Πάνο
αν και νεος ατμιστής , εινα ενα απ τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ review που εχω διαβάσει για το BL
Για τα (-) στα εμφανισιακά κλπ , ειναι θεμα συνήθειας, παω στην ουσία
Παντως όταν είναι κρύος ο ατμ οι πρώτες τζουρες αν είναι σύντομες έχουν καλή γεύση.
Πολύ σωστή παρατήρηση! Θα έλεγα "μέτρια γεύση"
Ομως αν δεν είχα βρει το forum να κάτσω να διαβάσω και να δώ ότι αυτή ΔΕΝ είναι η φυσιολογική γεύση του ητ μπορεί να
νόμιζα ότι "έτσι είναι αυτά τα μαραφέτια" και να σταματουσα απογοητευμένος.
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που δεν μπορούν ή δεν θελουν να καταλάβουν οι αντιπρόσωποι παρά την καλή τους θέληση.
ο dripping δεν το συνιστά η εταιρία
Δεν το αποτρέπει όμως. Προσωπικά δεν το συνιστώ , γιατί μπουκώνει αρκετά εύκολα
το passthrough
Το PT για μένα στο BL είναι αποτυχία, αν ποτέ χρησιμοποιήσεις mod για να ατμίσεις το BL θα με καταλάβεις. Δεν είμαι τεχνικός , μιλάω εμπειρικά.
φαίνεται αρκετά σοβαρή εταιρία
Ειλικρινά δεν έχω έρθει σε επαφή ποτέ με πιό αξιόπιστη, σοβαρή και εξυπηρετική εταιρεία
Τα προβλήματα του 510 σταθερότητας είναι γνωστά
Κατά τη γνώμη μου αυτό που φταίει στο κάψιμο (όχι του φίλτρου , όπως πολύ σωστά επισήμανες τη διαφορά) είναι το φυτίλι. Εκεί κατέληξα μετά απο 3-4 εγχειρήσεις 510 για την απόκτηση βάσης 401. Και αυτό είναι το αδύνατο σημείο του. Ενας 510 έχει περιορισμένη ζωή σε σχέση με 901 ας πούμε , εξ αιτίας του φυτιλιού. Αλλά χτυπάει το ρημάδι σαν σκύλος

Προσωπικά δεν ατμίζω 510 που μου καίγεται, τον ξεκοιλιάζω και παω στον επόμενο.
Και ένα τελευταίο
Με πολυεστέρα όχι της εταιρείας , αλλά ενυδρείου κλπ ο ατμο δείχνει τελείως άλλο προφίλ , γιατί τροφοδοτείται άνετα η γέφυρα και γεύση καμένου σπανίζει.
Όπως έχω ξαναγράψει , οι κατασκευαστές το παρακάνουν με την πυκνότητα των φίλτρων για να μην "τρέχουν" τα προγεμισμένα τους. Αυτό στην "με μπουκαλάκι" χρήση είναι παντελώς άχρηστο και προβληματικό. Το αραιό φίλτρο λύνει πολλά προβλήματα του BL.