VOOPOO DRAG MAX Limited Edition
Kατ'αρχήν να πω ότι το κιτ (μέρη αυτού δηλαδή ) το χρησιμοποίησα ελάχιστα, ο λόγος που επέλεξα να το κάνω αυτό είναι η "συλλεκτική" αξία που έχει για εμένα προσωπικά και η επιθυμία να παραμείνει το πακέτο σχεδόν αχρησιμοποίητο και όσο το δυνατόν στην ίδια κατάσταση που έφτασε στα χέρια μου. Άφησα τα πάντα μέσα στο πακέτο ως έχουν και χρησιμοποίησα μόνο αυτά που δεν έχουμε ήδη δει στα
Drag X και
S αλλά και στο νεότερο
Argus GT φυσικά.
Οι περισσότερες Pnp κεφαλές έχουν ήδη δοκιμαστεί και από εσάς, τα τανκάκια το ίδιο, τι έμεινε;
Το ίδιο το
Drag Max, το
Mtl pod tank 2ml και το
RTA pod 2ml. Για όλα τα υπόλοιπα -ναι ακόμα και για το
Pnp RBA- έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα και στα υπόλοιπα νήματα οπότε δεν βρίσκω τον λόγο να το κάνω κι εδώ.
Ο Αραγιάννης επίσης έχει καλύψει τα πάντα στο αρχικό post, δεν έχει νόημα να ξαναλέω τα ίδια πράγματα ξανά.
Εμπειρία χρήσης λοιπόν από εμένα έστω και ελάχιστης, εστιάζοντας αποκλειστικά στα σημεία που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, που δεν έχω προσωπικά δοκιμάσει ξανά και που τελικά πιθανολογώ ότι θα φανούν ενδιαφέροντα και σε εσάς.
Έφτασε λοιπόν και στα δικά μου χέρια η συλλεκτική έκδοση του
Voopoo Drag Max Limited Edition, ένα τεράστιο πακέτο περιορισμένης έκδοσης (
μόλις 1000 τεμάχια σύμφωνα με τη
Voopoo ) με όλα τα καλούδια που ανέφερε αναλυτικά κι ο Πέτρος παραπάνω. Η επιθυμία μου ήταν να μην το πειράξω καθόλου, να το αφήσω ως έχει να το καμαρώνω στο γραφείο για πάντα. Εντελώς απείραχτο. Να μου θυμίζει ότι μια εταιρία μπορεί να εκτιμάει ιδιαίτερα τα προϊόντα της αλλά και ορισμένους -τυχερούς- ανθρώπους ανά τον κόσμο που μπορούν να χαρούν ιδιαίτερα με μία τέτοια έκπληξη.
Εστιάζω λοιπόν μόνο σε εκείνα που χρησιμοποίησα ελάχιστα και μόνο για τον σκοπό αυτής της "άποψής" μου προς ενημέρωση του
vaping.gr. Για όλα τα υπόλοιπα έχουμε αναφερθεί ξανά.
Ξεκινώντας από το mod να πω ότι απογοητεύτηκα λίγο αρχικά που δεν είδα το "κλασικό"
Drag με τον 510 πόλο στην κορυφή αλλά με τη γνωστή πια υποδοχή των
Pnp pods και τον δακτύλιο ρύθμισης του αέρα από κάτω.
Από την άλλη είπα οκ, το
Drag Max ήρθε αποκλειστικά για τη χρήση όλων εκείνων που έφτιαξε η Voopoo με κωδικό όνομα "
Pnp". Σεβαστό. Πόσο μάλλον όταν στα δικά μου χέρια έφτασε με όλα αυτά τα καλούδια. Στην τελική υπάρχει κι ο αντάπτορας (κάτι που μάλλον δεν ανήκει στη Voopoo ) που τελικά ανοίγει τον δρόμο στo Drag Max να χρησιμοποιηθεί σαν ένα κανονικό διμπάταρο mod. Ένα ακόμα plus, πρόκειται για μια συσκευή που μπορεί να καλύψει όλη τη γκάμα των
Pnp pods, από τα mtl των χαμηλών watts έως και τα δυνατά Dl που έχουμε ως διαθέσιμη επιλογή. Συν ένα
RTA pod που μπορεί να οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα.!
Κατά τα υπόλοιπα όπως τα βλέπετε και τα φαντάζεστε, δεδομένου ότι έχετε πιάσει στα χέρια σας κάποιο από τα τελευταία προϊόντα της Voopoo. Υπέροχο αλουμίνιο, όμορφη βαφή, δέρμα που κάνει το "κουτί" να φαντάζει high class. Ιδιαίτερα ελαφρύ και βολικό την παλάμη -αν και για να το πιάσω στα χέρια άφησα στο τραπέζι το πραγματικά απίστευτο διμπάταρο Argus GT-, με μεγαλύτερη οθόνη που αυτή τη φορά μπορεί να αλλάξει και rotation πάντα με ρύθμιση επιλογής από τον χρήστη.
