Πολλά και μεγάλα λόγια δεν μπορώ να πω, ούτε καν για έναν ατμοποιητή, πόσο μάλλον για έναν σύλλογο ατμιστών, με τις δυσκολίες που υπάρχουν για να σταθεί στα πόδια του και να συμβάλλει στο βαθμό που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του, στην προώθηση των δικαιωμάτων των ατμιστών.
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το απερχόμενο Δ.Σ. για το χρόνο που διέθεσε υπέρ των σκοπών της Κ.Ε.Α. και φυσικά όλους τους συνατμιστές που συνέχισαν να πιστεύουν στο εγχείρημά μας και στήριξαν και τη σημερινή διαδικασία.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους! Ειλικρινά ήταν κάτι που δεν το περίμενα, δεδομένου ότι η συμμετοχή μου ήταν στα πλαίσια του να κρατήσουμε το σύλλογο και την ελπίδα στη ζωή. Ωστόσο, ο κύβος ερρίφθη και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα είμαι παρών σε κάθε διεκδίκηση για τα συμφέροντα του ατμιστή.
Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους τους συνατμιστές που εξελέγησαν μαζί μου, είναι όλοι τους αξιόλογα μέλη της Κοινότητας και πιστεύω η προσπάθειά μας να έχει θετικό πρόσημο στο τέλος.