καλησπέρα σε όλους χρειάζομαι την βοήθεια σας για την επιλογή mod. ατμίζω περίπου 6 μήνες,στην αρχή ξεκίνησα με vivi nova της aspire στην πορεία απέκτησα το σοκολατάκι και από τότε έχω αυτό.
ίσως μελλοντικά αποκτήσω την σοφια.
ως τώρα έχω μπαταρίες ego spiner.
με το vivi nova το δούλευα στο 4,8v,το σοκολατάκι ανάλογα την αντίσταση και την συμπίεση στο τύλιγμα της άλλαζα και τα volt. οι αντιστάσεις που κάνω είναι συνήθως από 1,1-1,2 μέχρι και 1,8
κάνω vg με σχεδόν μηδενική νικοτίνη diy υγρά. από αρώματα έχω πάνω από 25 γεύσεις όλα τα φρούτα και σχεδόν τα γλυκά , καπνικές γεύσεις δεν έχω.
από αυτές έχω κολλήσει με blue raspberry,κεράσι,blackberry,μπανάνα πεπόνι,καρύδα,φράουλα και κάποια άλλα..
ψάχνω λοιπόν ένα μικρό mod και δεν έχω ξεκαθαρίσει αν πρέπει να αγοράσω ηλεκτρονικό η μηχανικό.
σε αυτές τις δυο κατηγορίες σκεφτόμουν το mini nemi και το mini provari. φορτιστή δεν έχω ούτε και μπαταρίες οπότε αυτά είναι ένα συν στην τιμή.
δυστυχώς όμως δεν μπορώ να τα συγκρίνω σύμφωνα με τα υγρά που κάνω και τον ατμοποιητη μου.
ακόμα 2 από τις σκέψεις που κάνω είναι ότι με 200+ ευρώ αγοράζω 7 ego spiner 1300mah ,αλλά και ότι θα μπορούσα να αγοράσω το mini nemi και ένα φτηνό ηλεκτρονικό mod πχ το ego v6 και να έχω και τα δυο σε σχέση με την τιμή που έχει το provari+μπαταρίες και φορτιστή.
πραγματικά έχω μπερδευτεί και με έχει κουράσει το θέμα απευθύνομαι σε εσάς γιατί είναι δύσκολοι καιροί και πολλά τα λεφτά(διαφορετικά θα είχα αγοράσει και τα δυο) το ψάχνω αρκετά έτσι ώστε να αγοραστεί κάτι και να το ευχαριστηθώ.
έχω δοκιμάσει το nemesis στο σοκολατάκι με 1.6 αντίσταση από κοντά και κάποια ηλεκτρονικά modakia και δεν κατέληξα...