Τα ρεύματα του
GENE FAN 2.0 chip στα ίδια πλαίσια και το ίδιο άμεσα όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία (ίσως και λίγο πιο άμεσα αλλά ποιος θα το αντιληφθεί πραγματικά.. ), τη διαχείριση των μπαταριών από την πλακέτα τη βρήκα στα φυσιολογικά επίπεδα, η ονομαστική ισχύς των
177W σύμφωνα πάντα με τη Voopoo δεν θα αφήσει κανέναν με περιορισμό. Το αν όντως τα αποδίδει επιτρέψτε μου να το αφήσω σε εκείνους που διαθέτουν τα πιστοποιημένα μηχανήματα. Εγώ είμαι ένας απλός ατμιστής των 40W μάξιμουμ. Συνεπώς και με υπερκαλύπτει, και δεν θα μπορέσω ποτέ να ανακαλύψω αν κάτω από αυτό το νούμερο κρύβονται άλλα πραγματικά στοιχεία.
Περνώντας στο
Mtl Pod Tank των 2ml να πω ότι βρήκα το Άγιο δισκοπότηρό μου στη σειρά Pnp της Voopoo. Του έβαλα την επισκευάσιμη κεφαλή της Mechlyfe (τη χρησιμοποιώ αρκετά λόγω του στενού αέρα που διαθέτει ) και νομίζω ότι δεν θα τη βγάλω ποτέ από μέσα. Βέβαια και με όλες τις Mtl Pnp κεφαλές της Voopoo θα βολέψει υπερβολικά τους φαν του mtl. Τέλειο drip tip, πολύ καλή κατασκευή όπως και όλα τα Pnp tanks άλλωστε, λίγο μεγαλύτερη χωρητικότητα θα ήθελα αλλά οκ. Γεμίζει πανεύκολα (κλασικά με την τάπα σιλικόνης από κάτω ), αδειάζει αργά λόγω του ατμίσματος που προορίζεται από την αρχή, όλα καλά! Τρέξτε να το προμηθευτείτε οι mtlάκηδες.!
Και φτάνουμε στο
Pnp RTA pod των 2ml. Αυτό που έλειπε από τη σειρά η Voopoo το έφτιαξε και το έφτιαξε καλά. Άψογη κατασκευή ειδικά στο deck, πανεύκολο στήσιμο, με το ίδιο κλασικό γέμισμα από κάτω. Απλά και λειτουργικά. Δύο posts που πιάνουν το σύρμα εύκολα (ειδικά αυτά τα "περίτεχνα" που ταιριάζουν καλύτερα στον αυξημένο "αέρα" του deck ), υποδοχές για το βαμβάκι που κάνουν την εναπόθεσή του πανεύκολη και για τον πιο άπειρο χρήστη, ιδανική αεράτη τζούρα που ρυθμίζεται φυσικά από το δαχτυλίδι του
Pnp mod που θα το χρησιμοποιήσουμε (είναι συμβατό με όλα εννοείται ), καλυφθήκαμε απόλυτα. Η καμπάνα που είναι ένα σώμα με το tank και δείχνει να ενώνονται μεταξύ τους με orings, βιδώνει πανεύκολα στο deck χωρίς να χρειάζονται "παιξίματα" με τα σπειρώματα.
Μια μικρή - ή μάλλον δύο μικρές ενστάσεις για το πλαστικό tank της όλης ιστορίας. Σαφέστατα θα ήθελα μεγαλύτερη χωρητικότητα, τα 2ml δεν φτάνουν ούτε "για ζήτω" δεδομένων των στησιμάτων που ταιριάζουν καλύτερα στο deck. Νομοθεσία; Ομορφιά; Οκ σεβαστό. Λέω απλά τι θα ταίριαζε καλύτερα στα γούστα μου. Τουλάχιστον 3.5ml για να μπορείς να πεις οτι θα το ευχαριστηθείς απόλυτα χωρίς να χρειάζεται να το αφαιρείς συνεχώς από το mod.
Η δεύτερη μικρή ένσταση αφορά το διάφανο χρώμα του τανκ, λεπτομέρεια ναι. Όταν σε όλα τα
Pnp tanks όμως με συνηθίζεις σε αυτό το όμορφo semi-black χρώμα, το απόλυτα διάφανο μου κάνει παραφωνία.
Σε γενικές γραμμές όμως πρόκειται για μια όμορφη συνολικά "συσκευή" και δένει πολύ καλά με όλες τις συσκευές που επιχείρησα να ενώσω τους μαγνήτες τους.
Παραλίγο να ξεχάσω το γλυκύτατο μπρελόκ που συμπεριέλαβαν στο πακέτο με τη δική του "συλλεκτική" αξία! "
4 χρόνια Drag" λοιπόν. "
Και στα 100" από εμένα!
Αυτά τα λίγα για ένα τόσο πληθωρικό πακέτο, ελπίζω να σας κάλυψαν. Σε κάθε περίπτωση εδώ θα βρίσκομαι να λύσουμε όποια απορία πιθανότατα γεννηθεί σε κάποιον και μπορώ να συμβάλω στην επίλυσή της.
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην
Voopoo για το δώρο αυτό, ήταν η φορά που με χάζεψε όχι μόνο για το ότι μου εμπιστεύτηκε ένα τέτοιο πακέτο (το οποίο και εκτίμησα αφάνταστα - συλλέκτης βλέπετε.. ), αλλά και για το γεγονός ότι με ένα τέτοιο "κουτί" μπορεί να δείξει ξεκάθαρα πόσο αγαπάει σαν εταιρία τα ίδια της τα προϊόντα.
Και σε όλους εσάς φυσικά που διαβάσατε αυτές τις γραμμές!