vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών


Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

77 επισκέπτες, 1 χρήστης
Jorge

Twitter

INNOKIN ARES FINALE

Αποσυνδεδεμένος zamploutos

  • ***
  • 894
  • Never half-ass two things. Whole-ass one thing.
INNOKIN ARES FINALE
« στις: Μαΐου 24, 2024, 14:41 »
(Το προϊόν το παρέλαβα από τη Sourcemore)




H συσκευή βρίσκεται ήδη σε έκπτωση και μου πρότειναν να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό CVD2019
ΔΕΝ κερδίζω τίποτα απολύτως με τον κωδικό που θα βάλετε.


Παρουσίαση MTL επισκευάσιμου ατμοποιητή το 2024; Και όμως γίνεται! Νιώθω ότι πέρασε τελείως απαρατήρητος ο καινούργιος Ares και επειδή μια χαρά είχα περάσει με τον Ares 2, όχι ότι ο πρώτος είχε κάποιο πρόβλημα αλλά τότε έβγαιναν τόσοι νέοι και συνέχεια που πήγε γρήγορα στην άκρη, είπα να ζητήσω από τη Sourcemore να παίξω και με τον Ares Finale.

Ο Ares Finale της Innokin είναι λοιπόν ένας επισκευάσιμος μονής αντίστασης ατμοποιητής με 24mm διάμετρο και 56.35mm ύψος. Πωλείται σε μαύρο ή ασημί χρώμα, έχει χωρητικότητα υγρού 4.5ml ή 2ml στην TPD έκδοση του που εύχομαι να μη πάρει κάποιος καταλάθος από μαγαζί.


Όπως πάντα, το αγαπημένο κομμάτι όταν ανοίγω ένα κουτί από επισκευάσιμο ατμοποιητή της Innokin που έχουν βάλει το όνομα τους πάνω το δίδυμο Αγραφιώτη-Busardo είναι όλα αυτά τα φακελάκια με τα έξτρα καλούδια μέσα. Η συσκευασία έχει μέσα τον ατμοποποιητή, ένα δεύτερο πιο MTL επιστόμιο, ένα δεύτερο ίσιο τζαμάκι αλλά φιμέ και ευτυχώς όχι bubble όπως βάζανε όλοι παλιά, δύο διπλούς πύρους για την αντίσταση με τον ίσιο να είναι σχέδιο του Αγραφιώτη και το άλλο του Busardo, δύο μονόκλωνες αντιστάσεις στα 1.0Ω, βαμβάκι τύπου koh-gen-do και νιώθω περήφανος που θυμάμαι ακόμα το όνομα αυτό και παράξενα ταυτόχρονα που ακόμα βάζουν τέτοιο βαμβάκι, έξτρα κάνθαλ συρματάκι για αρκετά στησίματα, ανταλλακτικά όρινγκ και τάπα από την αναπλήρωση υγρού και τέλος ένα σετάκι με εργαλεία και επεκτάσεις που όπως τα βλέπω είναι για να λύσουμε πλήρως τον ατμοποιητή και να γίνει ο 2μελος τετράμελος και το αντίστροφο.

Λοιπόν, ο ατμοποιητής έρχεται με ένα ίσιο στενούτσικο επιστόμιο και το κλασικό MTL επιστόμιο με καμπύλες που βάζει η Innokin συνήθως. Εγώ έβαλα αμέσως το δεύτερο της συσκευασίας γιατί μου άρεσε από πάντα και με βολεύει. Μάλιστα, ένα το έχω τιμήσει από κάποια παλιότερη συσκευή και το έχω μέχρι και σε έναν κοντό FEV μου που παίζω με μία τρύπα αέρα ανοιχτή από τις δύο στα 0.8μμ για τα πολύ σεκλέτια με βαρύ καπνικό. Οπότε δεν έχω γνώμη για το επιστόμιο που έρχεται μαζί με τον ατμοποιητή, δοκιμάστε το μόνοι σας χαχαχ. Τοπ καπ τώρα για την αναπλήρωση του υγρού. Αρκετά χαμηλό σε ύψος αλλά με σαγρέ επιφάνεια οπότε δεν με δυσκολεύει τόσο το άνοιγμα-κλείσιμο. Το ανοίγουμε με μισή βόλτα του τοπ καπ και στο κλείσιμο έχει στάνταρ θέση για να κουμπώσει και να γυρίσει όμως θέλει λίγο προσοχή γιατί τα αυλάκια είναι μικρούλια. Κάτω από το τοπ καπ είναι μια τάπα σιλικόνης και δύο τρυπούλες για την αναπλήρωση του υγρού, μία για να βάλουμε το μπουκάλι και μία για να βγαίνει ο αέρας έξω γιατί ι τρύπες είναι μικρές και η μύτη του μπουκαλιού φρακάρει πλήρως τη μία όταν γεμίζουμε. Εδώ έχω παρατηρήσει ότι με πιο έντονο ή γρήγορο γέμισμα έχουμε υγρό να βγαίνει προς τα έξω από τη τρύπα που γεμίζουμε οπότε λίγο πιο προσεκτικά.


