Επιτρέψτε μου να βγω μόνο για λίγο off topic ναι?
Δεν γνωρίζω τι ιός είναι αυτός. Διαβάζω κ ακούω τα πάντα γύρω μου κ μιλάω κ με φίλους μου
γιατρούς στο εξωτερικό κ μου ζητάνε απλά να προσέχω κ να μένω μακριά από ανθρώπους που ίσως νοσούν?
Κ εκείνοι ακόμα λένε πράγματα που με κάνουν να απορώ κ φυσικά δεν θα αναφερθώ σε αυτά
αφού δεν μπορώ να τα αποδείξω ναι? Θα πω μόνο αυτό που εγώ πιστεύω ότι είναι ότι πιο σημαντικό.
Η άσχημη ψυχολογία μπορεί να διαλύσει την άμυνα του οργανισμού μας. Αυτή μας κάνει επιρρεπείς στα ΠΑΝΤΑ.
Αυτό τα λέει όλα κ εννοώ τον φόβο κ την αβεβαιότητα που κατακλύζει τους περισσότερους αυτές τις μέρες.
Μένουμε ψύχραιμοι κ προσέχουμε όσο μπορούμε χωρίς να φτάνουμε στην υστερία κ δεν ξέρω
σε τι άλλο ναι? Μένουμε σε απόσταση κ προσέχουμε κάτι που τελικά (Άποψη μου) δεν γνωρίζουμε
αν κάνει τόσο κακό όσο λένε η τελικά κρύβεται πίσω από κάτι άλλο....
Συνωμοσίες κ ιστορίες υπάρχουν να λέμε για πάντα μα ένα μένει μόνο: ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ Κ ΔΥΝΑΤΟΙ.
Ας μένουμε στα σπίτια μας χωρίς να ρισκάρουμε αφού δεν γνωρίζουμε τι τελικά κάνει κακό...
Ας πάμε μια βόλτα όταν δούμε ότι πιεζόμαστε αλλά? ΟΧΙ δέκα άτομα παρέα αφού δεν πάμε εκδρομή....
Ας προσέξουμε για τους γονείς μας κ για εκείνους που ίσως να κινδυνεύουν από εμάς.
Θα περάσει όλο αυτό κ θα είμαστε κ πάλι όλοι μας χαλαροί κ χαρούμενοι.
Η ανθρωπότητα δεν κινδυνεύει από έναν ιό ....Αλλά από τον φόβο που γεννάει τον πανικό κ την απροσεξία ... 
Τώρα όσο για την PG δεν μπορώ να ξέρω αν μας "προστατεύει" όταν ατμίζουμε κ αυτό το λέω
γιατί εδώ κ χρόνια ατμίζω μόνο με VG κ ειλικρινά δεν έχω αρρωστήσει ούτε για αστείο!
Πάνε χρόνια που ούτε μια ασπιρίνη δεν έχω πάρει που λέει ο λόγος.
Αυτό το οφείλω στην διακοπή του καπνίσματος κ σε πολλά άλλα που κάνω για να μένω όσο μπορώ ήρεμη
κ σε καλή φυσική κατάσταση.