei RTA της Vandy Vape, ή μήπως κάνω λάθος ;
Τον είδα. Μην σε παρασύρουν οι πολλές τρύπες αέρα του deck του Kensei κάτω από τις αντιστάσεις του. Είναι επίπεδες. Και δεν υπάρχουν τρύπες πλευρικές.
Η σχεδίαση του deck του CORE είναι πιο μελετημένη για την μεγιστοποίηση της απόδοσης του αέρα. Μεγαλύτερο ποσοστό του εισερχόμενου στο deck αέρα πέφτει πάνω στις αντιστάσεις και δεν διαφεύγει προς το driptip χωρίς να τις χτυπήσει. Έτσι, αυξάνεται η πυκνότητα του ατμοποιημένου υγρού μέσα στην ποσότητα του αέρα της τζούρας. Κι αυτό προσδίδει περισσότερη γεύση.

Αποσυνδεδεμένος otakis

 • **
 • 424
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2018, 23:17 »
 
ευρηματικότατος, επεξηματικότατος κ ωραιότατος, υπερθετικά :thumpup:

μπράβο Γιώργη!Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

 • ***
 • 672
 • Φύλο: Άντρας
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2018, 13:12 »
Πολύ καλή παρουσίαση Γιώργο,και να επισημάνω πως και οι φωτογραφίες που βάζεις βοηθούν πολύ σε αυτά που λες.Γενικά ο συνδυασμός δίνει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα !Καλή συνέχεια σε ευχαριστούμε. :)

Αποσυνδεδεμένος Dimly

 • 1
 • Φύλο: Άντρας
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #10 στις: Νοεμβρίου 28, 2023, 16:20 »
Γεια σας, ξέρω ότι είναι παλιό το θέμα αλλά έχω ένα πρόβλημα, έχω τον vapefly core rta πολύ καιρό και πραγματικά είναι ότι καλύτερο για μένα. Απλά έσπασα και το δεύτερο τζαμακι μου και δεν μπορώ να βρω Ελλάδα ή Ευρώπη ανταλλακτικά τζαμακια! Έχετε ιδέα που μπορώ να βρω μήπως; έστω και μουφα, απλά να κάνω τη δουλειά μου. Ίσως αν ξέρουμε τα ακριβή mm βρω κάτι κινεζικό;

Αποσυνδεδεμένος e-akapnos

 • ***
 • 834
 • Φύλο: Άντρας
 • Dum vivimus vivamus
Απ: CORE RTA by Vapefly
« Απάντηση #11 στις: Νοεμβρίου 28, 2023, 20:30 »
Από Ελλάδα δεν πρόκειται να βρείς ανταλλακτικά. Η Κίνα είναι μονόδρομος. Μπορείς όμως να αγοράσεις έναν core rta και θα έχεις και τα ανταλλακτικά του. Κυκλοφορεί σε ελληνικά καταστήματα. Με μια έρευνα στο Google τον βρίσκεις από 16,88€

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 977 113145 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 13, 2024, 15:05
από Eizomar
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 4 520 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 11, 2024, 11:30
από zamploutos
Hellvape Dead Rabbit 3 RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 1 1641 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 10, 2024, 19:10
από thodoris20vt
Flexus Stick? Εναλλακτικές προτάσεις; Ατμοποιητές "εμπορίου" 3 226 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 10, 2024, 18:58
από billythekid
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1807 270050 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 10, 2024, 18:47
από Leon_GR
LOST VAPE M100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 3 776 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 08, 2024, 15:12
από zamploutos
Aspire Flexus Pro [AIO (Όλα σε ένα)] 0 206 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 08, 2024, 14:43
από zamploutos
ULTON Millennium RTA clone [Κλώνοι επισκευάσιμων] 138 42335 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 05, 2024, 22:57
από treloneritis
ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ - ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ: Μια δική μας "έρευνα" Θέματα υγείας 861 163941 Τελευταίο μήνυμα Απριλίου 04, 2024, 20:09
από vag21
Lost Vape Thelema Solo (21700) [Ηλεκτρονικά mods] 29 11625 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 30, 2024, 18:19
από Xameno_Skli
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10856 1518939 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 27, 2024, 21:55
από mrandrepap
Υγρά NATURA by HEXOCELL (εντυπώσεις) Έτοιμα υγρά 1010 147167 Τελευταίο μήνυμα Μαρτίου 27, 2024, 13:04
από lounik