Να πω κι εγώ δυο λογάκια για το κλωναράκι της shenray που ήρθε στα χέρια μου εξ ανατολάς
και ουχί εκ Βορείου Ελλάδος

Εκ προοιμίου να πω ότι δόθηκε ήδη, όχι γιατί δεν ήταν καλός αλλά λόγω της παραξενιάς
και των από ότι φαίνεται υπερευαίσθητων αυτιών μου ( τα ίδια και τα ίδια μου φαίνεται γράφω σε διάφορα νήματα ).
Το θρόισματάκι του αέρα που κάνει ( μάλλον ταιφουνίστικο χαρακτηριστικό αλλά υπάρχει και σε διάφορους άλλους )
αποτέλεσε το βασικό λόγο. Όχι σφύριγμα σε καμία περίπτωση.
Κατά τα άλλα όμως για κλωνάρι αποτελεί μάλλον τίμια επιλογή. Ο δικός μου shenray δεν είχε θέματα ούτε με
ανοιγμα/κλείσιμο υγρών, ούτε ανοχές oring ούτε τίποτα, όλα οκ. Εύκολο στήσιμο, βαμβάκωμα, άψογη τροφοδοσία,
τζούρα καθόλου τραχιά που κάποιοι λένε. Μαζεμένο σχετικά μέγεθος, μπόλικη χωρητικότητα.
Δε ξέρω αν αξίζει τα 150 ο γνήσιος ( μάλλον όχι ) αλλά έναντι "γνήσιων" κινέζικων mtl της κατηγορίας 25-40 ευρώ,
το κλωνάρι μια χαρά all day εναλλακτική είναι. Σαν βελτιωμένο True θα τον έλεγα από πρακτικής άποψης, λιγότερο "προβληματικό" βαμβάκωμα πχ.
( αν και ο True έχει πιο έντονη γεύση σε κάποια τουλάχιστον υγρά,
προφανώς λόγω μικρότερης καμπάνας και κοντύτερης καμινάδας )
Αυτό το ψιλοθρόισμα μόνο να μην είχε και τα 23mm που τελικά δεν μου κάθονται με τίποτα σε mtl τανκάτο
( είπαμε, γεροπαράξενος

)