Η καμπάνα τώρα στο εσωτερικό έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό για να δημιουργεί μία δίνη και να στριφογυρίζει ο αέρας στο εσωτερικό. Δουλεύει τώρα αυτό; Το κάνει όντως; Ρωτήστε τους γκουρού, εγώ δεν έχω βγάλει πτυχίο στην ανώτατη ατμιστική και δεν είμαι σίγουρος ότι αν δεν υπήρχε αυτό θα άλλαζε τόσο πολύ το αποτέλεσμα. Μου αρέσει πολύ όμως που η καμπάνα ξεβιδώνει τελείως και ο ατμοποιητής λύνεται όσο πιο πολύ μπορεί να λυθεί οπότε το πλύσιμο γίνεται πολύ πιο εύκολο.



Το ντεκ του ατμοποιητή τώρα είναι παιχνιδάκι για κάποιον που έχει στήσει μισή φορά στη ζωή του και έχει και ένα ενδιαφέρον ταυτόχρονα. Ξεβιδώνουμε λίγο τις δύο βιδούλες, πετάμε την αντίσταση μας, βιδώνουμε, κόβουμε ποδαράκια και είμαστε έτοιμοι για βαμβάκωμα. Ο αέρας που μπαίνει μέσα από τις τρύπες εισαγωγής καταλήγει στην αντίσταση και την χτυπάει από κάτω. Ευχαριστώ τους σχεδιαστές που δεν έβαλαν εδώ πινάκια και άλλα τέτοια όμορφα που πρέπει να βάζω γυαλιά κάθε φορά για το βάλε-βγάλε ή για να δω την διάμετρο αυτού που βάζω. Έχουμε ήδη ένα πινάκι το οποίο γυρνάμε αριστερά ή δεξιά με το νυχάκι μας ή με την άκρη από το κατσαβιδάκι μας και η τρύπα μεγαλώνει ή κλείνει. Πάρα πολύ βολικό και το προτιμώ από οποιαδήποτε άλλη λύση νομίζω. Στο βαμβάκωμα τώρα λίγο προσοχή ανάλογα το βαμβάκι που χρτησιμοποιείτε γιατί εγώ έστησα τον ατμοποιητή με το βαμβάκι της συσκευασίας για να θυμηθώ τα παλιά για το πρώτο στήσιμο και ενώ ήταν μπόλικο στην αρχή, μετά από δύο τρία γεμίσματα μάζεψε και είχα λίγο δάκρυ στην εισαγωγή του αέρα. Λόγω σχεδιασμού όλο αυτό με τα κλασικά λούκια δίπλα στην αντίσταση που απλά ακουμπάς εκεί το βαμβάκι και του δίνει το σχήμα να κάτσει εκεί, οπότε και μικρό το κακό γιατί στα επόμενα στησίματα συνέχισα με δικό μου βαμβάκι και σταμάτησε το θέμα.


Η εισαγωγή του αέρα βρίσκεται στο κάτω μέρος του ατμοποιητή και είναι το κλασικό δαχτυλίδι αέρα που γυρνάμε και διαλέγουμε. Από φουλ ανοιχτό για γεμάτη αέρα τζούρα μέχρι την δικιά μου αγαπημένη επιλογή με μία μικρή τρύπουλα για αληθινό MTL. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με τον Ares Finale, δεν κάνει τίποτα τέλεια και δεν δίνει το απόλυτο αποτέλεσμα αλλά για αυτό που είναι εμένα μου είναι αρκετό. Ένας ατμοποιητής που είναι όντως MTL, απαλή τζουρίτσα και ωραίο χτύπημα χωρίς να σκοτώνει, καλή χωρητικότητα υγρού και όχι διαρροές αλλά που και που δάκρυ αν δεν προσέξω το στήσιμο ή μετά από κάποια γεμίσματα.

Αυτά.



Αποσυνδεδεμένος ThioVag

  • ***
  • 605
  • Φύλο: Άντρας
Απ: INNOKIN ARES FINALE
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 25, 2024, 18:04 »
Σ'ευχαριστουμε Ζαμπλουτε για την παρουσιαση !!!!!
Και γω την ιδια εκτιμηση εχω για τον φιναλε. ;) :thumpup:

 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Lost Vape Thelema Elite Art 40 [AIO (Όλα σε ένα)] 0 62 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 21, 2024, 19:30
από zamploutos
Lost Vape Ursa Epoch & Lost Vape Ursa Cap [AIO (Όλα σε ένα)] 0 59 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 21, 2024, 18:34
από zamploutos
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2113 325170 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 21, 2024, 15:56
από xristos99
που αποθηκεύετε τα υγρά σας ? Ιδιοκατασκευές υγρών 38 8186 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 20, 2024, 17:06
από treloneritis
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8832 1119731 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 19, 2024, 18:21
από Sergios
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1816 296589 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 18, 2024, 21:50
από antiklitos140
Ηλεκτρονικά mods - Νέες κυκλοφορίες [Ηλεκτρονικά mods] 4071 826626 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 14, 2024, 08:49
από Buliwyf
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4701 510252 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 12, 2024, 22:23
από Sergios
Hellvape Dead Rabbit MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 8 9401 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 09, 2024, 16:36
από Sergios
Flash E-Vapor (Clones) [Κλώνοι επισκευάσιμων] 815 156220 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 11:01
από Barbapaidi
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4918 570613 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 06:49
από Tol1as
Μηχανικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Μηχανικά mods] 2335 245403 Τελευταίο μήνυμα Ιουνίου 08, 2024, 02:38
από Sergios