Με δυο 25αρια Van Nelle καθε 3 ημέρες, ξεκίνησα το ητ πριν 20 ημέρες με 12αρι υγρό, που αμέσως μου φάνηκε πολύ και το ανακάτεψα ισόποσα με μηδενικό υγρό της ίδιας γεύσης.
Η αίσθηση της νικοτίνης είναι διαφορετική στο ητ και στο κτ, στο κτ πάει όλη στο χτύπημα, ενώ στο ητ ένα μεγάλο μέρος, σαν να παραμένει στο στόμα/λαιμό και να δημιουργεί μια ελαφρά καούρα.
Τωρα ατμίζω υγρά DIY γύρω στα 5-6mg (σε 12ml βάσης των 24mg ρίχνω 12ml PG και 2x12ml VG), περίπου 2-3 ml ημερησίως, χωρίς καθόλου κτ.
Συνατμιστή alexmach, νομίζω ότι η αποψη ότι τα στριφτά είναι πιο βαριά είναι τελείως αυθαίρετη. Παλαιότερα, χρησιμοποίησα τσίχλες nicorette και μάλιστα τις ελαφριές, για καπνιστές light τσιγάρων και από την δόση της νικοτίνης την άκουσα κανονικά, μου προκάλεσαν τρέμουλο και ταχυπαλμία. Τα στριφτά συνήθως είναι λεπτά, ειδικά αν χρησιμοποιείς φιλτράκια (slim Swan για παράδειγμα) και πολύ πιθανό η νικοτίνη που προσλαμβάνεται να είναι πολύ λιγώτερο από 1mg ανα τσιγάρο (ίσως να ήταν 1mg αν φιάχναμε 25 τσιγάρα από 25 γραμμάρια). Εξάλλου είναι πολύ δύσκολο να μετρηθεί η νικοτίνη γιατί ο καθένας φιάχνει τα στριφτά με διαφορετικό τρόπο.